Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

Mi smo i sa jednim kvalitetnim špicem i pod pretpostavkom da Balažić nije prevara i dalje dream team za ovu ligu. Ne toliko što smo mi nešto predrkani nego što su ostali smeće da se ne lažemo. Iako idemo Zvezdi i Vojvodini opet imamo lakši raspored od CZ tako da tu ne bi trebalo da bude problema.

Vrlo bitna činjenica je da mi igramo prvu utakmicu van Beograda i Novog Sada sredinom maja u Kruševcu (28 kolo), ove sezone preskočićemo praktično sve natopljene "oranice".

Vrlo izgledno prvenstvo imajući u vidu da smo preživeli fazu kada lelemudi iz uprave razmišljaju o promeni trenera koji je 2/2 derbija dobio.

Edited by J-♣
Posted

Iako idemo Zvezdi i Vojvodini opet imamo lakši raspored od CZ tako da tu ne bi trebalo da bude problema.

Vrlo izgledno prvenstvo imajući u vidu da smo preživeli fazu kada lelemudi iz uprave razmišljaju o promeni trenera koji je 2/2 derbija dobio.

Čekaj, vas dvojica ste ozbiljni? :unsure: 

Stvarno očekujete da ćete biti prvi na kraju!?  :o

Posted

Litvanac ne potpisuje, da se ne bi dizala tenzija. 

Posted

Cekaj malo, ostalo je jos nesto vise od sedam sati. Mozda se i predomisli :D

Posted

Uzdam se u Vučelića da nakon teških pregovora do ponoći uspe da zavali i Kojića i Šaponjića.

Posted

Litvanac ne dolazi jer ga neće Nikolić, kažu da sada on lično traži špica.

Posted

Je l' se Goran Obradović penzionisao ili još uvek trese mreže? On je uvek bio vojnik Tumbe Partizana i njegovo iskustvo bi moglo da prevagne u borbi za titulu...

Posted

Što je najjače sad su Nikolić i Tumba u istom kampu, na istoj strani. Sve poteze očekivano vuče Vacura. Sledeći korak je da se Zvezda ugradi malo od transfera Škuntelara.

Posted

Čobanin alavi je siktao kano guja ljuta kada je propala varijanta sa Lilom.

Posted

Ma i Škuletić je hteo da ide, još od Lila, nisu bili zadovoljni njegovim ponašanjem na pripremama itd ali to nije izgovor da ti nemaš zamenu, to je samo razlog više da imaš zamenu, spreman plan b što se kaže. Mada ja ne znam što se mi opterećujemo ovim uopšte kad se jasno zna što su ovi poslati ovde.

Posted

4:0

dva penaltika medžik pretvorio u 2 pogotka. upisali se još ringla™ i drinčić

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...