J-♣ Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 (edited) Mi smo i sa jednim kvalitetnim špicem i pod pretpostavkom da Balažić nije prevara i dalje dream team za ovu ligu. Ne toliko što smo mi nešto predrkani nego što su ostali smeće da se ne lažemo. Iako idemo Zvezdi i Vojvodini opet imamo lakši raspored od CZ tako da tu ne bi trebalo da bude problema. Vrlo bitna činjenica je da mi igramo prvu utakmicu van Beograda i Novog Sada sredinom maja u Kruševcu (28 kolo), ove sezone preskočićemo praktično sve natopljene "oranice". Vrlo izgledno prvenstvo imajući u vidu da smo preživeli fazu kada lelemudi iz uprave razmišljaju o promeni trenera koji je 2/2 derbija dobio. Edited February 13, 2015 by J-♣
Apollo Creed Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Iako idemo Zvezdi i Vojvodini opet imamo lakši raspored od CZ tako da tu ne bi trebalo da bude problema. Vrlo izgledno prvenstvo imajući u vidu da smo preživeli fazu kada lelemudi iz uprave razmišljaju o promeni trenera koji je 2/2 derbija dobio. Čekaj, vas dvojica ste ozbiljni? Stvarno očekujete da ćete biti prvi na kraju!? :o
Goranz Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Litvanac ne potpisuje, da se ne bi dizala tenzija.
Kreator Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Cekaj malo, ostalo je jos nesto vise od sedam sati. Mozda se i predomisli :D
Goranz Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Uzdam se u Vučelića da nakon teških pregovora do ponoći uspe da zavali i Kojića i Šaponjića.
theanswer Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Litvanac ne dolazi jer ga neće Nikolić, kažu da sada on lično traži špica.
Muwan Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Je l' se Goran Obradović penzionisao ili još uvek trese mreže? On je uvek bio vojnik Tumbe Partizana i njegovo iskustvo bi moglo da prevagne u borbi za titulu...
theanswer Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Što je najjače sad su Nikolić i Tumba u istom kampu, na istoj strani. Sve poteze očekivano vuče Vacura. Sledeći korak je da se Zvezda ugradi malo od transfera Škuntelara.
Muwan Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Čobanin alavi je siktao kano guja ljuta kada je propala varijanta sa Lilom.
theanswer Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ma i Škuletić je hteo da ide, još od Lila, nisu bili zadovoljni njegovim ponašanjem na pripremama itd ali to nije izgovor da ti nemaš zamenu, to je samo razlog više da imaš zamenu, spreman plan b što se kaže. Mada ja ne znam što se mi opterećujemo ovim uopšte kad se jasno zna što su ovi poslati ovde.
theanswer Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 4:0 dva penaltika medžik pretvorio u 2 pogotka. upisali se još ringla i drinčić
Recommended Posts