bradilko Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 jel ostaju drina i skuntelar? izvinjavam se al nisam pomno pratio :) a malo mi i gadno kad sam video njuske tumbakovica i vucelica
theanswer Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Koga interesuje samo da prenesem info da je balazic potpisao na dve godine. Nadam se da ce njegovim stopama i tubic...takodje cujem od cirica da pauljevic ide ponovo na pozajmicu. Pauljević mislim da nikad nije ni bio opcija. On je počeo te utakmice na pripremama jer bukvalno nije imao ko drugi da počne. Bugarin je opcija br 1 a iza njega B. Ilić. Pauljević je i na pripreme pošao iako mu je rečeno odmah da se na njega ne računa al kao aj da mu učine.
Bright Billy Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Sa Partizanom mogu da posluju samo pošteni ljudi po normalnim pravilima, a ne da se klub tretira kao privezak ili objekat iz kojeg treba da se izvlače ekstraprofiti preko igrača.
Kreator Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Vise lici na na nekog stamenog Nordijca ... slažem se :)
twisted Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 o čemu vi pričaaate. bolje dajte neki podatak o njemu kao igraču nego što u gej-svetlu posmatrate na čoveka!
ZokiAsov Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Vise lici na na nekog stamenog Nordijca ... Cira je poceo i fizicki da lici na Stojanceta, jos mustace da pusti...
Geo Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) o čemu vi pričaaate. bolje dajte neki podatak o njemu kao igraču nego što u gej-svetlu posmatrate na čoveka! Vikinzi ... Zahtevam ban zbog homofobije p.s. Pa napisao sam na predhodnoj strani, da oni sto su ga gledali imaju samo reci hvale za njega (jak u duelu , odlican u skoku cesto postize golove posle prekida ...) Edited February 5, 2015 by Geo
Moća Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 a bio sam ubedjen. Kum mi je rodjen na taj dan i nekako mi u glavi da je tog dana.
Kreator Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 izgubili smo od sarajeva 1 - 0. a što je najbitnije: .....Trener Marko Nikolić ostao je veran najavi da će počev od ove utakmice početi da uigrava tim za drugi deo sezone i ako je suditi na osnovu toga Darko Brašanac je blizu startnih 11, a u paru sa Nikolom Drinčićem trebalo bi da deluje na poziciji zadnjeg veznog, novajlije Ivan Bandalovski i Stefan Babović igrali su kao desni bek i centralni vezni, a treće pojačanje Gregor Balažic presedeo ceo meč na klupi za rezerve (kasnije se priključio ekipi)..... nazdravlje..
Kreator Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Blic pise da se lazovic ipak dogovorio sa kinezima. Ok, srecan mu put. Da li neko zna ko bi bio alternativa ako ode? Da li se uopste razmisljalo na tu temu? Prelazni rok traje jos 5 dana a somovi su poslali fofanu na pozajmicu
Recommended Posts