Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

0:2 sedmi minut,ostojić izdominirao kod prvog gola,umirem od smeha odbrani i saši markoviću

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

ostojic kapiten? za 5min. 0-2, :isuse:...bicemo najpozeljniji protivnik u kvalifikacijama

Posted

Matura

10343491_653196754766702_776899591522964

Vidi ova levo kopa nos :lolol:

Posted

Ostojic dominira! dao gol za Malme 0-3

Posted

Stabilizovace se odbrana kad Nikolic odredi ko ce da cuva Ostojica u nastavku.

Posted

Ponizismo ih u nastavku. Titula u LE se mora napasti koji god tim da imamo.

Posted

samo je trebalo da se zagrejemo

Posted

Kakva je štetočina ovaj Ostojić gospode bože..

Taj nesposobnjaković će nam iskidati živce ovog leta, a đuri će pokušati da izbije već ukalkulisane pare iz džepa time što će dati apsolutno sve od sebe da se ne plasiramo u Ligu Evrope.

Duga je lista lošijih fudbalera koji su, nažalost, zahvaljujući uticaju menadžera, morali da igraju u partizanu zadnjih 10-15 godina, ali ova antifudbalska i samodestruktivna pojava je sigurno u top 5 najgorih.

Posted (edited)

jebote Ostoja je najgori igrac kojeg sam gledao, pa ovaj nivo jadnosti je zaista tesko dostici, ja bih batalio fudbal na njegovom mestu  :isuse:

edit: kako ju je zakucao u gol, ko Ernan Krespo u najboljim danima

Edited by nerevar
Posted

Interesantno, ja sam bio ubeđen da ste vi gledali Ostojića pre ovoga...

Posted

ako ne pazarimo ovog nazaria džaba smo igrali

Posted

Meni još uvijek nije jasno kakav li je (obrazovni i mentalni) profil tih igrača koji pristanu da iz uređene zemlje tipa Švecka gdje plata (pretpostavljam) ne kasni, polete u Srbiju u neki od naših klubova (kojih je puna crna lista UEFA zbog neplaćanja obaveza, suđenja i arbitraža zarad neisplaćenih plata itd), svojevremeno ste tako zajebali Medu i na tome kapa dole, šta li im obećavaju ovi naši pa se nesretnici polakome, da mi bi znati.

Posted

Zar nije i vas Dauda dosao iz Svecke ili tako nesto? Crnje ste vi njega zajebali nego mi Medu

Posted

Pa o tome i pričam, govorim i o jednima i o drugima. Dauda je ipak još uvijek mačka u džaku, za njega je Medo igrač i po, taj je mogao da ubode neku Belgiju, Holandiju kad je htio, on jadan došao ovdje da se na njemu iživljavaju raznorazni treneri. Ili je ono pak Medo došao iz Finske? Znam da je negdje gdje je 'ladno, al' standard.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...