Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Nadam se da ce vam smeniti Nikolica i dovesti Jesica... Cira bi se sjajno uklopio sa njim :lol: 

14202747087339.JPG

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Marko Nikolić ostao je na klupi Partizana. Na kraju 2014, godine u kojoj je fotelju predsednika napustio Dragan Đurić, izgubljena titula, izborena Liga Evrope, osvojena jesenja titula, a u poslednjim satima novi trener umalo postao Ivan Tomić.

Nisu se članovi novoizabranog Upravnog odbora pošteno još ni upoznali, a već je deo koji uživa podršku Srpske napredne stranke nadjačao sportski sektor - Ljubišu Tumbakovića i Dragana Ćirića. Ivan Tomić gotovo da je promovisan, zakazani su Sekretarijat i Upravni odbor, kada je stigla direktiva - Nikolić ostaje trener, a Tumbaković i Ćirić mogu odmah da napuste klub ako im se to ne dopada. Potvrda je stigla kada su otkazani sastanci Sekretarijata i Upravnog odbora. 

Šta se krije iza podrške Nikoliću? Pre svega, činjenica da bi zbog jednostranog raskida ugovora klub morao da mu isplati 250.000 evra, koliko vredi njegov ugovor na šest meseci plus dve godine, potpisan u decembru 2013. Podsećanja radi, Nikolić letos nije odbranio titulu prvaka Srbije, ali je nastavio da radi po slovu ugovora koji je potpisan. Pritom, morao bi i Ivan Tomić da dobije platu, adekvatnu renomeu trenera Partizana.

S druge strane, Tumbakoviću i Ćiriću jasno je dato do znanja da neće imati odrešene ruke u svemu što zamisle, pa im je na ovaj način “objašnjeno” da trener koji je osvojio jesenju titulu sa šest bodova prednosti nad Crvenom zvezdom ne može da bude smenjen zato što je to plod nečije ideje i želje.

Priča se i da je Nikolić hteo da podnese ostavku, pa da je popustio pod pritiscima. Postavlja se pitanje kako će u novonastalim okolnostima izgledati saradnja između Tumbakovića i Ćirića s jedne strane, odnosno Nikolića sa druge strane. Početak priprema, 10. januara, daće neke odgovore.

Već ste počeli da prevazilazite i premijera u SNS-ovanju - te podnijeću ostavku, ali me drugari ubijedili da to ne radim, tukli mi sina, tukli mi brata, odlazim ali ostajem radi Srbije.

bravo braćo, konačno smo postali rod

Posted

Nadam se da ce vam smeniti Nikolica i dovesti Jesica... Cira bi se sjajno uklopio sa njim :lol:

14202747087339.JPG

Zašto Ćirić nosi papir sa odštampanom glavom Muslina?

:Jova:

Posted

Tede,  a da pozelis SMarkovicu da ne produzi ugoivor ? :D

UGOVORI FUDBALERA PARTIZANA - TRAJANJE:

Saša Marković 30. 6. 2015.

ne znam koji ugovor, ako ima popust kod mobilnog operatera neka produži brate, ako ima interenet za dinar i tako to, nemam ništa protiv  ;)

Posted

BABOVIĆ

UKOLIKO sve bude teklo po planu, Stefan Babović će biti prvo pojačanje Partizana do početka priprema za prolećni deo sezone.

- Stefan je fantastičan igrač, školovan u Partizanu i siguno bi bio veliko pojačanje za nas u prolećnom delu sezone. Lično bih voleo da se transfer što pre realizuje. I nije samo on koji nam je interesantan, izaći ćemo za dva, tri dana i sa ostalim željama - kaže Ćirić.

Posted

Jbt koliko se svi fudbalski radnici™ slihtaju tom Babovicu pomislio bi covek da Milija daje svakom od njih po 100 evra kad ga pomenu u pozitivnom kontekstu.

Posted

10 s lukom, to im je cena. Jeftine su to kurve.

One pored Ekonomskog imaju malo vise samopostovanja.

Posted

babovic je najbolji vezni igrac u ligi i bice pojacanje za partizan. drago mi je sto se vraca, nadam se da ce jednog dana prestignuti sasu ilica.

Posted

Opet potvrdjujes moju tezu da si se  pretvorio u najvecu slihtaru foruma.

Posted

babovic je najbolji vezni igrac u ligi i bice pojacanje za partizan. drago mi je sto se vraca, nadam se da ce jednog dana prestignuti sasu ilica.

+1

Posted

Opet potvrdjujes moju tezu da si se  pretvorio u najvecu slihtaru foruma.

kakva slihtara, ovde svi mrze babovica, jedino ja i middle cenimo kvalitet i zelimo da postane legenda kluba.

Posted

čime god da se rokate vas dvojica, šaljite i meni, hoću i ja da meni bude tako dobro

Posted

drugačije si pisao na nekim drugim portalima

• Кристофер Лумумбо 
    17.10.2014. | 11:38

Retko pisem komentare ali kad se ovaj sarlatan pomene i dovede u vezu sa partizanom moram da ostavim komentar. Pa ljudi ta kuga je dva puta bio u partizanu i imam zaista frustracije kad se setim njegovog razvlacenja po terenu.

Posted

drugačije si pisao na nekim drugim portalima

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...