kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Pa sad, da ima značajno bolji procenat realizacije dao bi 35 golova u polusezoni a to je već ozbiljan SF. Velika većina tololigaških napadača niti ulazi u šanse niti ih realizuje, tako da je ovaj učinak dar sa neba. Ne bi me čudilo da i on ode u januaru.kleo i on su postigli skoro pa isti broj golova u polusezoni, s time da su kleovi golovi, onih kojih se sećam, bili proizvod neviđenog, za jsl standarde, napadačkog majstorstva. škuletić ima sreću da igra u paru sa lazovićem, što mu više odgovara zbog manjka pritiska, ali duboko verujem da bi upisao još koji gol da je jedini napadač u sistemu™fakat stoji i ovo što ted piše da je procenat realizacije niži, ali takođe je mnogo bolja igra veznog reda u segmentu hranjenja napadača upotrebljivim loptama
gone fishing Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 koja crna dobra igra veznog reda, veznjaci imaju ukupno 6 asistencija, škuntelar i dankara 10, pored njih se asistencijama isticao i vulićević 4 asistencije na 8 mečeva u jsl ali avaj povreda ga je omela a i pfc da danas ima 8 bodova prednosti
ToniAdams Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 dankara i skuntela su vise od pola tima. samu dankaru je jezivo gledati, ali sa skuntelom se izgleda odlicno razume. ostatak da zamenimo rendom izabranim navijacima ne bi bilo velike razlike.
theanswer Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 što se živkare tiče on je mislim više pokazao od pantića ali ne mnogo više. rekao bih isto i za njega ko i za pantića da ga nisam gledao na u19 prvenstvu gde je baš dominirao u svom uzrastu. što neko reče kod markeca si npr odmah na terenu mogao da vidiš da jednostavno je druga klasa u odnosu na ostale na terenu,kod ove dvojice to i nije baš slučaj. naravno,ne mora da znači da neće napraviti dobru karijeru,ali šta znam. mada jbg nisu ni oni krivi što ih burek novinari hejluju
gone fishing Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 živkara je ove jeseni odigrao 22 zvanične tekme (1271 min) i ima 0 golova i 2 asistencije - pantara je ove jeseni odigrao 13 zvaničnih tekmi (715 min) i ima 1 gol i 0 asistencija u sezoni 2012/13 je npr mnogo pljuvani šumadinjo tomić odigrao 24 zvanične tekme i imao 7 golova i 4 asistencije - jojara odigrao 27 zvaničnih tekmi i imao 4 golova i 3 asistencije - markec je odigrao 31 zvaničnu tekmu i imao 7 golova i 10 asistencija
Њујоркер Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) Fala qrcu, i Skulentar ga potrefi! edit: Zivkara! Gotovo je ovo Edited December 7, 2014 by Њујоркер
theanswer Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 3 lagana komada Moram reći da mi smeta kada se na 0:1 skandira uprava napolje. Ne zbog uprave naravno nego kontam da se unosi defetizam i neka negativna energija bezveze. Bolje sad kad se vodi 3:1
Кристофер Лумумбо Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Podrzavam kandidaturu alberta nadja.
theanswer Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Nađ je verovatno tu i najmanje zlo tj Bjeka i taj "sportski" sektor,ali mislim da nema šanse da trijumfuje. Preuzima sns klub.
Muwan Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Podrzavam kandidaturu alberta nadja. Razumem želju da mrskog neprijatelja poseti bubonska kuga ali trebalo bi da ti je na keca jasno da taj kandidat na izbornoj skupštini može da prodje samo još gore od Sava Miloševića.
Dr Arslanagić Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Preuzima sns klub. Sve je bolje od ovoga... Sad ćemo videti ko je nindža a ko mindža.
theanswer Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Sve je bolje od ovoga... Slažem se ali su male šanse da se izbegne.
Recommended Posts