Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

da je neki naš onako pao isto bih rekao, klasično pilićarenje kod nas na terenima, gradi loptu pa padne uz minimalan kontakt, ko mu jebe mater, bravo sudija

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Bod po bod - titula.

Posted (edited)

Babović igračina :)

Realno vezni red nam nije delovao loše, to što su iza balvani i ispred balvan, nije njihova krivica. Dali smo 3 gola i igrali što se kaže lepo za oko. I dalje mi nije jasno kako Ćirković može ono da dozvoli, a da ispred nije recimo Baloteli umesto Odite. Ono je jedan od najglpljih golova koje možeš da primiš, Bugarin se polomio da dođe ispred Odite i izbaci u aut, onda jebeni aut baci 10m u šesnaesterac, čovek se zagradi, okrene, šutira mu kroz noge i da gol. Mislim jbt, ja da sam Bugarin, išamarao bih ga na licu mesta. 

Edited by theanswer
Posted

Vezni red je bio katastrofalan u defanzivi, Vozdovcu je bukvalno u svakoj akciji trebalo 10 sekundi da se nadju pred nasim sesnaestercem ...

Posted

Mi smo obican qrac na biciklu. Legendarni dvojac Savic & Bajic su bogovi igre u odbrani za ove indijance.

Posted

Tri pene iz San marina ce ruzno da nas karaju u julu mesecu.

Posted

Screenshot_18_zpsd2aa9e4c.png

Ove crne rupe u formaciji su nam postale zastitni znak. kao da beze od lopte.

Posted

tunbo jebao te škuntelaar

bugarin i babo bogovi fudbala. ćirkova dva gola i to je to za danas.

Posted

Mi smo obican qrac na biciklu. Legendarni dvojac Savic & Bajic su bogovi igre u odbrani za ove indijance.

bajic jos igra i to dobro u duizburgu pa ti vidi :fantom:

Posted

Tri pene iz San marina ce ruzno da nas karaju u julu mesecu.

Odahni, užasno stoje na tabeli svog šampionata :)

Posted (edited)

Ode vam Ćira, Nikolić postaje trener-menadžer.

Edit: ima na Mondu, ne mogu da linkujem sa telefona

Edited by Sokrat
Posted

Čovek je sa ogromnim uspehom odradio ono zbog čega je doveden (najštetniji prelazni rok u istoriji kluba), sad može mirno da se prepusti čarima Chivasa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...