Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Kako se sad vadis pitjkice...

Idi Mustafa pa ga brani.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

hvala sto si kao insajder potvrdila ono sto sam naslucivao, stvarno deluje kao dobar i skroman decko. obecao sam i ici cu da geldam babu na jenea, ali smao ako ga ne budete vredjali.

Idi na jug, tamo ga sigurno neće vređati :D

Posted

nije kojotu jug stran. Naprotiv! :D

Elem, od prvog februara vise nesam insajder, a babu cu naprolece sa istoka gledat u formi kinder jajeta. Va

lja i potomka od starta naucit da razlikuje dobro i zlo.

Posted

Nikolić posle poraza od Austrije: Više nije smešno, sada je alarmantno

"Imamo mi rešenja koja ipak koštaju nešto novca, a za to vreme se naši rivali pojačavaju iskusnim igračima. Ne može prosto tako, mnogo je i igrača sa nerešenim statusom, mislim na Volkova, Lazovića, Drinčića, Škuletića, Ćirkovića, Pantića i da dovedemo pojačanja koja su neophodna. Nisam razgovarao sa ljudima koji vode klub u kontaktu sam sa Tumbakovićem i Ćirićem. Više nije smešno sada je situacija alarmantna. I u manjim klubovima nisam imao situaciju da nemam igrače na pozicijama, ne govorimo o kvalitetu, nego o brojnom stanju”, rekao je Nikolić.

Trener Partizana Marko Nikolić naveo je posle poraza od Austrije iz Beča 4:1 da su se pominjala mnoga pojačanja koja su trebala da dođu u Humsku, ali da je stigao samo povratnik Stefan Babović.

Nikolić je napravio poređenje između šuteva i golova u prvom poluvremenu na susretu sa Austrijom.

Neuspeh se ne piše nigde, ali je način vrlo bitan. Na poluvremenu smo imali odnos šuteva 10:6, a gubili smo 3:0, znači da ne možemo da odbranimo ništa. Sve što se događa na našoj polovini je alarmantno, sada je Volkov igrao centralnog beka što nema nikakve veze sa logikom. Nezadovoljan sam jer Partizan ne može da dozvoli sebi da 20 dana pre početka ima alarmantno neizbalansiran tim“, naveo je Nikolić.

Prošetaćemo se do titule... :fantom:

Posted

naravno imao je otvoreni ugovor i mogao da ode kada mu se ćefne, uprava je zadovoljna otarasili su se igrača koji je imao platu 200k godišnje, pfc će biti slabiji 30% ovog proleća

Posted (edited)

Meni drago , tandem sabana (Babovic-Lazovic) tesko da bih preziveo ... Jedino mi nije jasna strategija sa slanjem na pozajmicu Fofane, ok kapiram da se dva balvana(Kojic i Marinkovic) moraju zavaliti zbog dila sa menadzerima ali opet, treba neko i da postize golove  ...

Edited by Geo
Posted

Za ocekivati je da prodaju i Skuntelara, ovako nervozan i bez Lazovica, bio bi pola igraca od jesenas. Nema veze zakrpice to Rajo s Orlandicem a tu je i Kojara ubica cigana. 

Posted

To je taj vispreni sns menadzment , prodaj ko god vredi, ostavljaj i dovodi dokazano izgubljene slucajeve ...  :fantom: Gotovo preslikano iz privrede ..

Posted

Što se Fofane tiče ja ne znam koliko dokaza treba da ga jednostavno ne gotivi Nikolić i da nikad kod njega nije bilo šanse da zaigra neke ozbiljne minute.

Posted

ali to svakako nema veze s činjenicom da je fofana davao golove kad god mu se dala prilika

Posted

Kaže Ćirić da dolazi Bandalinho za koga Wiki kaže Sometimes credited as having bad temper :fantom: , he maintained the status of one of the most trustworthy defenders in the league

Posted

Lozoviceva plata + sica od Fofane , jel to dovoljno za ono sto trazi Kleo na mesecnom nivou  ?

Posted

neće ni dovoditi kleovića, prvo zbog plate, sigurno bi tražio pola milke po sezoni a onda i zato što su tu već dva centarfora istog tipa škuntelar i vitez koja plus klinac šaponjić koji vreba svoju priliku

- sada nam treba paker golova, neko da odmeni dankaru

- male su šanse da ćelavi odustane od forsiranja kukavičke 4-2-3-1 formacije, koju je dankara transformisao u 4-2-2-1-1 kada je bio u igri, takav tip igrača koji se čas izvlači na krilo, čas igra pored sidraša (koji razbija šablonsku postavku) je potreban da se zbunjuje protivnička odbrana, takav tip igrača koji može da izbaci sidraša u 2-3 situacije 1 na 1 sa protivničkim golmanom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...