adasevic Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Pa kako nisi patkomer? Od vesti da su 2 igraca pozvana u kadetsku reprezentaciju, ti si dosao do toga da neki zli savez poklanja titule Zvezdi. Na stranu sto je to isti taj savez sa istim tim ljudima pod kojima je Partizan uzeo 6 titula za redom. Tad su bili fini i posteni, a sada su zli savez koji otima titulu i poklanja je protivniku? Tole je lopov, bio i ostao, al ako je neko pokraden od doticnog, onda to nikako nije klub za koji ti navijas... Prolaz protiv Torsavna nije siguran samo ako odlucite da igrate zuce ili trule kobile... Mi se mesamo svuda... vidim ja da se tebi prividjaju Zvezda i Zvezdasi u svemu - i gde ih ima i gde ih nema :)
Filipenko Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 A kad su poklanjali titule vama, onda je bilo ok da igrači idu u repstaciju? Naravno da nije. Nijedan prvotimac ne treba da ide u neke omladinske, a taman posla kadetske reprezentacije, posebno ako je standardan, ili makar u 18. To što se kod nas teraju igrači da idu na te prodajne izložbe zarad menadžerisanja i profitiranja, to je druga stvar. Pa kako nisi patkomer? Od vesti da su 2 igraca pozvana u kadetsku reprezentaciju, ti si dosao do toga da neki zli savez poklanja titule Zvezdi. Na stranu sto je to isti taj savez sa istim tim ljudima pod kojima je Partizan uzeo 6 titula za redom. Tad su bili fini i posteni, a sada su zli savez koji otima titulu i poklanja je protivniku? Tole je lopov, bio i ostao, al ako je neko pokraden od doticnog, onda to nikako nije klub za koji ti navijas... Prolaz protiv Torsavna nije siguran samo ako odlucite da igrate zuce ili trule kobile... Mi se mesamo svuda... vidim ja da se tebi prividjaju Zvezda i Zvezdasi u svemu - i gde ih ima i gde ih nema :) Navedite mi jedan primer patkometrisanja i ja ću prestati da pišem na forumu. Recimo, na Flori i fauni.
gone fishing Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 +1 za ignorisanje tzv mladih selekcija, u interesu domaćih prijatelja fudbala je nastup pfc--a u evropi do decembra (pa i duže ^_^ ) a ne neko bezvredno takmičenje koje će se igrati 15 dana usred sezone kupanja...
Kreator Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 +1 za ignorisanje tzv mladih selekcija, u interesu domaćih prijatelja fudbala je nastup pfc--a u evropi do decembra (pa i duže ^_^ ) a ne neko bezvredno takmičenje koje će se igrati 15 dana usred sezone kupanja... +1
Kreator Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Sad se malo lakse dise,ako ovo znaci da necemo gledati vranjanca i ostoju pozadi...
nerevar Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 ne raduj se mnogo, gledacemo samo vranjanca jer trajko leti na klupu, dobro je imati u timu jos jednog ilica pored kapitena case. mirise na ligu sampiona
Kreator Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 ko? http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=10&nav_id=874992
Kreator Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=10&nav_id=874992 U Več.Novostima su još ubeđeniji da će ovaj Gruzijac u par dana potpisati za nas (odakle im ta sigurnost?) jer : "....Jasno je da je crno-belima angažovanje jednog klasičnog napadača važna stavka ovog leta, bez obzira na to da li će Lazović ponovo preko granice, jer se Nemanja Kojić neće u skorije vreme vratiti na teren, dok Fofana nije ubedio stručni štab da na njega može ozbiljno da se računa..." http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:500215-Dvalisvili-uskoro-u-Partizanu Kojić ozbiljnije povređen??? A na fofanu se ne računa?? Dranata, koliko je ovo ozbiljno a koliko plod mašte novinara koji ne barataju nikakvim informacijama pa se gađaju nekim pretpostavkama?
Kreator Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Nego da za trenutak ostavimo gruzijca sa strane (by the way, voleo bih da dođe a da lazović ode više gde god hoće) mislim da će nam mnogo značiti ovaj slovenac. Vidi mu se po dosadašnjoj karijeri da nije neki kreten već solidan defanzivac što za našu očajnu odbranu predstavlja veeeliiiko pojačanje. Čoveče kako je teško kad se pozadi (odbrambeni igrači) zarobiš sa nekim lošim igračima poput vranjanca i ostoje, a sada još i trajkovića. Ne možeš nikome da ih prodaš, niko ih neće, a moraš da kupiš nešto da ne bi još dublje propao sa njima u timu u budućnosti :(
Filipenko Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 To je sve lepo, ali ne vidim da se menja fizionomija tima. I dalje smo teška i spora ekipa.
Recommended Posts