Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Koga zabole više i za Pantića i za Ramadanija i za pare od tog transfera. Kao da bi klub video nešto od tih para pa da se nerviramo, i kao da je klub video nešto od Pantića na terenu pa da kukamo.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

jutros čuh nešto na vestima u prolazu, ko to još dolazi??

btw, +1 za post iznad

Edited by twisted
Posted

Koga zabole više i za Pantića i za Ramadanija i za pare od tog transfera. Kao da bi klub video nešto od tih para pa da se nerviramo, i kao da je klub video nešto od Pantića na terenu pa da kukamo.

+1

Ja se vec u mislima oprostio od njega..kad ono gledacemo ga do juna. Na tu vest sam apsolutno ravnodusan.

Trebalo bi da potpise onaj slovenac,valjda je dosao na pregovore..jos uvek nije otpao kao opcija i tubic. Videcemo.

A takodje ni lazovic ne ide. Trazio je ugovor na dve godine a dobio ponudu samo na jednu,tako da mu se to ne svidja...cudi me,dobio bi mnogo bolje pare u kini nego kod nas.

Posted (edited)

Znači, na kraju smo doveli Babovića, Balvanovskog i Balažića. Kakav je ovaj Balažić? Deluje mi da mora biti bolji od ovog Bugarina. Plus ako od Bugarina ne bude baš Balvan nego normalan igrač uz to da niko u stvari nije otišao osim Vranja što bi trebalo da je pojačanje, ne bi smeli da imamo problema sa zvezdinim prolećem.

Edited by theanswer
Posted

ne bi smeli da imamo problema sa zvezdinim prolećem.

Ne slažem se.

:misko:

Posted (edited)

Za sad nije.

Po pricama nekih sa jednog naseg foruma ovaj Balazic bi trebalo da je odlican igrac za nase prilike. Bugarin mi je krajnje sumnjiv.

Edited by katamaran
Posted (edited)

Visok jak I mnogo ostar

Zabiće bar 5 komada iz prekida

Ovo mi poslao danas burazer iz Slovenije(koji bas prati fudbal tamo) u vezi Gregora  ...

Edited by Geo
Posted

Za sad nije.

Po pricama nekih sa jednog naseg foruma ovaj Balazic bi trebalo da je odlican igrac za nase prilike. Bugarin mi je krajnje sumnjiv.

Od Bugarina očekujem samo da bude bolji od Miljkovića. Standard na toj poziciji ako isključimo Vulićevića nije visoko postavljen. Sve preko toga biće premija. 

A za Lazovića piše na ovoj strani. 

Posted

Slovenac bi trebalo da je ok. Bugarin macka u dzaku, izgleda da je teska budala, sto ne mora da bude nuzno lose, mada...  Ako je suditi po si viju, verovatno ce  pridaviti protivnika, potuci se s navijacima, popisati se po sudiji i dobiti sifilis u nekom trenutku. 

Posted

Slovenac bi trebalo da je ok. Bugarin macka u dzaku, izgleda da je teska budala, sto ne mora da bude nuzno lose, mada...  Ako je suditi po si viju, verovatno ce  pridaviti protivnika, potuci se s navijacima, popisati se po sudiji i dobiti sifilis u nekom trenutku. 

Nemanja Rnić ili Srđa Knežević. U svakom slučaju su obojica bili bolji od Miljkona :)

Posted

Dobili smo Sindju sa 5:0, namecu se kojic i marinkovic, rumenige reseta mreze na pripremama. 

Posted (edited)

Koga interesuje samo da prenesem info da je balazic potpisao na dve godine.

Nadam se da ce njegovim stopama i tubic...takodje cujem od cirica da pauljevic ide ponovo na pozajmicu.

Edited by BlackGeorge
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...