Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Male su sanse da se celavi izasta pita. Ko i sportski direktor koji u sred prelaznog roka zapali u Antaliju, da ladi guzicu, a u BG ostane Snezin ljubavnik poznat po sjajno odradjenim prelaznim rokovima. Nema ovde srece, prijatelji braco, drugovi...

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Ćelavi je trebao da ide zajedno sa onim koji su ga doveli, i onako će se kola slomiti na njemu prije ili kasnije.

Ko je Snežin ljubavnik, za nas koji nismo u toku sa zbivanjima?

Posted (edited)

Pa Tumba

:lol:

Insajderi, hocemo li mi kupiti garnituru zadnje linije tima ili ne? Svi nam fale,i bekovi i centarhalfovi...kuka se na napad a odbrana primila deset golova u tri mecha :isuse: . Pozadi ne da gori nego je situacija nikad gora..tubic nije dovoljan.

Edited by BlackGeorge
Posted

Ček, ko vam je otišao pa vam fale bekovi i štoperi?

Posted (edited)

Stankovic je otisao/istekao ugovor,ne zeli da ga produzi,cirkovic se povredio,vulicevic vec odavno povredjen a volkov s druge strane ima ponudu korejskog hjundajia..na to dodash nezadovoljstvo igrama pauljevica,petrovica i raznih smarkovica i dobijes rezultat da se od poluozbiljnih igraca pozadi moze racunati samo na slovenca ilica.

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Jasno!

Nego ladno se prodao Lazović preko repke u Kinu. Zato ga je Dik forsirao.

Edited by MiddleClass
Posted

Mene vise zanima ko je i Biljin ljubavnik ...

bio Škuntelar.... pa je otkačio....

Posted

bio Škuntelar.... pa je otkačio....

Bio, kad je Zec pobegao u Nemačku :D

Posted

Sad nam poturaju i nekog bandalovskog, bugarskog desnog stopera koji 6 meseci nije igrao nigde, a tubica nista ne spominju...bacili su flejm pre par dana da potpisuje i nista, pojela maca....

Posted

koliko cuh danas popodne od Tubica nece biti nista. Trazi pare nezahvalnik. Nije mi pouzdan izvor, pa uzeti sa rezervom...

Posted

izgleda je sa bandalovskim završeno

Posted (edited)

da, još jedna budala u najavi. zašto ga niko neće 6 meseci? pa zar nam nije dosta babovića, smiljanića,...

žao mi je što neće doći tubić. takvi igrači trebaju partizanu.

Edited by BlackGeorge
Posted

jbg ni drina turbina ni dankara nisu igrali 6 meseci pre dolaska u pfc, pa su se ispstavili kao najjača pojačanja u zadnje 2 godine :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...