MiddleClass Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 nije :) Naravno da nije. Nije sns krava muzara!
Кристофер Лумумбо Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Uh, super, znaci krece zvezdino prolece.
ZokiAsov Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Rekli smo istorijsko ne sns-u. Ne da se Ruzara tek tako, ne padaju roleksi sa neba.
kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Uh, super, znaci krece zvezdino prolece. Zvezdanovo proljece, budi precizniji! http://youtu.be/us3oqvQPqxw
theanswer Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Đurić je nesrećni morao da glasa za Popovića al 10:3 opasan poraz naprednjaka Svaki dan u kome se neka naprednjačka kombinacija ne ostvari je dobar dan
gone fishing Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 a grupa nađ i prijatelji? - ovo je bilo na uo, predsednika bira skupština, iznenađenja su još moguća
theanswer Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 a grupa nađ i prijatelji? - ovo je bilo na uo, predsednika bira skupština, iznenađenja su još moguća moguća su ali valjda je sad bar jasno na koji se način može doći do iznenađenja, moraće neki jači igrač tu da su uključi da bi iznenađenja bila moguća
Dr Arslanagić Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Đurić je nesrećni morao da glasa za Popovića al 10:3 opasan poraz naprednjaka Svaki dan u kome se neka naprednjačka kombinacija ne ostvari je dobar dan Citiram jednog upućenog kojem je Ružić pre Esterasa rekao: Pre ću da dam da me jebu u dupe na centru terena nego što ću da dozvloim da SNS uzme Partizan. Obećano - ispunjeno!
Mark Rothko Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 a grupa nađ i prijatelji? - ovo je bilo na uo, predsednika bira skupština, iznenađenja su još moguća +1 10:3 je najopasniji rezultat.
kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Citiram jednog upućenog kojem je Ružić pre Esterasa rekao: Pre ću da dam da me jebu u dupe na centru terena nego što ću da dozvloim da SNS uzme Partizan. Obećano - ispunjeno! branko ružić, ole
gone fishing Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 šta znam, nije mi verovatno da će članovi skupštine iz radne zajednice kojima plata kasni mesecima ponovo podići ruku i glasati za kandidata šnajdera&co, bivši igrači mogu da pređu na stranu koju će podržati zekobjekćure
theanswer Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 šta znam, nije mi verovatno da će članovi skupštine iz radne zajednice kojima plata kasni mesecima ponovo podići ruku i glasati za kandidata šnajdera&co, bivši igrači mogu da pređu na stranu koju će podržati zekobjekćure bjeković je sa jovičićem
Recommended Posts