Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Ja glasao za Drinčića  :fantom:

Da mogu dva glasa glasao bih za Kojića drugog. Poenta, daj gol Zvezdi

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Gulan 0 glasova 0 %, Ostojić 0 glasova 1%  :ziga:

Posted

Gulan 0 glasova 0 %, Ostojić 0 glasova 1%  :ziga:

kad su sabirali shvatili su da imaju 99%, a kako je ostojić bio poslednji njemu su dodelili taj 1%

:fantom:

mene više interesuje ovih 23. što su glasali za vranjanca

:isuse:

Posted (edited)

.

Edited by theanswer
Posted

kad su sabirali shvatili su da imaju 99%, a kako je ostojić bio poslednji njemu su dodelili taj 1%

:fantom:

mene više interesuje ovih 23. što su glasali za vranjanca

:isuse:

veliko je vranje :)

Ja kad sam to rekao popio sam ban. <_<

žalim slučaj :D

Posted

Ministar policije kao fotošopiran

Njega fotosopom mogu samo da skinu, posto ionako viri iz bulje velikog sefa.

Posted

Haha, ladno su promenili način glasanja kad su videli da će Fofana da pobedi i sad se glasa tako što šalješ mejl  :lolol:

Posted

Apropo

koliko smo mi što navijamo za Partizan u stvari jedna nenormalna grupa ljudi  :frust:

Posted

jebo vas Fofana, imamo ozbiljnog golgetera u timu još od Dijare

Posted

jebo vas Fofana, imamo ozbiljnog golgetera u timu još od Dijare

fofana je kralj a i škuletić takođe. on sada ide najverovatnije, treba unovčiti ove golove...da bi bio bolji od fofane morao je realizovati onih zilion šansi koje je takođe imao..

baš bih voleo da ih vidim u obrnutim ulogama, da li bi njegova realizacija sa klupe bila takođe tako dobra kao što je fofanina.

Posted

ma ne mogu se oni ni porediti bolji je škuntelar za dve klase, jeste da se mi zajebavamo ali valjda nikolić nije stvarno rasista pa da mu ne da da igra nego valjda vidi nešto na tim treninzima. druga je priča što škuntelar nije toliko dobar koliko se hajpuje al to je klasika ovde kod nas, ne samo u Partizanu

Posted

ma ne mogu se oni ni porediti bolji je škuntelar za dve klase, jeste da se mi zajebavamo ali valjda nikolić nije stvarno rasista pa da mu ne da da igra nego valjda vidi nešto na tim treninzima. druga je priča što škuntelar nije toliko dobar koliko se hajpuje al to je klasika ovde kod nas, ne samo u Partizanu

+1

Lijepo je to sto se pati za egzotikom, ali Skuntelar je tata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...