Lord Stef Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Igramo sa Anzijem trenutno 2:2. Jel' smo bese ranije protiv njih igrali na svakim pripremama i uredno izgubili po nekog igraca zbog preloma neke koske?
Lord Stef Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 A, da, dobro je, vec sam video kako ostajemo bez Skuletica ili Drincica na duzi vremenski period... :D Nego sad vidim da su oni drugoligasi, sta se to koj moj sa njima izdsavalo?
theanswer Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 A, da, dobro je, vec sam video kako ostajemo bez Skuletica ili Drincica na duzi vremenski period... :D Nego sad vidim da su oni drugoligasi, sta se to koj moj sa njima izdsavalo? Onaj što ih je uzeo i počeo od njih da pravi Čelzi se manuo i otišao u mislim Kuban. Sad mu je i Kuban dozlogrdio pa se možda vrati a možda ode u neki drugi sport.
Kreator Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Dobro je,nismo izgubili....pa da,cim ne igraju fizicki inferiorni poluigraci babovic i brasanac odmah pozitivan rezultat.
ZokiAsov Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Blic pise da se lazovic ipak dogovorio sa kinezima. Ok, srecan mu put. Da li neko zna ko bi bio alternativa ako ode? Da li se uopste razmisljalo na tu temu? Prelazni rok traje jos 5 dana a somovi su poslali fofanu na pozajmicu Sone Marinkovic?
kud u maglu Simoviću Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 šone ga je danas ušuškao apropo brašnjavog, i slovenca1™ koji ga je menjao. brašnjavi jeste poluigrač ali mislim da će biti apgrejd u odnosu na b.ilića. prosto čovek nije vezni igrač i generalno smo imali igrača manje u polju sa njim. sekao je on pozadi šta je mogao, ali mu je prenos u fazu napada bio jako slab. to se možda i nije videlo u evropi ali u domaćim utakmicama je bolo oči samo tako. svodilo se sve da lopta nekako dođe do drinčića pa je tek posle moglo da usledi nešto što bi ličilo na pas ka najisturenijem igraču. brašnjavi u sredinu sa drinčićem, slovenac i ćira2(slovenac2) na dc i bombona. o međiku ne smem ni da pomišljam
ZokiAsov Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Sone i Ninkara su nam najbolji strelci na pripremama. Ovog drugog i celavi hvali. Babo jos trazi formu, stranci su fizicki jos uvek jadni.
ZokiAsov Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Bjela : Stipa koks za desni, dete mu jebem... Cira : Bacicu peglu, pustite me. Tumba : Ciro, je l ono volkov gleda Snezu?
Lord Stef Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 U stvari fascinantno je da je samo Cira bez case. Nikad od njega Stojance...
Kreator Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 dobro, lazović ide, pojeo je tortu, srećan mu put itd.. nikolić neka odgovori na pitanje koga kupuju kao zamenu? ostalo mu je još 5 dana prelaznog roka neka se ne pravi lud sada, pošto se nije pravio lud ni na početku prelaznog roka kada je ekspresno poslao fofanu u kinu. ćelavi, šta čekaš?
gone fishing Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 nema mesta panici, direktor ćira smatra da pfc amože da dovede dovoljno dobru zamenu za dankaru i da će rešenje trener potražiti u velikom izboru kvalitetnih igrača koje ima na raspolaganju
pantelia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Igrače Partizana krase raznoliki dodaci uz ime...U veznom redu dominiraju Brzeći Saša Marković shodno rodnom mestu (Brus), “Skraćeni” Andrija Živković, zahvaljujući visini, i Nosonja ili Crnogorac, kako najčešće saigrači zovu Petra Grbića. Stefan Babović vuče nadimak još iz prethodnog mandata (Babirlo) :ziga: :ziga: :ziga: , ..... dok je Nikola Ninković nekrunisani kralj nadimaka u timu Marka Nikolića. Popularni Džigi sve ređe može da čuje takvo dobacivanje, ima onih koji ga zovu Zuba, a šale na račun njegovog crvenila na obrazima se ogledaju u nadimcima Rumenige i Ringla :D.
Recommended Posts