Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Neko malo dete,supertalentovani tinejdzer koji je pre dve nedelje napunio 15 godina potpisao profesionalni ugovor sa partizanom. :Hail:

Dete se preziva vlahovic i igra centarfora. Mozete videti i video klipove njegove igre na v.novostima.

Znaci, ne verujem sta se sve desava kod nas...

Razvijamo biznis. Za koju godinu ćemo forsirati tim uzrasta 6-8 godina i slati slike i DVDove pedofilskim sajtovima i šeicima.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Pantic je debil. Video sam prva dva minuta te emisije kada je izveo uakljucak kako je skuntelaru cena skocila za mesec dana sa 2,3 na 4 miliona iako je igrao uzasno. Covek ima andjusarine potencijale samo sto je nekako dosadniji... Mozda zaro sto nije cupav :)

- odgledaj čitavu emisiju ^_^  poenta je da su i francuzi zapravo nudili te 4 milke a da je m.o. djuratijeve uprave bio da prikaže da je obeštećenje koje je dobio pfc mnogo manje a da ostatak love ispari

- mada sada se setih nastasića i priča kako je isti prodat za 2,5 milke, da bi nakon što ih je šamrokoje prozvao u stili a di su naši novci burek izašao sa podatkom da je za njega dobijeno 4 milke iako nije odigrao ni 1 s u prvom timu

I mi lude predloge za trku imamo! Nego jel ovo nas uslov da odigra 10 tekmi ili je Anderlehtov? :D

and. naravno, iako je naša liga slaba ipak je negde na nivou njihove 2 lige, eto možda pravog razloga zašto niko nije doveden

Posted

Ma ja kad god pogledam neki minut Panticeve emisije on se nalupa ko maxim po diviziji. 

Ne znam, u tom trouglu Andus, Pantic, Tegi, Tegi jedini makar deluje normalno... 

Posted

Tegi ima napismeno da je klinicki lud, a Andjus trazi jos uvek vezu da dobije tu potvrdu. Ovaj Pantic je smesan, nije u rangu predhodne dvojice. A da lupa, to stoji.

Posted

obavešteni ludak ^_^

Gospodine Pantiću, pošto spočitavate saboterstvo stručnom štabu, zašto onda uprava nije dovela NIJEDNOG igrača koje je Marko Nikolić predložio, u čemu je problem?
Reply
 · 
cleardot.gif
cleardot.gif
photo.jpg

+Predrag Radenkovic Zato što su bili pod ugovorima, i klubovi nisu hteli da ih puste poslednji dan prelaznog roka ni za kakve pare, pošto nisu mogli za tri sata da nađu zamene. Kleo ima godišnju platu 800 hiljada plus je pod ugovorom,ne bi bio jeftiniji od dva miliona evra. Ponuda za Škuletića stigla je u utorak kasno u noć, cela sreda, četvrtak i petak bili su tu da Marko odabere od igrača koji mogu da se kupe, na kraju nije izabrao ništa, ponuđeno mu je ukupno 47 igrača, što direktno što preko uprave.

47 igrača :lolol:  je bilo u opticaju da nas pojačatm koji šou program

Dajte stvarno, Vazura glavni u klubu, je li to šala, stvarno verujete u to? Dečko je postavljen na tu poziciju, nije sastavio ni dva meseca, ja mislim da on još nije uspeo u celosti da sagleda šta sve treba da se radi. On jedva nosi teret, dobio je hematom na čelu od stresa, teško on izlazi na kraj sa svim tim opterećenjem koje takvo mesto nosi, to je moj utisak o njemu. Njemu je dat zadatak da ne dozvoli povećanje duga, to je uvek stresno, treba da odbijete ljude, da im kažete nema 10 hiljada evra mesečno plata, a oni na to navikli. Daleko od toga da je on glavni u Partizanu, on trenutno dobija najviše batina i radi najgori i najteži posao.

vaistinu je stresno i po zdravlje opasno raditi u domaćem fudbalu...

Posted

To za 47 igraca nije daleko od istine. na stranu sto od tih 47 bar 37 ne vredi nicemu.

Posted

hahaha, cirkus kolorado. pantiću siso odvratna

Posted

ova ekipa je ubedljivo najgora od kako pratim PFC, cak i ona koja je popila petardu od Croatie i u istoj sezoni glatko izgubila oba derbija je Barca iz najboljih dana za ovogodisnji krš.

Posted

Ekipi koja je fasovala petardu u Zagrebu ova današnja ekipa ne bi mogla da oduzme loptu za 90 minuta.

Posted

Svake sledece godine su nam timovi sve gori i gori ne znam cemu onda ovo kukanje kad je to jednostavno aksiom.

Posted (edited)

Vrlo verovatno.

EDIT

et beowl

Edited by Dr Arslanagić
Posted (edited)

Meni sad nista nije jasno. Dobijate 4m na ruke odma od skuntelara, ne kupujete nikoga, pare vam ne trebaju za bilo sta konkretno, ali na sve to jos dizete jako povoljan kredit na 5 godina. Sad imate 8m plus ce predsednik da unese nekako 6m evra a mozsa i vise al ne zna jos kad. Jel to neka fora da pokazete da imate najvecu gomilu para? :)

Napravis najveci transfer od ko zna kad, i onda jos toliko uzmes kredit a ne znas bas zasto... Ovo je bas sprdnja...

Inace nema sta upravi da se zamera za lazovica kad je covek dobio ponudu koju ne moze da dobije ovde za 10 godina igranja. A pride nema nikakav ugovor koji ga obavezuje ni da se javi bilo kome a kamoli da ga neko pusti. Jedino da mu priprete da ce noge da mu izlome. Slicno i za skuletica, odlican posao. Ali isto tako je neverovatno da nemaju spremnu zamenu. Neshvatljivo...

Edited by adasevic
Posted

Meni sad nista nije jasno. Dobijate 4m na ruke odma od skuntelara, ne kupujete nikoga, pare vam ne trebaju za bilo sta konkretno, ali na sve to jos dizete jako povoljan kredit na 5 godina. Sad imate 8m plus ce predsednik da unese nekako 6m evra a mozsa i vise al ne zna jos kad. Jel to neka fora da pokazete da imate najvecu gomilu para? :)

Napravis najveci transfer od ko zna kad, i onda jos toliko uzmes kredit a ne znas bas zasto... Ovo je bas sprdnja...

Inace nema sta upravi da se zamera za lazovica kad je covek dobio ponudu koju ne moze da dobije ovde za 10 godina igranja. A pride nema nikakav ugovor koji ga obavezuje ni da se javi bilo kome a kamoli da ga neko pusti. Jedino da mu priprete da ce noge da mu izlome. Slicno i za skuletica, odlican posao. Ali isto tako je neverovatno da nemaju spremnu zamenu. Neshvatljivo...

adaševiću, ti živiš u svetu jednoroga i duge, gde se kod transfera nekog igrača pare šalju na račun kluba. pretpostavljam da puno igraš FM, pa misliš da je tako i u stvarnom svetu JSL oranica, ali nažalost nije. neću da tvrdim da si naivan, ali misliti da će te pare biti uplaćene partizanu kao klubu je suludo. još od džaje i arkana, da ne govorim o zečeviću i đuriću, svaki transfer krivudavim putevima puni džepove na svakoj krivini privatnim licima, od menadžera, preko uprave kluba i lopova iz fss koji overavaju transfere. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...