Ted Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 ne verujem šta ću napisati, ali je meni ________ (upisati po želji) apgrejd u odnosu na smarkovića
Ted Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nema ni on veze sa zivotom. Ima 6 bodova viska zato sto je Zvezda tragikomicna. nisam ni rekao da je dobar zato što ima više bodova od Zvezde
katamaran Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Stojic Imam odličan odnos sa Tumbom i skoro sam siguran da on nije potegao tu varijantu. Takođe, vrlo dobro znam koliko je Marko, da kažem, "kopao" da ova garnitura dođe u klub, čak je i pojedine moje prijatelje zvao tim povodom. Kada je u pitanju moj i Markov odnos, ne znam šta bih rekao. Nismo se čuli tačno tri nedelje. Zvao sam ga jednog dana pet puta, nije se nijednom javio, čak ni kasnije. On je jedini od ljudi koje smatram prijateljima koji me nije nijednom obišao od kako sam pre dva meseca polomio nogu - završio je Stojić. http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:526763-Stojic-Smena-Nikolica-cist-amaterizam-ovo-me-podseca-na-Zvezdu-od-pre-pet-godina edit: ovde opsirnije http://www.mozzartsport.com/vesti/marko-nikolic-lobirao-da-se-tumba-vrati-neka-mu-sad-sacuva-glavu/93227 Ranku je ocigledno stalo da Nikolic ne bude smenjen. Briga njega za Partizan al se verovatno brine za svoje igrace tamo. Edited December 29, 2014 by katamaran
twisted Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 znači daju mi razlog da do privatizacije ne kročim na stadion.
Muwan Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Ako svi prethodni razlozi nisu bili dovoljni ovaj valjda hoće
kud u maglu Simoviću Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 znači daju mi razlog da do privatizacije ne kročim na stadion. 11 hitlera™ da zaigra, neće mi biti dovoljan razlog
MiddleClass Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 11 duleta™ da zaigra, neće mi biti dovoljan razlog +1
Muwan Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Middle, a da probaš da npr. posle svakog dvehiljaditog patkometarskog posta napišeš i nešto vezano za temu? Bez obaveza naravno, ako ti pretekne nešto vremena.
MiddleClass Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Middle, a da probaš da npr. posle svakog dvehiljaditog patkometarskog posta napišeš i nešto vezano za temu? Bez obaveza naravno, ako ti pretekne nešto vremena. E jbg sad. Kad sam ozbiljan popijem ban. Bolje ovako. :D Aj dobro... Ne vidim razloga za kuknjavu. SNS je vjerovatno promjenio i predsjednike kucnih savjeta pa me ne cudi da su usli u vas FK. Cim je Ruzic grabio i rukama i nogama posle svakih izbora da tu ostane umjesto nekog ministarstva znaci da se dobre pare tu okrecu cak i pored ogromnog nekvaliteta fudbala. A sto se tice trenera ni to nece uticati na rezultate kluba. Ako su zacrtali da je ovo vasa sezona uzecete je i sa Misom Tumbasom na klupi. Ako je nasa ne bi vam pomogao ni Dijego Simeone. Eto. Sad me molim te pusti da zajebavam i kad se priblizim 18000. postu uputi slobodno istu primjedbu. :p
Apollo Creed Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nema kraja lošim vestima za Marka Nikolića, nakon najavljene smene sa mesta trenera u Partizanu, FK Novi Pazar je podneo tužbu protiv njega. Klub iz grada sa Jošanice je tužio Nikolića zbog, kako je naveo, iznošenja lažnih tvrdnji putem sredstava javnog informisanja. "Nikolić je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda. Takođe je neprimerenim nacionalističkim izjavama upućenim sudijama na utakmici dva kluba izazvao i raspirivao versku i nacionalnu mržnju", rekao je generalni sekretar FK Novi Pazar Redžep Korać Prema zakonu Srbije za dela koja terete Nikolića zaprećena je kazna zatvora od šest meseci do pet godina. Posle otkaza i ćorka...crni Nikoliću...
Ted Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 dodatni pritisak....suzpenzija FSS, krivična prijava pazarskih govnara....čovek umalo da izgine dole a završi sa silnim prijavama....dobro da se Bramerc ne oglašava za sada. pravi se prikladna pričica kako bi ološ mogao da obrazloži zašto ga tera. neka drže oni sednice uo u predsednikovom oboru i nek se poslužuju iz valova....za bolje nisu ako se ovim služe.
*edited by mod Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Ovo ce da bude ona Tole-Antic prica. Popio je suspenziju pa nakon prvog kola ima da popije otkaz jer ne ispunjava duznosti iz ugovora posto je suspendovan.
Pokojni Ruxin Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Otkad sam ja pricao da cete praviti djuratija od blata...najuspesniji predsednik u istoriji partizana! Upiso se covek u istoriju zlatnim slovima, sto bi nas narod rekao. Edited December 29, 2014 by Ruxin
Ted Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 očito da ova up(ku)rava ima zadatak da sarani Partizan i polegne ga u grobno mesto do komšinice....otuda i komemorativni skup svinjara i terze.
Recommended Posts