Kreator Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 nemaju oni šta da stopiraju, napraviće problem i sebi i fudbaleru. ako je grubor imao punomoćje od kluba i potpisao, i ako je to sve validno, nova uprava mora da ga pusti - end of story.
teacher Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 odnosno, nova uprava nije stigla da se ugradi u transfer škuntelara, pa zato stopiraju odlazak u lil taj rad
Lezilebovich Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 a i ovako im je odlično opravdanje kada nikog ne budu doveli - mi nismo ni hteli da prodamo škuntelara, prethodna uprava je to zajebala. bar sns zna kako da okrivi one prošle
Kreator Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 a-ha, raja božović ipak laže: Darko Grubor, generalni sekretar Partizana, demantovao je menadžera Radojicu Božovića, koji je rekao da je dobio ovlašćenje od crno-belih, po kome je Petar Škuletić imao pravo da potpiše ugovor sa Lilom. - Božoviću je dato obično punomoćje da može da pregovara sa Lilom i da se dogovara oko uslova. Ništa više od toga. Što se Partizana tiče, nema nikakvih nejasnoća, sve je regularno. Dvaput smo raspravljali o ponudi Lila, oba puta je odbili, i o tome je obavešten francuski prvoligaš - rekao je Grubor za "Novosti". http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:526443-Bozovic-Bice-tesko-Skuleticu-da-se-skoncentrise-na-Partizan izvinjavam se što sam postovao link iz v.novosti, ali izgleda da je ovo tačno. bilo bi dobro kada bi nova uprava imala snage da otera ovu štetočinu božovića iz partizana
MiddleClass Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Sutra će se Grubor probuditi sa konjskom glavom ili makar golim muškarcem u krevetu. Nije se sa Rajom zajebavati.
*edited by mod Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Babović, Miljkon, Delibasic i najbolji mladi igrač Crne Gore. Prelazni rok konačno dobija prave obrise. Tu je i Tumba tu smo svi.
kapetanm Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Партизанове бебе™ јбт. Ако има ико ко ме међу тим именима иритира, то је Тумбаковић
Њујоркер Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) Kako 1 Iljes Spic moze da te nervira? :P edita za kapetana Edited December 28, 2014 by Њујоркер
*edited by mod Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 A bre?! Odakle sad i Miljkon ispade? iz drugog tima Brage za koji je odigrao dve utakmice.
Lord Stef Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Do mojega, znaci to je taj desni bek kog je Ciric pominjao ovih dana. Daj onda da vratimo i Lazetica, kad je bal...
Muwan Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Žarka Lazetića? Nismo mi te sreće, mora mnogo gore od toga i tako će biti.
Ted Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 iz drugog tima Brage za koji je odigrao dve utakmice. šta fali....drugi tim Brage bi igrao kvalifikacije za EL kad bi ga pustili da igra JSL
katamaran Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 A bre?! Odakle sad i Miljkon ispade? Players' agents: LIAN SPORTS
Recommended Posts