Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Koja sreća u nesreći? Ti misliš da će ta dvojica koju budu doveli biti neki fudbaleri?

Posted

ja sam samo srećan što ovaj ode. ostaje nada da će neko ko dođe znati da igra

Posted

nego gde li je otišao stanković?!

Prema rečima Stankovićevog agneta, Dušana Milojevića, defanzivca crno-belih trenutno žele Benfika, Braga, Bordo, Salcburg i još nekoliko klubova iz Španije i Turske.

Drugim rečima, nećemo ga oterati ni govnjivom motkom.

Posted (edited)

njemu je istekao ugovor upravo sada, nemamo mi tu šta da teramo. inače i sam je izrazio želju da ide, ne želi da produžuje isti. to je to, puno sreće momče!

Edited by BlackGeorge
Posted

Ne znam kakav vam je na terenu, ali čuh intervju Petra Grbića na nekoj cg televiziji. Elokvencija i teligencija za svaku pohvalu!

Super momak, bez zezanja. Jako korektan u komunikaciji sa medijima i nije tupav, ume da sastavi dve prostoproširene.

Posted

Super momak, bez zezanja. Jako korektan u komunikaciji sa medijima i nije tupav, ume da sastavi dve prostoproširene.

Taman tako. Vrlo malo fraza i duhovit je.

Posted

dal je sreća videćemo kad/ako neko dođe. ja se ne bih preterano radovao ako se ima u vidu da domet skautinga ide u rasponu od najboljeg mladog cg igrača do povređenog, tek oporavljenog, bez ugovora ili matorog bivšeg našeg igrača. a čak ne obuhvata ni sve navedene, već samo one koje zastupaju određena lica.

Posted

Vratija vam se Medzik. Da castite.

Predstavice ga uz ovu pesmu

Posted

srpska nova godina dosla ranije u humsku :Hail:

Posted

Jos nista nije gotovo:

Real se pridružio poteri za Babom, Liverpul naciljao “Iranskog Mesija”,..

Posted

Stojanče dobio 1™ izuzetnog naslednika

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...