Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

Mnogo se Ciric pitao. Taman kolko ce se Nikolic pitati o transferima.

Kod Cirica je izgleda problem sto mu nisu dali platu koju je ocekivao.

Edited by katamaran
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Brojke ne lažu: Partizanova škola druga najbolja u Evropi, Zvezdina deveta!

.....Partizan je stvorio čak 74 takva igrača, koji biju bitke u elitnim šampionatima od Portugala do Rusije, od Grčke do Švedske. Ispred njega je samo čuveni Ajaks iz Amsterdama, sa svega tri fudbalera više - 77. Iza Partizana na trećem mestu je Barselona, koja ima "samo" 57 igrača u prvim evropskim ligama. Srbija ima još dva kluba u Top 20: Crvena zvezda je na respektabilnom devetom mestu sa 47 "prvoligaša", dok je Vojvodina na 19. poziciji sa 37. OFK Beograd je takođe visoko plasiran, na 30. mestu, sa 33 fudbalera, a tu je čak i Borac iz Čačka, na 97. poziciji, sa 21 fudbalerom!.........

sportal

Posted

Cira se oprao barem kod mene. Cenio sam ga kao virtouza u kopackama, i moj cale isto, kao gotivnog pijanca. U poslednje vreme je izgleda i uspesan ugostitelj. Ne znam sta mu je trebalo mesanje sa ovom razbojnickom bandom, valjda iz prijateljstva prema tumbi, zeki jebem li ga. To sto je odmah zapalio ipak nesto znaci.

Posted

Cira se oprao barem kod mene. Cenio sam ga kao virtouza u kopackama, i moj cale isto, kao gotivnog pijanca. U poslednje vreme je izgleda i uspesan ugostitelj. Ne znam sta mu je trebalo mesanje sa ovom razbojnickom bandom, valjda iz prijateljstva prema tumbi, zeki jebem li ga. To sto je odmah zapalio ipak nesto znaci.

ćiro živeli!

Posted

Čira pokazao da ne spada u šljam. Živeli majstore!

Posted

Meni jedno od najjačih skandiranja ikada Ćiro živeli

Posted

fudbaleri su čudna sorta, ne znam šta je ćira očekivao, zar mu sudbine batice, petrića, tomića, krleta, nađa nisu bile dovoljan pokazatelj šta može da očekuje od "saradnje" sa upravom kluba

- sada ostaje da se vidi kog legendarnog igrača će sledećeg preveslati da izigrava maskotu koja će od novinara saznati da mu je uo prodao igrača

- tipujem na ilić kapitena od leta, pa dokle izdrži...

Posted

bio neki tekst u današnjoj politici od ž. todorovića da je navodno izbio neki sukob između tunbe i zeke na poluvremenu(kraju) utakmice. onako ovlaš sam ga preleteo, pa ako neka dobra duša može i želi neka ga okači

vba(bia) strike again

:jerry:

Posted

pravilno uočen problem

Зашто се стално по сваку цену форсирају доласци просечних странаца, када се зна да клуб из Хумске има једну од најбољих омладинских школа у Европи?

:puke::frust:

Posted

Odlazak Lazovića i Škuletića jeste veliki hendikep, ali ne mogu da se složim sa tim da je tim slabiji u odnosu na jesen. Imamo Kojića koji je dokazan superligaški igrač, a Šaponjić je veliki potencijal. Istina je da je iznenada dobio priliku, ali mu ona pripada - zaključio je Tumbaković.

:0.6: 

Posted

tumba iz dana u dan probija granice jadnosti....

Posted

fudbaleri su čudna sorta, ne znam šta je ćira očekivao, zar mu sudbine batice, petrića, tomića, krleta, nađa nisu bile dovoljan pokazatelj šta može da očekuje od "saradnje" sa upravom kluba

- sada ostaje da se vidi kog legendarnog igrača će sledećeg preveslati da izigrava maskotu koja će od novinara saznati da mu je uo prodao igrača

- tipujem na ilić kapitena od leta, pa dokle izdrži...

Tuzno je kad se pogleda ovaj spisak i samo me podseti zasto godinama ne pratim FK.

Posted

Odlazak Lazovića i Škuletića jeste veliki hendikep, ali ne mogu da se složim sa tim da je tim slabiji u odnosu na jesen. Imamo Kojića koji je dokazan superligaški igrač, a Šaponjić je veliki potencijal. Istina je da je iznenada dobio priliku, ali mu ona pripada - zaključio je Tumbaković.

:0.6: 

jebote kakva recenica. Jesmo hendikepirani ali ne znaci da smo losiji nego kada nismo bili hendikepirani. Jeste da je dobio sansu iznenada ali mu ona i pripada...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...