Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Dok se večiti rival muči sa četvrtoligašima, mi deremo stabilne prvoligaše. Vučela, ostani. 

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

babović već dao tri gola u dve tekme. ima li šanse da ga prodamo negde za ovih pola sata koliko je ostalo?

Posted (edited)

Sutrasnji BLIC

saponja.jpg

Partizan bi mogao da i posle ponoći registruje pojačanje, pod uslovom da ugovorom nije vezan ni za jedan drugi klub.

Edited by Milosh76
Posted (edited)

Ne mogu da verujem da nikoga nismo doveli. Pa Litvanac kakav takav je bar se mogao potpisati na godinu dana obzirom da imamo Kojića i Šaponjića kao JEDINE opcije na centarforu u ligi u kojoj će verovatno po blatu 90 posto ekipa da se brani protiv nas. Mislio sam da će bar dovesti nekoga da zamaže oči ali ovi od početka rade tako providno i to je generalno ono što SNS radi u celoj zemlji, ljudi su bahati i bezobrazni bez maske jbt, ni ne pokušavaju da to uviju u neku priču niti da krenu polako nego je to odmah od starta daj uzmi prevari bahati se. Pu, stoko bezrepa.

Sada sledi očekivani scenario. Pošto je Tumbaković zaratio sa Vazurom već oko Nikolića gde bi bilo već davno doviđenja da se navijači nisu umešali i pošto je tu Tumbaković označen kao krivac što realno i jeste bio sledeća situacija se dešava: Tumbaković ratuje opet sa Vazurom oko svega ovoga samo što je sada na pravoj strani što se kaže. Međutim navijači zbog Nikolića i Sneže i svih onih petardi iz Evrope će pod aminom uprave da krenu na njega i on će biti kolateralna šteta svega ovoga. Daleko da mi je žao njega ali to je scenario. Jasno je valjda i da Nikolić odlazi na leto ako ne vežemo koji kiks ne daj Bože na početku pa da ode ranije, nemam trunku sumnju da će ovi naši navijati i radovati se svakom kiksu od početka sezone, sreća pa nam raspored ide na ruku na startu. Davno ispisana priča koja samo čeka da bude ispričana. 

Kao što rekoh, zna se šta je cilj i zna se zašto je ova garnitura došla, tako da smo mi malobrojni koji ne možemo a da nas ovo ne pogađa u stvari najveći idioti.

Edited by theanswer
Posted

lol optimističan nam je trener

Наводно је тренер Марко Николић, после селидбе Петра Шкулетића у Москву, сачинио списак потенцијалних решења за горући проблем у офанзивном реду.

Кад је постало извесно да од долазака Ђурђевића, Дауде (Витесе), Николића (Видеотон), Оумаруа (Беверен) и Боба (Кајзери) нема ништа, стручни штаб је затворио прелазни рок, без жеље да улази у авантуру и свесно затвара врата Немањи Којићу и Ивану Шапоњићу.

- sa druge strane nije hteo da uzme litvansku mačku u džaku, tu ga razumem neće alibi potez uprave, no pošto mu se smeši šut karta već posle 2 kiksa na proleće novi trener će se naći u nebranom grožđu ako želi da igra 4-4-2 formaciju

- ostaju dakle stakleni vitez koja, klinac koji može biti novi srboteli ili nov šćepakadabra, marinković koji može podjednako loše da glumi sve od desnog beka do špica i krakati grbić koji je nešto pokazao samo u evropi kada je imao puno prostora ispred sebe, u jsl je bio jalov...

Posted

Ansvere, ajd za nas koji nismo u prici - sta je cilj?

Posted

Pa cilj je da se klub dovede na rub propasti i pritom izvuče što je moguće više para u procesu da bi onda neko mogao da preseče u nekom trenutku i kaže "eto vidite šta se dešava u Zvezdi Partizanu". Posle toga ima više scenarija ali ne sumnjam da svaki od njih uključuje ljude bliske režimu i Slavišu Kokezu kao predsednika FSS. A ako se pojavi neki šeik iz Emirata kao spasilac, valjda je jasno koji će mu klub biti prezentovan kao pogodan za ulaganje i pravi srpski brend.

Posted

Aha znaci cilj je unistenje Partizana kazi tako nema potrebe da pises vise. E moj ti sta se nama radi od teranja Piksija pa smo jos zivi(na aparatima doduse al se mrdamo) Tek ces da vidis kako to izgleda.

Posted (edited)

priznanje za navijače partizana sa foruma ppp-a :Hail: počeli su i oni da ga zovu "srpski huntelar - škuntelaar"

http://www.fclm.ru/ru/publications/news/10167

edit: ima li na vidiku neki centarfor koji nije potpisao nigde ugovor a da je za nijansu makar bolji od ovog sumnjivog rumunskog litvanca?

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Aha znaci cilj je unistenje Partizana kazi tako nema potrebe da pises vise. E moj ti sta se nama radi od teranja Piksija pa smo jos zivi(na aparatima doduse al se mrdamo) Tek ces da vidis kako to izgleda.

Ništa ja za vas nisam pisao. Samo za naš slučaj govorim. Nema nikakvog drugog razloga da se na poziciju jedinog čoveka koji u klubu nešto odlučuje postavlja rajzing star iz SNS redova, čovek koji verovatno ima svoje ja, tj svoje ne koje može nekad nekom iz svoje stranke da kaže.

A ako ćemo realno vi niste živi, mi smo na aparatima a vi ste davno preminuli. Samo što dugo čekate onog ko će imati muda i da to ozvaniči.

Edited by theanswer
Posted

nije vam valjao srpski morati, a? djuro odlazi?! sad nemate prava da kukate, belolisticari, dosao toma!

Posted

nije vam valjao srpski morati, a? djuro odlazi?! sad nemate prava da kukate, belolisticari, dosao toma!

ja sam đuru zdušno podržavao :D dobro ne baš zdušno koliko ga nisam pljuvao i vređao jer se u klubu realno pitao ko i nas dvojica ovde.

Posted

Ne znam za vas ali meni skoro pa zabavno da ispratim tu polusezonu bez špiceva. If you gotta go, go with the smile :)

Posted

Pazi, ja bih vise voleo da smo ostali u napadubsamo sa despotovicem i jovicem nego sto smo doveli jos 3 spica. Salama kazu nema snage, crnogorska nada ce jos malo da dobije unuke a ovaj parker je igrac iz nizerazrednih klubova engleske. Cak mi deluje da on moze biti i dobro pokacanje. Ali poenta je da imamo 4 spica za jedno mesto za celih 15 utakmoca. Da je ostalo ovako kako sam rekao bar bi jovic igrao koliko treba. Slicno je i vama. Koja je realno balvan i ovaj mali ce da dobije sansu da postane nindza ili ostane mindza. Pojacanjebi vam bio verovarno ovaj orlandic ili neko slicno deblo...

A i imate medzik babu :D

Posted

i šta onda?

- ako klinac postane nindža odlazi na leto (ili je možda već i prodat), pa će morati da se jure dva balvana u napadu (jer za platu koju su oni spremni da daju mogu samo takve da dovode i eventualno nekog bisera iz omladinaca) za narednu sezonu koje će sposobna uprava da dovede u avgustu mesecu, taman 3 dana pred odlučujuće mečeve u 3 kolu kvalifikacija, vučela će sav srećan da objavi da je trener dobio pojačanja koja je tražio

- x puta smo do sada gledali taj film

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...