Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Bora legenda...nikad nije hteo da se eksponira i reklamira da navija za partizan kao neki.

Pocivaj u miru, legendo.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

deremo izvesnu dravinju

give me hope fofana

Posted

Samo da vas pozdravim, vratih se sa odmora, vidim da Đura uspešno odrađuje staru filozofiju Liga šampiona za 30.000 evra, samo što je ovoga puta rešio da ne uloži ni to. Daklem, ništa propustila nisam.

Osim čika Bore. Slava mu,

Posted

odrasmo dravinju 3:0, fofana, luka x2

parni valjak neka melje

Posted

džakuzi, ps ovo-ono

Posted

Kakav kraljevski stil frejm ovog klipa, kao da šalje poruku familiji dok je u toku talačka situacija "što se mene tiče, ja se osećam dobro, svaki dan treniram i dobro sam" :namig: :namig:

Posted

sezonske_2.jpg

počelo, zainteresovani?

Posted

Da li nam je došlo iz dupeta u glavu? Ne puštamo Živkovića i Pantića u omladinsku reprezentaciju već nam trebaju za kvalifikacije u Evropu, mrski savez koji namešta prvenstvo za našeg protivnika još ima obraza da ih traži i da saopštava da se nada "pozitivnom ishodu".

Posted

Samo cekam dan kada ces da krenes da tvrdis da Bjekovic radi u korist Zvezde i da vam i on zabada klinove u tockove...  sve ostalo si vec odradio. Tole i Bogi Stepanovic namestaju za Zvezdu... ziveli :Hail:

Posted

Bjeković je zvezdaš od malih nogu. 

527301_362718523807062_1725421927_n.jpg

Inače, ove klince što traži FSS, traži Mitar Mrkela, poznat po svojoj ljubavi prema Partizanu  -_-

Posted

Inače, ove klince što traži FSS, traži Mitar Mrkela, poznat po svojoj ljubavi prema Partizanu  -_-

Sto je poznat po ljubavi. Sta je sada Mitar uradio :) ?

Posted

Pa traži nam da šaljemo igrače u nekakve reprezentacije, umesto da igraju kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Posted

Bjeković je zvezdaš od malih nogu. 

527301_362718523807062_1725421927_n.jpg

A ja mislio trazi ih selektor Veljko Paunovic. I jos cudom ne mogu da se nacudim zasto ih trazi. A zli Paunovic, kome je verovatno tetka navijala za Zvezdu hoce da ih vodi da bi mu sedeli na klupi, samo da naudi Partizanu...

Mozemo da pricamo o tome da li mladi igraci koji nastupaju za seniorske sastave svojih timova treba ili ne da igraju na ovim takmicenjima mladjih kategorija, ali ne, ti si gle cuda pronasao daleko zanimljiviju temu za diskusiju - zliu Zvezdu. U principu propisi UEFA su i tu jasni, a ima razloga i za i protiv pustanja tih klinaca koji igraju seniorski fudbal na takva takmicenja. Da li ce ih boljim fudbalerima uciniti igranje protiv Torsavna ili najboljih mladih igraca tog uzrasta, pitanje je, a klubovi mogu da prodju te teletabise i bez njih. 

Ti si ocito previse vremena proveo na SZDu, pa ni vremensku prognozu vise ne mozes da prokomentarises bez patkometrije i Zvezde... 

Posted (edited)

Kako si krenuo, ispašće da sam rekao da ih traži zvezda i da zvezdi treba pomrsiti račune. Lepo sam rekao u inicijalnom postu, traži ih savez, koji poklanja titule našem protivniku i da mu ne treba izlaziti u susret. Naravno da će igrači bolje napredovati u klubu nego da se zajebavaju po nebitnim šampionatima za mlađe kategorije, niko normalan ne vraća igrače natrag da igraju slabije mečeve. Plus, nama svi ti igrači trebaju jer prolaz protiv Toršavna svakako nije siguran.

To što se vi mešate u sve, od prvenstva do topika, mene ne čini patkometrom, već realnim analitičarem.

P.S. sve i da će igrači više napredovati igrajući neke nebitne šampionate za mlađe kategorije, ja ne navijam za Živkovića i Pantića, nego za Partizan, i gledam da li će moj klub biti hendikepiran ili ne. Stoga, naravno da ne treba slati igrače na te zajebancije. Naravno, uveren sam da će na kraju Đura Sisa da ih pošalje, jer će neodlazak istih da shvati kao direktan udar na svoj novčanik.

Edited by Filipenko
Posted

Kako si krenuo, ispašće da sam rekao da ih traži zvezda i da zvezdi treba pomrsiti račune. Lepo sam rekao u inicijalnom postu, traži ih savez, koji poklanja titule našem protivniku i da mu ne treba izlaziti u susret.

A kad su poklanjali titule vama, onda je bilo ok da igrači idu u repstaciju?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...