Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Ne, hvala bogu. Samo nam jos fali 33-godisnji centarfor sa Tajlanda..

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Pobedismo Sturm 1-0 golom Zivkovica.

Posted

hell yeah!

Jaki smo ko zemlja, rutinski cemo se prosetati do Lige Sampiona a onda je samo nebo granica :fantom:

Posted

Predviđam polufinale Kupa šampiona gde ispadamo nesrećno na penale od Reala iz Madrida, titulu osvajamo sa +29 bodova, u finalu kupa pobeđujemo Trepču 6:1 a kruna sezone će biti oproštaj kapitena Ilića od fudbala u prijateljskom susretu Partizan - Jugoslavija 1:1.

Posted

Predviđam polufinale Kupa šampiona gde ispadamo nesrećno na penale od Reala iz Madrida, titulu osvajamo sa +29 bodova, u finalu kupa pobeđujemo Trepču 6:1 a kruna sezone će biti oproštaj kapitena Ilića od fudbala u prijateljskom susretu Partizan - Jugoslavija 1:1.

U 1/4 finalu izbacujemo Bayern na penale, u 1/8 izbacujemo Barcu 0-0 u BG, 1-1 na Nou Campu :fantom:

Posted

Ne, hvala bogu. Samo nam jos fali 33-godisnji centarfor sa Tajlanda..

:(

Posted

Taj sa Tajlanda je krs, ali 32-godisnji delantero iz Singapura nije za bacanje. Miljan Mrdakovic, uklapa se u profil povratnika-reprezentativca, juce dao gol i bio heroj pobede svojih Tampines Roversa u kupu. Blizi se kraju blistave karijere i moralni sampion vodece zemlje regiona se namece kao logicno resenje za povratak iz pecalbe i uhlebljenje u zemlji u kojoj je fudbalski stasao i sazreo. Djuricu, vreme je da odresis kesu.

Posted

AKo me secanje dobro sluzi , retko smo imali fail sa nekim Janezom ? Tako da moj glas ide njemu na slepo ...

Posted

Pobedismo Sturm 1-0 golom Zivkovica.

parni valjak

:fantom:

dajte salcburg da se igramo

Posted

Pa i to je nesto. Napredak...mora biti da ne trazi puno para.

Posted

Ja uvek pomislim da ne može biti gorih od Ostoje i Vranjanca, ali me jednostavno strah.

Posted

A tu pozadi je i trajkovic, koji takodje ume gadno da kiksne...jos je i spor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...