Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

Ako nece Dule dinamitom tu je Djura da ode uz bombu.

Odlazeći predsednik FK Partizan, Dragan Đurić, poručio je da crno-beli vode intenzivne pregovore sa jednim izuzetno atraktivnim igračem iz ofanzivne linije.

Andrija Delibasic?

edit: butasport spekulisa da nije mozda Tejgo.

Edited by katamaran
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

nešto ne verujem u ovo. Zvuči mi kao priča koja treba da služi da se slrene pažnja sa prodaje skuntelara, posle ce pregovori da se izjalove i onda sledi Delibasic u zadnjem danu prelaznog roka.

Posted

Naravno, oprobana varijanta. Ko god želi može slobodno i do mile volje da se nada da će Škuletića zameniti Cleo ili Tagoe...

I ko god želi može da se nada tituli, nada ne košta ništa.

Posted

cenim da će Kleo za koju nedelju postati Tejgo, a onda će se obojica, čim počne prelazni rok, opredmetiti u Partizanu u liku Radeta Veljovića npr. ili Odite.

Posted

ma nek fofana dobije priliku od prvog minuta, siguran sam da bolje pojačanje neće stići

Posted

Stići će Orlandić umesto Škuletića i poluhibernirani Delibašić umesto Lazovića i to će biti napadački dvojac. Fofana ostaje treća opcija.

Posted

Stići će Orlandić umesto Škuletića i poluhibernirani Delibašić umesto Lazovića i to će biti napadački dvojac. Fofana ostaje treća opcija.

Pravda za Marinkovica i Kojica ... Fofana ce biti peta opcija a supertalentovani Saponjic sesta ...

Posted

Može i tako. Nije mi jasno zašto bi se neko na ovom topiku zaluđivao terminologijom pojačavanja ekipe u situaciji kada drugo mesto garantuje kvalifikacije za CL a do drugog mesta se bez problema dolazi sa nekim zetskim trupcem u špicu i Marinkovićem iza njega.

Posted

nemam ništa protiv andrije d.

Posted

Nemaš ništa protiv 33-godišnjeg napadača koji je u ovoj godini odigrao par utakmica bez postignutog gola za neki opskurni klub sa Tajlanda a u prethodne četiri sezone je ukupno dao desetak golova ili tako nešto?

Znao sam da je Partizan nisko pao ali da je baš toliko zaglibilo...

Posted

Nemaš ništa protiv 33-godišnjeg napadača koji je u ovoj godini odigrao par utakmica bez postignutog gola za neki opskurni klub sa Tajlanda a u prethodne četiri sezone je ukupno dao desetak golova ili tako nešto?

Znao sam da je Partizan nisko pao ali da je baš toliko zaglibilo...

emocija

:(

izgleda će branko primiti na centru

:(

Posted

Je l' to Vucic danas maznuo i Partizan?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...