gone fishing Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Meni sad nista nije jasno. Dobijate 4m na ruke odma od skuntelara, ne kupujete nikoga, pare vam ne trebaju za bilo sta konkretno, ali na sve to jos dizete jako povoljan kredit na 5 godina. Sad imate 8m plus ce predsednik da unese nekako 6m evra a mozsa i vise al ne zna jos kad. Jel to neka fora da pokazete da imate najvecu gomilu para? :) Napravis najveci transfer od ko zna kad, i onda jos toliko uzmes kredit a ne znas bas zasto... Ovo je bas sprdnja... Inace nema sta upravi da se zamera za lazovica kad je covek dobio ponudu koju ne moze da dobije ovde za 10 godina igranja. A pride nema nikakav ugovor koji ga obavezuje ni da se javi bilo kome a kamoli da ga neko pusti. Jedino da mu priprete da ce noge da mu izlome. Slicno i za skuletica, odlican posao. Ali isto tako je neverovatno da nemaju spremnu zamenu. Neshvatljivo... nije od ko zna kad, leta 2013 je prodat srboteli anderlehtu za 4,5 milke €, uprava se ponaša kao da je privatizacija neminovnost do leta, a time i kraj njihovog mandata pa gledaju da izmuzu što više dok su u mogućnosti - živo me zanima šta će oko ovog kredita da kaže pantić sledećeg petka, da li će i njemu prodati priču da će te silne pare, 7,2 milke € koje su ušle u klub ove zime, potrošiti na mitski internat :P
adasevic Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Uco, ne igram fm vec godinama, nema se vremena. Znam kakobstvari funkcionisubu nasem fudbalu, ali je ovde intresantna izjava vucelica gde je on konkretno tvrdi da rusi placaju odmah sve i da je to razlog stobga pustaju. Vise ironicno pisem nego sto se stvarno iscudjavam :)
teacher Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Uco, ne igram fm vec godinama, nema se vremena. Znam kakobstvari funkcionisubu nasem fudbalu, ali je ovde intresantna izjava vucelica gde je on konkretno tvrdi da rusi placaju odmah sve i da je to razlog stobga pustaju. Vise ironicno pisem nego sto se stvarno iscudjavam :) pa ne sumnjam da plaćaju sve i odmah, ali ne kaže se kome plaćaju. to nije ni za ironiju već je ista stvar što je džajara radio sa drulićem, malo sebi, malo timu koji kupuje da se operu pare, malo menadžerima i političarima koji treba da se namire i na kraju za klub ne ostane ni cvonjak već se kuka kako država ne pomaže stubove društva...
Kreator Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) on je slobodan: nadam se da me nećete banovati :D pitanje je da li je gori od kojića ili su tu negde... Edited February 15, 2015 by BlackGeorge
theanswer Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Inace nema sta upravi da se zamera za lazovica kad je covek dobio ponudu koju ne moze da dobije ovde za 10 godina igranja. A pride nema nikakav ugovor koji ga obavezuje ni da se javi bilo kome a kamoli da ga neko pusti. Jedino da mu priprete da ce noge da mu izlome. Slicno i za skuletica, odlican posao. Ali isto tako je neverovatno da nemaju spremnu zamenu. Neshvatljivo... Lazović je hteo da ostane ali su ovi hteli da mu revidiraju ugovor. Zato su izbacili u javnost ko ima koliki ugovor. Bez obzira na veći ugovor u Kini, Lazoviću nije baš toliko do para, on bi ostao ovde jer mu se ne zlopati po Kini. Bukvalno su ga naterali da kaže sebi "jbt koji sam ja debil, uzeću pare i otići ću". Posao za Škuletića bi bio posao decenije za klub da će te pare da se vrate klubu, da će te pare da se ulože, da ima zamena... Nema ništa od toga, znači posao je decenije za Vacuru i ostale sns poslušnike.
*edited by mod Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Fascinantno zaista. Prodas igrace za 6 milki a uzmes onda kredit za jos 4, dovedes nikoga i jos zavaljas Saponjica za bese 1.2 miliona. Cini mi se da je to SNS prica koju imamo i u drugim delovima drzave koja se svodi na apsolutno neskriveno drapanje i unistavanje jer su sada na vlasti i moze im se a ko zna kada ce opet biti u prilici. Djurati je izmuzao sta je imao pre a ovi ce da uzimaju hipoteke i zaduzuju se.
adasevic Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Lazović je hteo da ostane ali su ovi hteli da mu revidiraju ugovor. Zato su izbacili u javnost ko ima koliki ugovor. Bez obzira na veći ugovor u Kini, Lazoviću nije baš toliko do para, on bi ostao ovde jer mu se ne zlopati po Kini. Bukvalno su ga naterali da kaže sebi "jbt koji sam ja debil, uzeću pare i otići ću". Posao za Škuletića bi bio posao decenije za klub da će te pare da se vrate klubu, da će te pare da se ulože, da ima zamena... Nema ništa od toga, znači posao je decenije za Vacuru i ostale sns poslušnike. Moram da priznam da bas i ne verujem u to sto pricas. Ne ide Lazovic tamo da kopa njivu za kilo kikirikija, a nije bas da je igrao za 100 miliona evra po sezoni pa da je gadljiv na pare. Koliko se secam, a mislim da dobro pamtim, Lazovic je i pre mesec i kusur dana rekao da nece da predje kod Kineza (Teda ili tako nesto) jer mu nude ugovor na 1 a on hoce na 2. A nudili su mu milionce po sezoni. Ako mu ovi nude tako nesto + ugovor na 2 godine, jos mu Stanoje trener, ne vidim ni jedan razlog da covek ne ode. To da zeli da zavrsi karijeru u Partizanu, casovi ljubavi i vernost klubu su realno lozenja za navijace. Nisam uhvatio - koliko je Lazovic primao kod vas? Ono sto znam, jeste da je covek imao potpunu slobodu da ode gde hoce i kad hoce bez da mora bilo kome i da se javi. U toj varijanti uprava je jedino mogla da mu da neku ludacku platu (dakle ne da je smanji, nego poveca) i to bar da bude upola manja od kineske da bi covek imao ikakav racun da ostane... Ko sto vec rekoh, Lazovica realno nisu mogli da zadrze. Skuntelara jesu, ali ni tu ne bi bilo logike jer bi propostili odlicnu ponudu a lako ti se desi Darko Lazovic i povreda, pa dobijes sipak. Njihov amaterizam je potpuno odsustvo reakcije i nedovodjenje adekvatne zamene u vidu makar jednog igraca. To deluje potpuno amaterski i pokazuje da su ti ljudi prosto diletanti.
gone fishing Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 dankara je imao 200k godišnje, kod kineza dobija valjda preko milke - što se tiče zamene, nova uprava je diletantska još nije pohvatala konce sa menadžerima i dali su sportskom sektoru milku da dovede pojačanje u 5 do 12 - ali avaj, ćelavac je ziheraš i ne želi da dovede nikoga koga lično nije trenirao ili pratio - epilog je 1,5 napadač - uprava je, kada je već znala da proda igrača u najgorem trenutku, morala da preseče i dovede napadača ili 2, nikolić ga ne mora stavljati u tim ali ako popije pedalu za par nedelja njegovom nasledniku opet ostaje glavobolja sa napadačima - ali ne oni su bili voljni da prebace odgovornost za eventualan transfer promašaj na trenera a super im je došlo što ovaj nije hteo da troši pare
theanswer Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Opet časovi ljubavi, jel vi generalno imate neki fetiš na to ili šta? Ne mislim ništa lično ali jebem mu mater može li i na jednu temu da se priča da se ne pominje to. Ko je uopšte pričao o tome? Ja sam rekao da je Lazović generalno takav lik da mu se nešto ne ide po Kinama i ostalim egzotičnim destinacijama već da bi da ostane ovde, uz naravno neki normalan dinar, ne zbog časova ljubavi, ljubavi prema klubu nego jednostavno mu je lagodnije ovde. To je moje mišljenje, a kao što si rekao odbijao je ponude iz Kine i mogao je da izađe kad je hteo iz ugovora. Škuletić kad je pričao o odlasku iz kluba je prosto sijao od sreće a Lazović totalno druga priča.
Goranz Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 dankara je imao 200k godišnje, kod kineza dobija valjda preko milke - što se tiče zamene, nova uprava je diletantska još nije pohvatala konce sa menadžerima i dali su sportskom sektoru milku da dovede pojačanje u 5 do 12 - ali avaj, ćelavac je ziheraš i ne želi da dovede nikoga koga lično nije trenirao ili pratio - epilog je 1,5 napadač - uprava je, kada je već znala da proda igrača u najgorem trenutku, morala da preseče i dovede napadača ili 2, nikolić ga ne mora stavljati u tim ali ako popije pedalu za par nedelja njegovom nasledniku opet ostaje glavobolja sa napadačima - ali ne oni su bili voljni da prebace odgovornost za eventualan transfer promašaj na trenera a super im je došlo što ovaj nije hteo da troši pare Prodaja dvojice najboljih napadača u poslednja tri dana prelaznog roka teško da je diletantski potez. Niti bilo ko realan očekuje da možeš tek tako da dovedeš igrača u 5 do 12. Igraćemo sa jednim napadačem, plus Grbić ili tako neko kao polušpic, i taj startni napadač će verovatno da bude Šaponjić koji treba da se proda. Svesno su išli na to, a ako izgubimo titulu, jaka stvar.
Nemanja Posrbica Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Filozofirate. Ako se uzme da nisu imali kontrolu nad Lazovićem i ako se složimo da je 4 miliona za Škuletića jedan od transfera decenije, postavlja se pitanje zašto bi ga ne bi trebalo pustiti. S druge strane, pošto je postojala realna šansa da se ovo desi, neophodno je bilo imati potencijalnu opciju za brzu rekaciju i kupovinu novog napadača. To je pitanje za upravu, a onda ide pitanje za trenera ziheraša (koji je kroz dva kluba dokazao da ima jako malo poverenje u mlade igrače) zašto odbija potencijalno pojačanje za napad. Posao trenera nije da bije bitke sa upravom, već da vodi tim. Kako god da se okrene on može da završi bez posla, a najbolji način je da pravi jaz i da bira poteze koji se uvek njemu obijaju o glavu. Nije siguran u kvalitete onog Litvanca iz Rumunije, ali je zato bio fasciniran sa igrama Fofane u četiri meča od kojih su dva protiv amaterskog tima ili je scoutovao Balažica i Bandalovskog od kadeta pa je uveren u njihove kvalitete.
gone fishing Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 dankara je otišao jer je tako bio u mogućnosti, on se i vratio u pfc kako bi sebi obezbedio još jedan veliki ugovor do kraja karijere, ni prvi ni poslednji koji koristi klub za oživljavanje karijere - to je bilo jasno i pre godinu dana, kada se saznalo kakav je ugovor napravio - u svakom slučaju puno je značio ovoj ekipi elem evo šta jedan od komentatora kaže zašto je oteran fofi Druga stvar, kada je u pitanju Fofana, raspitajte se malo bolje zbog čega je bio u drugom planu kod gospodina Nikolića. Već na startu sezone je pravio probleme u klubu i timu zbog male minutaže i pretio je da će napustiti tim i to u situaciji u kojoj je on bio jedina zamena Škuletiću!! Zbog straha od njegovog bežanja doveden je Marinković, kako bi imao neko da se nadje da bude bekap opcija Škuletiću dok se Kojić ne oporavi. E zbog takvog sabotiranja je mali fofana izbacen iz tima i poslat u kineskog velikana! - problem je što će šaponjić ako razbije ove polusezone, otići na u20 w.c. na jebenom novom zelandu (30 maj-20 jun) i da će se ponoviti priča kao sa srbotelijem koji je ostao do kraja kval. ali jednostavno zbog zamora materijala (u 19 euro) nije bio ni senka onog igrača iz prošle sezone, nije on čuvao noge, igrao je i sa razbijenom glavom - i šta onda, dovešće se opet mačka u džaku ili gurnuti u vatru pionir vlahović umesto da već ove polusezone testiramo mogućnosti nekog od igrača - pfc treba da ima trenera koji će moći posle 3 dana probe da proceni ko je za pfc, poput djuke na čije insistiranje i jesu dovedeni moreira i dijara, a nudiće menađeri i više od ovih 47 igrača u sledećem prelaznom roku
katamaran Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) U kineskom velikanu kaznjeni Fofana sigurno ima i vecu i redovniju platu nego u Partizanu. Skloniji sam da poverujem da ga je oterao zato sto je rasista. Juce sam naleteo na neku pricu o ponudjenim mu napadacima i posebno je zgadjeno pricao o onima iz Afrike. Kazu da ni Sandru Afriku ocima ne moze da vidi Edited February 15, 2015 by katamaran
MocaVukotic Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 naravno, šta bi drugo moglo biti osim rasizma. to je toliko očigledno, čovek ima istetoviranu svastiku preko celih leđa.
kud u maglu Simoviću Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 možda i ja zaigram u špicu, dres imam samo broj i prezime da mi isprintaju
Recommended Posts