Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

pa dobro, kad su već pojeli govno sa špicevima, ima li još nekog u mladjim kategorijama osim šaponjića? treba to gurati, a staklenog kojića poslati na pozajmicu ko fofanu..

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Pazi, ja bih vise voleo da smo ostali u napadubsamo sa despotovicem i jovicem nego sto smo doveli jos 3 spica. Salama kazu nema snage, crnogorska nada ce jos malo da dobije unuke a ovaj parker je igrac iz nizerazrednih klubova engleske. Cak mi deluje da on moze biti i dobro pokacanje. Ali poenta je da imamo 4 spica za jedno mesto za celih 15 utakmoca. Da je ostalo ovako kako sam rekao bar bi jovic igrao koliko treba. Slicno je i vama. Koja je realno balvan i ovaj mali ce da dobije sansu da postane nindza ili ostane mindza. Pojacanjebi vam bio verovarno ovaj orlandic ili neko slicno deblo...

A i imate medzik babu :D

Resenje da nam posaljete nekoga na pozajmicu :D

Posted

Inače očekujem da nakon prvog kiksa Vucela ili Tumba kažu kako nije problem sa spicevima jer eto Roma/Bajern/Barsa igraju bez spiceva i nista im ne fali, već je problem u treneru.

mada i da ga sutnu neću nešto liti suze za njim. ko ga jebe sam je sebi iskopao rupu sa Fofanom.

Posted

Naravno. Za nas koji pratimo FKP iz entuzijazma sve varijante su lose-lose tako da je najbolje ispeći kokice i kupiti dvolitarku dole u dragstoru. Najbolje da ćemo da se tangiramo zbog još jednog šuntavca kojeg je uprava izradila.

Posted

Resenje da nam posaljete nekoga na pozajmicu :D

Evo vam Despotovic. Taman da dokaze kako smo se ogresili o njega :D

A Gavrica dobijete gratis ako uzmete Despotovica  :naughty:

Posted
Talentovani napadač Partizana Ivan Šaponjić prodat je Anderlehtu za 1,2 miliona evra, uz uslov da odigra deset mečeva u prolećnom delu sezone, saznaje “Blic”.

:rolf:

Posted

ahahahhaha ovo je jedna od boljih stvari koje sam čuo

Posted

A niste im verovali kad su rekl da ce uneti milione u klub.

Posted (edited)

pantić je bolje obavešten od anđusare ^_^  a bogami i odgovara na kometare, retkost u našem novinarstvu

edit

prvih 15 min je o stanju u pfc-u

smatra da će ganchesterova titula ponovo biti limena kao prošle godine jer im evro licenca košta 13 milki €

Edited by gone fishing
Posted (edited)

:rolf:

I mi lude predloge za trku imamo! Nego jel ovo nas uslov da odigra 10 tekmi ili je Anderlehtov? :D

Edited by *edited by mod
Posted (edited)

Neko malo dete,supertalentovani tinejdzer koji je pre dve nedelje napunio 15 godina potpisao profesionalni ugovor sa partizanom. :Hail:

Dete se preziva vlahovic i igra centarfora. Mozete videti i video klipove njegove igre na v.novostima.

Znaci, ne verujem sta se sve desava kod nas...

Edited by BlackGeorge
Posted

na leto ce da ga trampe sa ramadanijem za karton vinjaka...

Posted

na leto ce da ga trampe sa ramadanijem za karton vinjaka...

Dragan Ciric like this :)

Posted (edited)

Jebite me ako Goran Vesic i Aleksandar Vulin ne bi manje destruktivno vodili FKP od ovih sada ...  :isuse:

Edited by Geo
Posted

Pantic je debil. Video sam prva dva minuta te emisije kada je izveo uakljucak kako je skuntelaru cena skocila za mesec dana sa 2,3 na 4 miliona iako je igrao uzasno. Covek ima andjusarine potencijale samo sto je nekako dosadniji... Mozda zaro sto nije cupav :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...