katamaran Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 (edited) Ako nece Dule dinamitom tu je Djura da ode uz bombu. Odlazeći predsednik FK Partizan, Dragan Đurić, poručio je da crno-beli vode intenzivne pregovore sa jednim izuzetno atraktivnim igračem iz ofanzivne linije. Andrija Delibasic? edit: butasport spekulisa da nije mozda Tejgo. Edited December 21, 2014 by katamaran
twisted Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&dd=22&nav_id=939002 koliko je bio plaćen??
*edited by mod Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 nešto ne verujem u ovo. Zvuči mi kao priča koja treba da služi da se slrene pažnja sa prodaje skuntelara, posle ce pregovori da se izjalove i onda sledi Delibasic u zadnjem danu prelaznog roka.
Muwan Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Naravno, oprobana varijanta. Ko god želi može slobodno i do mile volje da se nada da će Škuletića zameniti Cleo ili Tagoe... I ko god želi može da se nada tituli, nada ne košta ništa.
Ted Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 cenim da će Kleo za koju nedelju postati Tejgo, a onda će se obojica, čim počne prelazni rok, opredmetiti u Partizanu u liku Radeta Veljovića npr. ili Odite.
twisted Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 ma nek fofana dobije priliku od prvog minuta, siguran sam da bolje pojačanje neće stići
Muwan Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Stići će Orlandić umesto Škuletića i poluhibernirani Delibašić umesto Lazovića i to će biti napadački dvojac. Fofana ostaje treća opcija.
Geo Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Stići će Orlandić umesto Škuletića i poluhibernirani Delibašić umesto Lazovića i to će biti napadački dvojac. Fofana ostaje treća opcija. Pravda za Marinkovica i Kojica ... Fofana ce biti peta opcija a supertalentovani Saponjic sesta ...
Muwan Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Može i tako. Nije mi jasno zašto bi se neko na ovom topiku zaluđivao terminologijom pojačavanja ekipe u situaciji kada drugo mesto garantuje kvalifikacije za CL a do drugog mesta se bez problema dolazi sa nekim zetskim trupcem u špicu i Marinkovićem iza njega.
Muwan Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Nemaš ništa protiv 33-godišnjeg napadača koji je u ovoj godini odigrao par utakmica bez postignutog gola za neki opskurni klub sa Tajlanda a u prethodne četiri sezone je ukupno dao desetak golova ili tako nešto? Znao sam da je Partizan nisko pao ali da je baš toliko zaglibilo...
kud u maglu Simoviću Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Nemaš ništa protiv 33-godišnjeg napadača koji je u ovoj godini odigrao par utakmica bez postignutog gola za neki opskurni klub sa Tajlanda a u prethodne četiri sezone je ukupno dao desetak golova ili tako nešto? Znao sam da je Partizan nisko pao ali da je baš toliko zaglibilo... emocija :( izgleda će branko primiti na centru :(
Recommended Posts