Jump to content

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

• Author

Male su sanse da se celavi izasta pita. Ko i sportski direktor koji u sred prelaznog roka zapali u Antaliju, da ladi guzicu, a u BG ostane Snezin ljubavnik poznat po sjajno odradjenim prelaznim rokovima. Nema ovde srece, prijatelji braco, drugovi...

Ćelavi je trebao da ide zajedno sa onim koji su ga doveli, i onako će se kola slomiti na njemu prije ili kasnije.

Ko je Snežin ljubavnik, za nas koji nismo u toku sa zbivanjima?

Pa Tumba

Pa Tumba

:lol:

Insajderi, hocemo li mi kupiti garnituru zadnje linije tima ili ne? Svi nam fale,i bekovi i centarhalfovi...kuka se na napad a odbrana primila deset golova u tri mecha :isuse: . Pozadi ne da gori nego je situacija nikad gora..tubic nije dovoljan.

Edited by BlackGeorge

Mene vise zanima ko je i Biljin ljubavnik ...

Ček, ko vam je otišao pa vam fale bekovi i štoperi?

Stankovic je otisao/istekao ugovor,ne zeli da ga produzi,cirkovic se povredio,vulicevic vec odavno povredjen a volkov s druge strane ima ponudu korejskog hjundajia..na to dodash nezadovoljstvo igrama pauljevica,petrovica i raznih smarkovica i dobijes rezultat da se od poluozbiljnih igraca pozadi moze racunati samo na slovenca ilica.

Edited by BlackGeorge

Jasno!

Nego ladno se prodao Lazović preko repke u Kinu. Zato ga je Dik forsirao.

Edited by MiddleClass

• Author

Mene vise zanima ko je i Biljin ljubavnik ...

bio Škuntelar.... pa je otkačio....

bio Škuntelar.... pa je otkačio....

Bio, kad je Zec pobegao u Nemačku :D

Sad nam poturaju i nekog bandalovskog, bugarskog desnog stopera koji 6 meseci nije igrao nigde, a tubica nista ne spominju...bacili su flejm pre par dana da potpisuje i nista, pojela maca....

• Author

koliko cuh danas popodne od Tubica nece biti nista. Trazi pare nezahvalnik. Nije mi pouzdan izvor, pa uzeti sa rezervom...

izgleda je sa bandalovskim završeno

da, još jedna budala u najavi. zašto ga niko neće 6 meseci? pa zar nam nije dosta babovića, smiljanića,...

žao mi je što neće doći tubić. takvi igrači trebaju partizanu.

Edited by BlackGeorge

jbg ni drina turbina ni dankara nisu igrali 6 meseci pre dolaska u pfc, pa su se ispstavili kao najjača pojačanja u zadnje 2 godine :)

Guest
This topic is now closed to further replies.