Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Ako svi prethodni razlozi nisu bili dovoljni ovaj valjda hoće :fantom:

:D skoro da si 100% u pravu

11 hitlera™ da zaigra, neće mi biti dovoljan razlog

nisam znao da si sado-mazo avanturista :)

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

11 hitlera™ da zaigra, neće mi biti dovoljan razlog

Vučić: Nemoćan sam po pitanju privatizacije klubova, Partizan su hteli Nemci!

- Nemam snage da se borim s tim. Priznajem poraz, mislim da je jedino rešenje za

srpski sport privatizacija - rekao je Vučić za RTS.

Predsednik vlade Republike Srbije je naveo da ima zainteresovanih za fudbalske klubove Crvena zvezda i Partizan, a da su za klub iz Humske 1 bili zainteresovani vrhunski nemački klubovi.   :s_p: 

Edited by BlackGeorge
Posted

ne znam, tako vučko allmighty kaže. :) nisam smeo da ostavim link pošto to piše u v.novostima. 

Posted

dobro, on je umobolan, ali logika kojom klubovi kupuju druge klubove je dalje od umobolnosti...

Posted

možda da im služe kao filijale, kao što je pfc preuzeo teleoptik npr

- potencijalno vrlo pogubna ideja, najveći talenti bi odlazili kod švaba za 1 €, švabe bi naređivale trenerima koje igrače da forsiraju bez obzira na ponašanje i učinak istih na terenu, ne bi jurili titulu ni igranje u lš, jer je to gotovo nemoguće sa igračkim timom sklepanim od omladinaca i isluženih veterana, sada se budžet puni prodajom igrača tih para više nebi bilo a koliko su švabe izdašne mogli smo da vidimo na primeru kk hemofarm

2.jpg

neko je malo ljubomoran

1.jpg

hm, jeste ovo tačno ali ako opet smanje plate igračima više im neće dolaziti čak ni ovi drugorazredni fudbaleri koji su ipak dovoljni za dominaciju u jsl i prolazak u grupnu fazu le na mišiće

3.jpg

- ovo za defanzivnu igru je tačno, jbg našim trenerima je uvek na 1 mestu bila na umu sopstvena karijera ne interesi pfc-a, zato nisu ni pokušavali da nekog iznenade već samo da izgube sa što manjom razlikom

Posted (edited)

sampanjac-ilustracija-625.jpg

Neka ga Terza otvori krajem maja... :fantom:

Edited by Apollo Creed
Posted

Ostaje Nikolić. Imali su navijači sastanak jutros sa Popovićem i nema ništa od Tumbine kombinacije. 

Posted

Svejedno je sad. Covek zna da ce ga sacekati iz prve krivine, posle prvog kiksa. Napravili su ogromnu stetu sa ovom svinjarijom.

Posted

Koliko primećujem, najveću štetu je u ovoj situaciji je Tumbaković naneo sam sebi. Navukao je gnev navijača i sad će se teško oprati. Pokušao je tu da uvuče i Ćirića, da mu uvali vruć krompir i to je ispalo onako...jadno. S druge strane, Ivan Tomić sada teško može u skorije vreme da očekuje da će biti trener partizana posle ove neprijatnosti i kada jednog dana ode Nikolić.

Posted

Koliko primećujem, najveću štetu je u ovoj situaciji je Tumbaković naneo sam sebi. Navukao je gnev navijača i sad će se teško oprati. Pokušao je tu da uvuče i Ćirića, da mu uvali vruć krompir i to je ispalo onako...jadno. S druge strane, Ivan Tomić sada teško može u skorije vreme da očekuje da će biti trener partizana posle ove neprijatnosti i kada jednog dana ode Nikolić.

Pijani Ćira se tu pita koliko i ti i ja. Ne samo oko ovoga nego generalno. On je čovek i izjavljivao da ga ne zanima više fudbal.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...