Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

preoteo je zlatnu koku gljivici

A znao je dobro kojem maheru da se obrati da mu zavrsi posao. Zeka je kralj.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

divac, danilović takođe ista strana. bjelogrlić i nele fuckin karajlić članovi skupštine, idem da se upucam

vi se zajebavate a Dule je zaista poslednji opozicionar u državi

Edited by theanswer
Posted

divac, danilović takođe ista strana. bjelogrlić i nele fuckin karajlić članovi skupštine, idem da se upucam

vi se zajebavate a Dule je zaista poslednji opozicionar u državi

Da, opozicionar taman koliko i taj tvoj s avatara.

Posted

Jel i partizan sad nas?! Sad mogu otvoreno da navijam?

Posted

Jel i partizan sad nas?! Sad mogu otvoreno da navijam?

Tek je Skupstina u pitanju ali sa ovakvim odnosom snaga izgleda da ce ova naprdnjacka podguzna muva da istera SPS iz Partizana. Tako da, ako si naprdnjak onda je odgovor da, Partizan je vas. :lolol:

Posted

Tek je Skupstina u pitanju ali sa ovakvim odnosom snaga izgleda da ce ova naprdnjacka podguzna muva da istera SPS iz Partizana. Tako da, ako si naprdnjak onda je odgovor da, Partizan je vas. :lolol:

Ne, sad je i partizan zvezdin, preuzeli smo ih. Prvi potez nove uprave - kupovina mijailjevica od zvezde za 15 miliona evara.

Posted

Sad konačno možemo da prestanemo da se nerviramo oko bilo čega što ima veze sa blaženopočivšim klubom.

Posted

Sad konačno možemo da prestanemo da se nerviramo oko bilo čega što ima veze sa blaženopočivšim klubom.

Dobro dosli. I ne pokusavajte da upalite svetlo. Sijalica ne radi a i da radi nema struje. :(

Posted

kupovina mijailjevica od zvezde za 15 miliona evara.

do jaja je mijailjević...

Posted

Dobro dosli. I ne pokusavajte da upalite svetlo. Sijalica ne radi a i da radi nema struje. :(

A i da dodje struja bila bi od 110V. Jednostavno nema 'leba i to je to.

Posted

do jaja je mijailjević...

bitno da se zna na koga mislim, otkud znam kako se tacno preziva zvezdin bek.

Posted

Meni Zeka vazda bio ozbiljniji od ovih kolmovanih jajara. 'Nako... ko neki consiglere

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...