Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

jesam li ja jedini koji misli da je ipak trebalo prodati škuletića?

Posted

Биће ово ипак добро, надам се боље него до сада

Posted

jesam li ja jedini koji misli da je ipak trebalo prodati škuletića?

Ne brini, s obzirom da vam dolazi Kleo, moracete da ga prodate!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

A odakle vam to da dolazi kleo sigurno? On je pod ugovorom,cena otkupa je 800.000€ to partizan ne placa..

Posted (edited)

..

Edited by kapetanm
Posted

A odakle vam to da dolazi kleo sigurno? On je pod ugovorom,cena otkupa je 800.000€ to partizan ne placa..

Cuj, voleo bih da gresim, ali bojim se da ce skoro sigurno doci

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

R. B. je za malo ozbiljniji tvorza od Zabele. 

Posted

đuronija smo izvalili™ kad kaže da neko ostaje taj ide 100%. sada će biti potrebno malo vremena za upoznavanje sa novom garniturom. prvi ispit je škuntelaar :Hail: rekli su da je spreman za odlazak u lil, sada kažu da ostaje

:unsure:

@miloš

Posted

Ne bih se ja zamerao pukovniku Bozovicu, nije to pametno. Nek ide Skuntelar, nek naplati odlicnu polu sezonu ionako bi sad bio ko probusen kurton ako zna da je mogao da se obezbedi, ali mu je tumba rekao da jos 6 meseci rizkuje povredu po domacim livadama. A mi cemo se sa Kleom i Djurdjicem vec nekako snaci.

Posted

Zato što odlično znaju da se zapravo radi o Orlandiću i Delibašiću koji će zajedno dati tri gola za polusezonu. Stvarnost je isuviše stravična pa naše kolege i sapatnici grade neku paralelnu/imaginarnu i to je razumljivo.

Posted

pa dobro šta je sad ovo??? jel članovi uprave razgovaraju izmedju sebe? grubor potpisao u ime partizana ili nije?dalje, ovaj rajo božović je za zabelu i da se ključ od ćelije baci u bunar

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/partizan-u-problemu-skuletic-potpisao-za-lil-207651.html

koliko kontam Grubor je potpisao ovlašćenje/punomoćje u ime kluba i onda su odradili posao. vrlo mi deluje verovatnim da je junačka uprava zauzela čvrst stav da ga ne puštamo, nemajući pojma da smo ga već pustili. kuku nama, saće sportski diša utehu da potraži u flaši i ode prelazni rok u majčinu!

Posted

odnosno, nova uprava nije stigla da se ugradi u transfer škuntelara, pa zato stopiraju odlazak u lil

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...