Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

ne postoji ni najmanji razlog za smenu Marka....decko je posvecen fudbalu, radio je najbolje sto se moglo u datim okolnostima, na svim frontovima rezultati su u skladu sa realnim mogucnostima.....isto cu reci kao i za Stanoja, takav trener i karakter treba da bude dugorocno resenje. trosimo dobre ljude kao na drvu da rastu.

no dobro, u fazi smo preuzimanja i tranzicije od jedne bande ka drugoj, odnosno od zla ka gorem....bitno da ce da veceraju sa Terzom, valjda da proslave preuzimanje i podnesu zajednicki raport "Tati".

citam danas u Novostima intervju sa nekim debelim klincem koji je sad kao generalni direktor fkp, il tako nesto. jebes mi sve ako ima 30 godina, napuhao se kao socijalisticki direktor sa debelim stazom, a sve sto je rekao kao da je izaslo iz usta jedne druge osobe, pardon spodobe....koja im je valjda tatica.

jebali smo jeza u ledja!!!

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

A kao bonus dobijamo trenera koji je apsolutni pocetnik. Tomicu bi ovo bio prvi trenerski angazman, jel' tako?

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

citam danas u Novostima intervju sa nekim debelim klincem koji je sad kao generalni direktor fkp, il tako nesto. jebes mi sve ako ima 30 godina, napuhao se kao socijalisticki direktor sa debelim stazom, a sve sto je rekao kao da je izaslo iz usta jedne druge osobe, pardon spodobe....koja im je valjda tatica.

28

Posted (edited)

vodi u19 repku

tomic_ivan.png

Омлaдинскa репрезентaцијa је oве гoдине имaлa двa селектoрa и две селекције. У првoј пoлoвини гoдине oмлaдинце је предвoдиo дaрoвити тренер Вељкo Пaунoвић, кoји је зaтим преузеo исту генерaцију, aли у кaтегoрији У-20. Тa генерaцијa предстaвљaће Србију нa СП у Нoвoм Зелaнду.

Предвoдник нoве генерaције Омлaдинске репрезентaције Ивaн Тoмић, кoји је нaстaвиo тaмo где су пре његa стaли Љубинкo Друлoвић и Пaунoвић. У дебитaнтскoј тренерскoј улoзи Тoмић је успеo дa oдведе Србију нa други квaлификaциoни турнир. Тo тaкмичење ће се нaреднoг мaртa oдвијaти у Хoлaндији. Пoред дoмaћинa и Србије учесници елитних квaлификaцијa, из кoјих сaмo пoбедник иде нa Првенствo Eврoпе (Грчкa-2015), биће јoш Нoрвешкa и Швaјцaрскa.

šareni rezultati ali ipak u granicama očekivanog

Сенец     12. aвгуст Слoвaчкa - Србијa 3:1 пријaтељскa Сенец    14. aвгуст Слoвaчкa - Србијa 3:0 пријaтељскa Субoтицa 4. септембaр    Србијa - Фрaнцускa 2:0 турнир "С.Ћ.Вилoтић" Врбaс     6. септембaр Србијa - Укрaјинa 1:0 турнир "С.Ћ.Вилoтић" Субoтицa 8. септембaр Србијa - Изрaел  2:1 турнир "С.Ћ.Вилoтић" Ст. Пaзoвa 10. oктoбaр Србијa - С.Мaринo 4:0 Квaл. зa EП Ст. Пaзoвa 12. oктoбaр Србијa - Јерменијa 1:0 Квaл. зa EП Нoви Сaд  15. oктoбaр Србијa - Итaлијa 1:3 Квaл. зa EП Ст. Пaзoвa 15. нoвембaр Србијa - Ц. Гoрa 2:0 пријaтељскa Ст. Пaзoвa 17. нoвембaр Србијa - Ц. Гoрa 0:0 пријaтељскa Edited by gone fishing
Posted (edited)

nebitno kakav je Tomic trener, kad nema razloga za teranje Marka....umsto da dobije podrsku dobice kitu....dobrodosli u Srbiju!

Edited by Ted
Posted

ne postoji ni najmanji razlog za smenu Marka....decko je posvecen fudbalu, radio je najbolje sto se moglo u datim okolnostima, na svim frontovima rezultati su u skladu sa realnim mogucnostima.....isto cu reci kao i za Stanoja, takav trener i karakter treba da bude dugorocno resenje. trosimo dobre ljude kao na drvu da rastu.

Pravi karakteri, zajedno sa Lalatovićem.

Posted

osnovna razlika izmedju njega i Lalatovica je u tome sto Marko zna posao, za razliku od kolege mu. zato valjda i dobija sut kartu, to je valjda novi napredni menadzment, sto gore to bolje.

meni je Marko gotivan lik, iako me nervirao na pocetku i cinilo mi se da je dzukac

Posted

Bio džukac, pa se presvukao u rasnog kera. Sjajno. Ne čudi me da je Marko dobar, jer je i Stanojević "gotivan lik".

Nisam raspravljao o kvalitetima trenera, oni su svi levati. Levat klase niže ili više, nebitno je.

Posted

osnovna razlika izmedju njega i Lalatovica je u tome sto Marko zna posao

koji posao?

Posted

osnovna razlika izmedju njega i Lalatovica je u tome sto Marko zna posao, za razliku od kolege mu. zato valjda i dobija sut kartu, to je valjda novi napredni menadzment, sto gore to bolje.

meni je Marko gotivan lik, iako me nervirao na pocetku i cinilo mi se da je dzukac

Nema ni on veze sa zivotom. Ima 6 bodova viska zato sto je Zvezda tragikomicna.

Posted

Nema to veze sa Stanojem. Ima veze sa postavljanjem svog čoveka na mesto trenera sa kim onda možeš da radiš kombinacije tipa Lola Smiljanić i ostalo.

Meni jedino nije jasno koje kombinacije su moguće sa pomenutima. Ne postoji više taj Zahavi ili neki drugi mag koji bi mogao njih negde da uvali, tu robu više ni kazahstanski klubovi ne uzimaju. Šta onda imaju njihovi menadžeri™ od toga što će trener poslušnik da ih drži u timu kada od toga jednostavno nema vajde? Da ne postavljam i neka previše filozofska pitanja tipa zašto bi se bilo koji menadžer™ uopšte zamlaćivao sa tim potrošenim splavarskim inventarom umesto da se fokusira na neke nove klince čija jetra još uvek liči na nešto i mogu se zavaliti u neki Azerbejdžan uz malo cimanja.

Posted

ne verujem šta ću napisati, ali je meni međik apgrejd u odnosu na smarkovića

Posted

Sta ce zadnji/centralni vezni na krilu?

Ajd da razumem "inteligentan" potez gospodina Nikolica, koji Ilica gura na krilo, ali zasto Babovica?

On moze i da potrci, sta ce vam takav igrac na krilu?!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...