Kreator Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Živo me zanima reakcija Drinčića kad babun krene da mu uzima slobodnjake i penale. SLOBODNjACI SU DRINČIĆEVIKOD izvođenja slobodnih udaraca ni tokom proleća ne bi trebalo da bude dileme, barem ne kod onih sa veće udaljenosti. - Drinčić ima bombu u nogama. Ima bolji slobodnjak od mene, najbolji udarac koji sam video u skorije vreme. Dogovorili smo se da ja uzimam samo slobodne udarce koji su bliži golu - objašnjava Babović.
teacher Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Dogovorili smo se da ja uzimam samo slobodne udarce koji su bliži golu - objašnjava Babović.
Milosh76 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 „Partizan ne sme sebi da dozvoli da ima igrača koji nije kompletno njegovo vlasništvo. Ideja je da više ne ulazimo u poslove u kojima se pominju bilo kakvi procenti ili prodaja komercijalnih prava trećim licima, agencijama ili fondovima. Uostalom, znate i sami da su, primera radi, prethodni čelnici prodali 50 odsto prava na Andriju Živkovića, što znači da kad on bude odlazio nećemo moći da računamo na „punu“ zaradu. Da se takvi slučajevi ne bi ponavljali dogovorili smo se da zaključujemo ugovore samo sa onim fudbalerima koji će biti apsolutno vlasništvo Partizana, ali i da prekinemo sa praksom kad je reč o delu novca koji od transfera dobija klub odakle određen igrač dolazi kod nas“, predočio je Vučelić. To je isto Piksi kod nas radio... rezultat znamo :D
adasevic Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 (edited) Zapravo to je jedino ispravno i normalno razmisljanje. Ili barem u osnovi. Pixi je imao dobru ideju, ali previse je tu krimi tipova imalo intresa da bi mu se dozvlilo da on radi sta hoce i kako treba. U Partizanu bi moglo to i da prodje, jer imaju ono sto Zvezda nema, a sto je dozvolilo kriminalcima da je privatizuju i upropaste - imaju coveka iz bezbednosnih struktura, koji moze i zna kako da stopira kriminalce koji su harali Zvezdom sto putem igraca, sto raznim drugim putevima... Zeka je vrlo bitna karika, bez obzira dal je glavni ili ne, on je svakako bitna karika u Partizanovom lancu. To ne znaci ni da je on sjajn tip, ni da nece biti sumjivih ili odvratnih njuski u klubu, niti da se nece navijaci hvatati za glavu kad dodje neki Voja Stankovic. Ali barem nece imati probleme da odredjeni "menadzeri" samaraju igrace i vode ih ko belo roble gde zele... Meni je i danas najzalije Pixija kao predsednika, jer je njegova ideja vodjenja kluba bila najzdravija... samo u uslovima gde bi imao zastitu i mogucnosti da je realizuje. Nazalost, to je ovde nemoguce, bez ledja, koje Zvezda nije imala... Edited January 25, 2015 by adasevic
*edited by mod Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 znači drincic sa 30+ samo uz babov amin.
Kreator Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 „Partizan ne sme sebi da dozvoli da ima igrača koji nije kompletno njegovo vlasništvo. Ideja je da više ne ulazimo u poslove u kojima se pominju bilo kakvi procenti ili prodaja komercijalnih prava trećim licima, agencijama ili fondovima. Uostalom, znate i sami da su, primera radi, prethodni čelnici prodali 50 odsto prava na Andriju Živkovića, što znači da kad on bude odlazio nećemo moći da računamo na „punu“ zaradu. Da se takvi slučajevi ne bi ponavljali dogovorili smo se da zaključujemo ugovore samo sa onim fudbalerima koji će biti apsolutno vlasništvo Partizana, ali i da prekinemo sa praksom kad je reč o delu novca koji od transfera dobija klub odakle određen igrač dolazi kod nas“, predočio je Vučelić. To je isto Piksi kod nas radio... rezultat znamo :D slažem se sa ovim, ovo je jedino ispravno. pitanje je samo koliko će istrajati u tome..
theanswer Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 svakako je priča da će fifa da ukine vlasništvo treće strane
kud u maglu Simoviću Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 tubić ili blažic pitanje je sad slovenci su uvek bili dobar izbor, a nisu ni makedonci™
Lezilebovich Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Visoki štoper (26) posle propalih pregovora sa Kristal Palasom dobio konkretnu ponudu crno-belih na koju bi trebalo da odgovori do kraja sedmice Balažic je visok 190 centimetara, odlikuje se odličnom skok igrom, a u finišu prvog dela sezone u Ukrajini igrao je na mestu centarfora i doneo pobedu Karapatima posle fantastičnog gola glavom. Potencijalno pojačanje Partizana karijeru je započelo u Muri iz Murske Sobote. Kasnije ga je put odveo na Pirineje, igrao je B tim Espanjola i nižerazredni Aguilas. Najjači utisak ostavio je u Karpatima gde je stigao iz Gorice vreme je da se oproba i u sredini, pa da nam pokrije sve pozicije.
levi Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 (edited) Uostalom, znate i sami da su, primera radi, prethodni čelnici prodali 50 odsto prava na Andriju Živkovića, što znači da kad on bude odlazio nećemo moći da računamo na „punu“ zaradu. Šta priča ovaj, pa prethodna uprava je uzela 50% unapred. I taj novac ima cenu, i rizik da igrač sjebe nogu i završi karijeru. Sad vidim da hoće da ukine i procente matičnom klubu. Šta je sledeće, zabraniće igračima da imaju menadžere i uvešće starosnu granicu za odlazak u inostranstvo Edited January 26, 2015 by levi
Segundo Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Kako je moguce da bilo ko ukine procente maticnom klubu? Zar nije to odluka sa nekih visih nivoa? Uostalom, od istih i Partizan moze imati koristi.
levi Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Ima neki propisani minimalac za prethodne klubove. Ali i ugovaranje većeg procenta je legitiman deo pregovaračkog procesa, nije nikakava pronevera
gone fishing Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 da ali to je bednih 200-300k € u zavisnosti koliko je godina taj igrač proveo u prethodnim klubu in the other news Žalite li i dalje što to nije Lil i mogu li uopšte Partizan i Petar da od Hamburga dobiju uslove približne ili jednake onima koje su nudili Francuzi?„To ne znam, ali znam da je propuštena šansa da se napravi dobar posao. Čini mi se da je Tumba morao da bude malo strpljiviji, da sačeka, možda bi Lil „pojačao“ ponudu. Da je bilo više taktičnosti, možda i pameti u sektoru koju Ljubiša vodi svima bi bilo bolje. Ovako imam utisak da Tumbaković upropaštava i igrača i Partizan. Moram da priznam da me čudi kako to Partizan čuva Škuletića kad stigne jedna ponuda, a onda hoće da ga proda ako stigne veća . Nema logike, zar ne?“. izgleda da je rajo završio karijeru u pfc pa sada sipa otrov po petardinju Pominjalo se da biste u slučaju transfera Petra Škuletića u inostranstvo pomogli Partizanu tako što biste doveli njegovog imenjaka Orlandića iz Zete. Da li je ta opcija u dalje aktuelna?„Ne znam ja... To zna Tumbaković, on ima oko da proceni igrača, njegova je poslednja.“ Stvarno tako mislite, jer nam delujete ironično?„Ozbiljan sam. Tumbaković je najbolji, najpametniji, najlepši... On je Don Žuan Partizana“, zaključio je uz osmeh Rajo Božović.
theanswer Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 (edited) Pre će biti da je Tumbaković završio karijeru. Osećam da će opet taj prokleti novac da ga odvuče u Kinu. Edited January 26, 2015 by theanswer
dranata Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Odslušajte Lukin intervju na sajtu. Topla preporuka :D
Recommended Posts