twisted Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/265844/Nikolic-otkrio-Partizanu-za-napad-na-titulu-potrebna-dva-defanzivca eto sreće u nesreći. nego gde li je otišao stanković?!
Muwan Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Koja sreća u nesreći? Ti misliš da će ta dvojica koju budu doveli biti neki fudbaleri?
twisted Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 ja sam samo srećan što ovaj ode. ostaje nada da će neko ko dođe znati da igra
April Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 nego gde li je otišao stanković?! Prema rečima Stankovićevog agneta, Dušana Milojevića, defanzivca crno-belih trenutno žele Benfika, Braga, Bordo, Salcburg i još nekoliko klubova iz Španije i Turske. Drugim rečima, nećemo ga oterati ni govnjivom motkom.
Kreator Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 (edited) njemu je istekao ugovor upravo sada, nemamo mi tu šta da teramo. inače i sam je izrazio želju da ide, ne želi da produžuje isti. to je to, puno sreće momče! Edited January 12, 2015 by BlackGeorge
dranata Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Ne znam kakav vam je na terenu, ali čuh intervju Petra Grbića na nekoj cg televiziji. Elokvencija i teligencija za svaku pohvalu! Super momak, bez zezanja. Jako korektan u komunikaciji sa medijima i nije tupav, ume da sastavi dve prostoproširene.
MiddleClass Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Super momak, bez zezanja. Jako korektan u komunikaciji sa medijima i nije tupav, ume da sastavi dve prostoproširene. Taman tako. Vrlo malo fraza i duhovit je.
Ted Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/265844/Nikolic-otkrio-Partizanu-za-napad-na-titulu-potrebna-dva-defanzivca eto sreće u nesreći. nego gde li je otišao stanković?! dal je sreća videćemo kad/ako neko dođe. ja se ne bih preterano radovao ako se ima u vidu da domet skautinga ide u rasponu od najboljeg mladog cg igrača do povređenog, tek oporavljenog, bez ugovora ili matorog bivšeg našeg igrača. a čak ne obuhvata ni sve navedene, već samo one koje zastupaju određena lica.
katamaran Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Vratija vam se Medzik. Da castite. Predstavice ga uz ovu pesmu
Кристофер Лумумбо Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 srpska nova godina dosla ranije u humsku
borris_ Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Jos nista nije gotovo: Real se pridružio poteri za Babom, Liverpul naciljao “Iranskog Mesija”,..
Recommended Posts