kud u maglu Simoviću Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 medo je te sezone zabo lš, što ne verujem da bi mu se desilo u hjk il kako se zvao klub iz kog je došao. sad je u boltonu. sasma ok karijera obzirom na okolnosti puta iz sjera leonea. nikada nisam razumeo hajp koji ga je ovde pratio, ali to sam samo ja.
Dr Arslanagić Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 solidan je bio, zujao pozadi a u navalu ni za zivu glavu.
zema Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 nikada nisam razumeo hajp koji ga je ovde pratio, ali to sam samo ja. fizicki spreman, borben, a moze i da doda saigracu. za domace uslove, hajp je opravdan.
*edited by mod Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 To je bar bilo logicno sto je presao. Igrao u krs klubu u zemlji gde je fudbal peti sport po popularnosti, presao u klub koji je dirketno bio bolji od njegovog, verovatno na zvaku da ce igrat i u LS (sto se ispostavilo tacnim) izdrzao par sezona, sacuvao noge i presao dalje. Tesko da bi iz HJKa uspeo da dodje do Premier Lige. A druge strane Fofana je isto tako samo je upao u losu sezonu i razboleo se pa ce mozda na kraju da zavrsi u Radnickom iz Kragujevca na putu ka Djorce Petrovu.
ficfiric Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 ako ne pazarimo ovog nazaria džaba smo igrali Kapa dole Ostojicu za ovu golcinu. Neko drugi bi je primio, pola minute muljao pa izgubio loptu a on je zavario glavom iz prve. Takvi potezi vracaju publiku na stadione
theanswer Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 kapa dole za kapitena ostojića. mislim da kapiten Partizana u istoriji kluba nije odigrao goru utakmicu od ove.
Ted Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 navodno je Lazović dobio nepristoju ponudu Fejnorda.....te ostajemo bez njega vrlo verovatno....sudeći po agilnosti u popunjavanju upražnjenih mesta, za očekivati je da već od novembra ostanemo bez i jednog raspoloživog napadača.
Kreator Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 navodno je Lazović dobio nepristoju ponudu Fejnorda.....te ostajemo bez njega vrlo verovatno....sudeći po agilnosti u popunjavanju upražnjenih mesta, za očekivati je da već od novembra ostanemo bez i jednog raspoloživog napadača. pa kako je krenulo: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:498408-Nista-od-dolaska-Alivodica-i-Oumarua-crno-beli-razgovarali-sa-Tubicem ...bice da si apsolutno u pravu <_<
Goranz Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Ima diljem sveta igraca kojima je neophodno kaljenje na pozajmici, te cemo do kraja prelaznog roka pokazati karakter... ali ne i novac.
Ted Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 pa kako je krenulo: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:498408-Nista-od-dolaska-Alivodica-i-Oumarua-crno-beli-razgovarali-sa-Tubicem ...bice da si apsolutno u pravu <_< pa eto, razgovarali smo, šta bi ti više ;) neko je pričao sa Tubićem, član uprave je pričao sa tetkom iz Švajcarske na skajpu, Đura sa advokatom na viberu....priča se intenzivno. s obzirom da smo deficitarni u napadu i odbrani, očekujem da ojačamo vezni red maksimalno. mislim, uvek se mora ostaviti prostora za objašnjenja i opravdanja....eto, očekivali smo da dva napadača igraju cele sezone bez povrede i kartona, mislili smo da će Ostojić da se probudi u ponedljek kao Vidić itd isl.
Kreator Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 U svakom slucaju lose je krenulo, ali nije da nismo navikli na tako nesto. Svi znamo kako se to na kraju zavrsava...bolno.
Ted Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 ne dešava se ništa što već nismo videli....i ishod je vrlo izvestan. to je ono što me nervira....oduzima neizvesnost kao bitan element za praćenje takmičenja
Kreator Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 ne dešava se ništa što već nismo videli....i ishod je vrlo izvestan. to je ono što me nervira....oduzima neizvesnost kao bitan element za praćenje takmičenja da, stizemo najdalje do treceg kola a onda...razmisljamo sa kime igramo u subotu :(
Ted Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 licno nemam nikakva ocekivanja u Evropi, sve posle prvog protivnika bice muke Isusove
Recommended Posts