Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

jbg ni drina turbina ni dankara nisu igrali 6 meseci pre dolaska u pfc, pa su se ispstavili kao najjača pojačanja u zadnje 2 godine :)

ne brine mene toliko njegovo neigranje 6 meseci koliko njegovo "igranje" van terena. koliko se može pročitati neki baš problematičan lik..zato i mislim da nije igrao 6 mes.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

Na klipu se jasno vidi da čovek ima kvaliteta, pa sigurno kao vulićević. Možda i bolji nego on, svidjaju mi se te njegove duge lopte koje šalje dosta precizno, lep pregled igre ima...sigurno to nije zaboravio za 6 meseci.

Pitanje je kakav je u odbrani jer je 80% klipa posvećeno njegovim ofanzivnim svojstvima...a priča se po netu da je kiksara. U svakom slučaju deluje bolje nego pauljević i petrović zajedno.

Brinu me i te njegove igre van terena..

edit: evo ga i ovde, koga ne mrzi da gleda...

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Bugarski Nemanja Rnic. Covek dobije crveni karton na svakoj drugoj utakmici. Ima citavu istoriju sukoba sa saigracima, trenerima i navijacima, nevidjena dileja. U Bugarskoj poznat pod nadimkom "majmun"

Edited by FPLS
Posted

Sad nam poturaju i nekog bandalovskog, bugarskog desnog stopera koji 6 meseci nije igrao nigde, a tubica nista ne spominju...bacili su flejm pre par dana da potpisuje i nista, pojela maca....

Barem bi tebi trebalo da je poznata čuvena priprema terena u vidu 'nigerijskog/argentinskog mladog reprezentativca sa kojim se ozbiljno pregovara', da bi nakon iznenadne i potpuno neočekivane propasti tih pregovora™ bio realizovan neki raspad bez kluba i kondicije ali zato voljan da popuni roster za kikiriki ili 'dodjem ti'.

Ovo je spektakularno samoubistvo od prelaznog roka čak i za Partizanove standarde. Ali opet, čemu cimanje ili ulaganje kada će se CL kvalifikacije igrati i ovako i onako.

Posted

misliš da režimski klub može ostati bez licence 2 godine zaredom, nema šanse ispušili su prošle godine zbog poplava, bio bi loš marketing da je neko državno preduzeće platilo par miliona za licencu dok stotine ljudi nisu znale gde će dočekati zimu

Posted (edited)

misliš da režimski klub može ostati bez licence 2 godine zaredom, nema šanse ispušili su prošle godine zbog poplava, bio bi loš marketing da je neko državno preduzeće platilo par miliona za licencu dok stotine ljudi nisu znale gde će dočekati zimu

Hoce kako nece...

Edited by MiddleClass
Posted

Mislim da je prilico izvesno da ce opet izvisiti. Koliko sam pohvatao nije placeno glavnim duznicima a nakacilo se jos nekoliko Makedonaca.  A sto se tice promovisanja tu je kosarka dosta jeftinija igracka sa vecim izgledima za uspeh.

Posted

Nas je Voja bolji od Pujola! Ni lacio, ni palermo vec Inter.

iz Bakua.

Posted

Zavaliti njega u bilo šta što sebe zove fudbalskim klubom je potez za koji se dobija orden Zdravka Mamića sa belom lentom.

Posted

Ne radujte se prerano, tek sutra potpisuje. Strepnja jača od nade.

Posted (edited)

Ne radujte se prerano, tek sutra potpisuje. Strepnja jača od nade.

Stankovića očekuje paraf na dve godine, što je u razgovoru za „Sport” i sam potvrdio.

- Postojala je mogućnost da se vratim u Partizan :yucky: , ali samo ukoliko ni klub, a ni ja ne pronađemo drugo rešenje do sredine tekuće sedmice. Ipak, tokom vikenda mi je stigao predlog  :) , zatim „nacrt” :D , pa i konkretna ponuda Intera iz Bakua :thumbup: , koju sam prihvatio :thumbsup: - kaže Vojislav Stanković. - Već danas putujem za Tbilisi, kako bismo utanačili detalje.

Bilo bi dobro, čim potpiše, da uzmemo i Tubića i onog Blažića ili kako se već zove taj slovenac...Još lepše bi bilo kada bi se otarasili i Ostojića, Pauljevića i Petrovića sve u jednom cugu, u ovom prelaznom roku.Da oslobodimo prostor za platu ove dvojice koji bi sigurno dali kakav-takav pozitivni rezultatski doprinos partizanu, za razliku od njih trojice.

Edited by BlackGeorge
Posted

Kao sto sam i predvideo letos, kad se na forumu uveliko spekulisalo da ce Stankovic u Lacio ili Palermo. Klub po meri za ovu menadzersku neznalicu i good riddance za Partizan.

Posted

Bilo bi dobro, čim potpiše, da uzmemo i Tubića i onog Blažića ili kako se već zove taj slovenac...Još lepše bi bilo kada bi se otarasili i Ostojića, Pauljevića i Petrovića sve u jednom cugu, u ovom prelaznom roku.

To kad bi svaki dan božićni darovi padali sa neba. I ova jedna muka manje je premija, mada ne sumnjam da će je uprava brzo zameniti sa dve muke.

Posted

Znaci da se nadamo da nam u zadnjem ili predzadnjem kolu kvalifikacija zapadne Inter Baku...

Posted

Pantic ostaje, ali ne ide na pripreme nego ce da trenira sam. Kaze Vucelic da nisu pristali na potcenjivacku ponudu Ramadanija i da su hteli da izvuku sto vise i sto boje za klub, ali da je ponuda bila neprihvatljiva. Pantic ce da trenira do leta i onda ide kao slobodan igrac. Kapiram da sledi sikaniranje, a mora da im je Ramadani trazio da plate pride jer ne vidim kako bi bilo koja ponuda bila gora od toga da ga placate do leta a onda da ode dzabe...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...