Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

jbg. otišao đuroni

:cry:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Jel mu isticao ugovor? Malo para.

Posted

To je to. Dobro je da se i toliko uzelo. Šteta, mali je talenat. Super za njega što će prvo u Holandiju.

Posted

sad gledam nešto, uporedjivao sam ga sa jovetićem, ljajićem, banbijem. skoro svi su odigrali po dve sezone, doduše on sezonu i 1/2, ali ima ubedljivo najmanje utakmica(18), tošić(49), jovetić(51), mali đavo(38).

čak i u tih mizernih 18 je pokazivao potencijal, ali manji nego ova trojica, ili lazar.

on do čelzija ima još da guli u minimum jednom solidnom šampion ligašu.

želim mu svu sreću, putuj igumane...

Posted

tek je trebao ovaj mali da odigra nesto. bar jednu sezonu. popizditis sam dobio od ove vesti. 

Posted

To je to. Dobro je da se i toliko uzelo.

Da, dobro je što će Đurić, Ramadani i ko već da makar toliko stave u pdže. 

Posted

šta je milion i po evra, bukvalno ništa. ja bih prežalio te pare i ostavio ga da trune na klupi 6 meseci

Posted

šta je milion i po evra, bukvalno ništa. ja bih prežalio te pare i ostavio ga da trune na klupi 6 meseci

pa ne idu te pare partizanu, ili kao u fm-u, da se ta suma dodaje na nekakav transfer budžet. ove pare dele mafijaši između sebe i njima je ok samo dok kaplje. 

Posted

želim mu svu sreću, putuj igumane...

+1. Panticev odlazak se nece uopste osetiti. Imao je on par dobrih minijatura u prvenstvu, ili ono na derbiju kad je usao pa razdrmao ekipu, ali sve u svemu nije on bio neki bitan sraf. Kakav ce da bude za dve godine to niko ne moze da zna ali u svakom slucaju ni u mnogo boljim pozicijama od ove on tada ne bi igrao u Partizanu. Holandska liga je dobra stanica za mlade igrace, u principu od njega najvise zavisi da li ce krenuti putem Tadica i Djuricica ili Aleksica i Gulana. Kazu da mu je cale bio mnogo halapljiv prilikom pregovora sa Partizanom oko prvog ugovora koji su se otezali u nedogled. Sad je valjda u sigurnim ramadanijevim rukama. 

Posted

Vala su zaslužili da podjele milion. Prepoznali su talentovanog klinca, dali mu šansu, istrpili ga i kad nije išlo i sad beru plodove!

Pravda za agilne menadžere i pregaoce iz fudbalskih uprava!

Posted

Jel na kraju dolazi Tubic, ili ne? Pominje se Vitas koji je bio proslo ljeto aktuelan, ali samo kao pozajmica. 

Posted

Pantić je supermegamozak za razne ninkoviće, ali akutni nedostatak sportskih motiva teško da može da nadoknadi. Uvek mi je delovao kao tip koji na kraju utakmice ne zna ko je pobedio.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...