Jump to content

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

Valjda Pavlović-Paunović-Holcer?

Rip Blagoje

Valjda Pavlović-Paunović-Holcer?

Rip Blagoje

kasnije uleteo pavika, ova half linija je igrala finale euro 68

Vjecnaja pamjat :cry:

kasnije uleteo pavika, ova half linija je igrala finale euro 68

Ma igrao je Pavika 68. sigurno. A Gica je bio levi bek, nije on igrao u half liniji. Ta čuvena half linija Pavlović-Paunović-Holcer i jeste sa tog Evropskog. Btw, šta je sa Holcerom, jel živ?

Izvinite na offu.

sutra u 19h se spušta zavesa na jesenju polusezonu. istok centar, pa malo ka jugu. pozvani prijatelji sporta i ljubitelji fudbala.

nema kiše, valjda.

:)

Jebo ih termin. Mora da se pocne da se pije na poslu. 

Ma igrao je Pavika 68. sigurno. A Gica je bio levi bek, nije on igrao u half liniji. Ta čuvena half linija Pavlović-Paunović-Holcer i jeste sa tog Evropskog. Btw, šta je sa Holcerom, jel živ?

Izvinite na offu.

u pravu si, moja greška, istripovao sam. damjanović i fazlagić bekovi.

edit - holcer živ, mislim da je negde u hrvatskoj. 70 godina.

Edited by MocaVukotic

Holcer u Splitu, gde bi bio. Javljao se nešto i oko Hajduka pre par godina u Slobodnoj Dalmaciji...

ode đuroni

:cry:

Jel?

ode đuroni

Ne kvari mi dan :cry:

IGRAJTE ZA DRAGANA!

sutra u 19h se spušta zavesa na jesenju polusezonu. istok centar, pa malo ka jugu. pozvani prijatelji sporta i ljubitelji fudbala.

nema kiše, valjda.

:)

Jel moguce da je najjeftinija karta 800 din za fuckin Asteras?!  Izgleda da se u Srbiji stvarno bolje zivi.

Jel moguce da je najjeftinija karta 800 din za fuckin Asteras?!  Izgleda da se u Srbiji stvarno bolje zivi.

elita™

ista cena je bila i za totenhem i za bešiktaš, pa i za asteras

Upravo. Ne valjamo se mi samo u svinjskom blatu poput nekih, ponekad osetimo Radost Jevrope :P

Guest
This topic is now closed to further replies.