Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Komšije već dovele 3 komada. Spremaju dobru priču, uprkos velikim finansijskim problemima.

ne budali, kome je još dug smetao da posluje uspešno. problem imaju poverioci, lako je dužnicima.....zajmi i rokaj, serija od 20 pobeda na vidiku.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

A tu pozadi je i trajkovic, koji takodje ume gadno da kiksne...jos je i spor.

Covek je 1 zver

trajkovic.jpg

Posted (edited)

Šta je problem? Našim igračima je ukazana ta čast da 90 minuta dele prostor 100x80 metara sa jednom takvom fudbalskom zvezdom kao što je Mutu. Nadam se samo da ih nije posle spopadao pod tušem.

Edited by Filipenko
Posted (edited)

Samo za Teda! :D

Posle njegovog dolaska iz OFK Beograda mnogo se očekivalo od Saše Markovića u Partizanu. Ali, utisak je da je još uvek daleko od svog maksimuma.

Da li će naredna sezona biti prekretnica za njega?

Edited by Milosh76
Posted (edited)

Eno ga nikolic kuka preko sportala da mu trebaju hitno pojacanja, da nema vise vremena. Hahaha, djura se sigurno uzbudio zbog ovoga..

Edited by BlackGeorge
Posted

Pa kada bi mi neko kukao sa jedne strane, a sa druge ovako pričao, ni ja ga ne bih uzimao za ozbiljno.

Nikolić je ranije posebno isticao defanzivca Vojislava Stankovića.

- On u kontinuitetu igra dobro :lol: , celo proleće je igrao odlično :rolf: , kao i sada na pripremama. :whistle:  To je bio razlog, želeo sam da ga ohrabrim, da tako i nastavi. Odmorili smo pet igrača i pružili mlađim igračima šansu. Generalno, utakmica je poslužila svrsi i zadovoljan sam time. Pokazala je dobre strane i timske i individualne, ali i nedostake. Nisam srećan kada izgubimo, za utisak mi nedostaje bar jedan gol, mala zamerka u vezi realizacije, potrebno nam je više iskustva i kvaliteta - dodao je Nikolić. 
Posted (edited)

Samo za Teda! :D

Posle njegovog dolaska iz OFK Beograda mnogo se očekivalo od Saše Markovića u Partizanu. Ali, utisak je da je još uvek daleko od svog maksimuma.

Da li će naredna sezona biti prekretnica za njega?

:lol:

naredna sezona može biti prekretnica za mene....u smislu interesovanja za takmičenje u kome Saša doseže "maksimume"

Edited by Ted
Posted

kud se dede živkara?

Posted

Borine poslednje reči

Nenad Bjeković nekadašnji fudbaler i funkcioner Partizana, proveo je trideset godina u bliskom prijateljstvu sa Borom Todorovićem. Bjeković za “Blic” kaže da je pre mesec dana uživao u Bigovu, na jadranskoj obali, gde je pomagao Bori da pripremi kuću za letnju sezonu.

491316_bora-i-bjekovic-01-foto-aleksanda

- Ništa nije slutilo na najgore. U Bigovu smo se malo bavili Borinom kućom, a više šetali, razgovarali i kupali se. Bio je raspoložen, vrlo pokretljiv za svoje godine. Postao je nedavno deda, pa nije krio uzbuđenje zbog toga. Činilo mi se da su bezbrižni penzionerski dani tek ispred njega - napominje Bjeković. On ističe da je u loži Partizanovog stadiona sedeo pored Bore i analizirao utakmice.

- Odlično se razumeo u fudbal. Planirali smo 15. avgusta da zajedno budemo na stadionu, kada Partizan bude startovao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali sad Bore nema i uopšte ne znam kako ću bez njega da gledam tu utakmicu - kaže Bjeković i otkriva da su imali zakazan ručak na dan kad je Bora otišao u bolnicu...

- Sve do četvrtka redovno smo se čuli. Pričao mi je kako je prošla operacija slepog creva. U četvrtak po podne me je pitao šta ima novo u našem Partizanu i potom je neki lekar ušao u njegovu sobu. Nažalost, bile su to poslednje reči koje mi je Bora uputio. Posle je pao u komu iz koje se nije probudio. Teško mi je jer sam izgubio prijatelja s kojim sam delio dobro i zlo u životu. Mnogo će mi nedostajati - kazao je Bjeković. 
Posted

Kao Tito: Čuvajte mi Jugoslaviju!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...