Muwan Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 To što nije ništa pokazao u Partizanu ne znači da neće biti dobar napolju i napraviti karijeru. Kod tih robovlasničkih kombina jednostavno nema nikakvih pravila na osnovu kojih bi se nešto moglo prognozirati. Kako god, iguman, manastir.
gone fishing Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 da samo što su veće šanse da će propasti nego da će napraviti neku veliku karijeru - u njegovim godinama su jovetić, mali đavo ljaja, srboteli i markec pravili razliku na terenu u dresu pfc-a, dok kod pantare to nije slučaj - ako stvarno ode u juve proćiće kao markec u liverpulu (poslednji meč u premier ligi odigrao još u sep.) ili gore ako ga pak ramadani pošalje u firencu ili benfiku, klubove koji služe za razigravanje njegovih "robova", biće forsiran do prodaje nekom velikom klubu za velike pare
Muwan Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Njegova karijera, njegov robovlasnik, njegova stvar. Nama ostaje da uživamo u bravurama Markovića, Ostojića i ostalih mučenika kojima ni trijumvirat Ramadani-Stojić-Damjanac ne može da pomogne.
gone fishing Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 - odlazak pantare se neće primetiti, sa druge strane odlazak dankare i škuntelara ove zime će značiti da smo 50% slabiji, osim ako transfer zajeb fofi ne pokaže da je ravan dijari ili šaponja da je novi jovetić
Kreator Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Trasfer zajeb fofi??? Uuuuuu, pa kako sad ovo majke ti? Sta kaze statisika? Koliko je minuta, ne utakmica, odigrao a na koliko je njih postigao golove? Nemoj tako...
parmezzzan Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Ide i Zivkovic na zimu najverovatnije, tako da cemo opet cekati da neki petlic pokaze talenat pa da ga uprava momentalno proda menadzerskoj agenciji. Ovo je teska agonija, dobar deo igre nam zavisi od tinejdzera koji su ili vec prodati ili jasno pokazuju nameru da hoce sto pre da se prodaju. Po meni je Pantic izuzetan talenat. Slazem se da nije prelomio nijedan mec ali ima 18 godina. Danilo kad bi izgurao celu ovu sezonu i to da uglavnom pocinje meceve u prvoj postavi onda bismo mogli da vidimo ucinak. Ovako, par izuzetno bledih partija karakteristicnih za mlade igrace, par dobrih partija, onaj sjajan gol glavom Jagodini ako se ne varam, nekoliko odlicnih poteza kojim je pokazao da je talentovan i dovidjenja.
parmezzzan Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Meni je mnogo gori najverovatniji odlazak Zivkovica u zimskoj pauzi posto je vec prodat jer se vidi po njegovoj igri da je poceo da sazreva, da je ocrvsnuo. Njegov odlazak ce se bas osetiti pogotovo kad Luka pocne bezglavo da tumara uz levu aut liniju ili Grbic ako ga bude menjao sa svojim neverovatno ocajnim partijama osim ako nije u pitanju Totenhem kojima je pravio dar mar po levoj strani. Pantica je lako zameniti s obzirom na njegov dosadasnji ucinak, al ako Danilo pocne da dominira u sledecem klubu zakojeg bude igrao onda cemo tek videti sta smo izgubili.
gone fishing Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Trasfer zajeb fofi??? Uuuuuu, pa kako sad ovo majke ti? Sta kaze statisika? Koliko je minuta, ne utakmica, odigrao a na koliko je njih postigao golove? Nemoj tako... dečko je doveden da bude novi ubica cigana a danas je 4 napadač tima, da on ima kvalitet igrao bi pa čak i da nam je trener rasista kako neki tvrde - živkara nije ni bleda senka igrača iz avg.- sep. prošle godine, nije ni malo napredovao od tada i čim su naši pametni treneri provalili njegovo kretanje i dribling ni on više ne pravi razliku na terenu (od oktobra) prošle godine - tako da se ni njegov odlazak neće osetiti, u poslednjih 41 tekmi za pfc je dao 1 gol i imao 2 asistencije
Kreator Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 dečko je doveden da bude novi ubica cigana a danas je 4 napadač tima, da on ima kvalitet igrao bi pa čak i da nam je trener rasista kako neki tvrde Zao mi je sto cu te razocarati, ali statistika kaze drugacije. :) Itekako je ubica, pogledaj pazljivije odnos minuta provedenih na tetenu i postignute golove. Apsolutno me ne interesuje da li je neko rasista ili nije, jedino merilo mi je broj golova postignutih na utakmicama. A statistika kaze da je rame uz rame sa skuleticem i to je to.
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Zao mi je sto cu te razocarati, ali statistika kaze drugacije. :) Itekako je ubica, pogledaj pazljivije odnos minuta provedenih na tetenu i postignute golove. Apsolutno me ne interesuje da li je neko rasista ili nije, jedino merilo mi je broj golova postignutih na utakmicama. A statistika kaze da je rame uz rame sa skuleticem i to je to. škuntelaru hfali 1 gol da (pre)stigne klea sa 20 golova u svim takmičenjima u polusezoni
Kreator Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 škuntelaru hfali 1 gol da (pre)stigne klea sa 20 golova u svim takmičenjima u polusezoni škuntelar je odličan tu nema zbora, ali je odličan i golgeterski efikasan i fofana s obzirom koliko mu pružaju šansu.
Ted Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 broj golova dosta govori u pogledu Škuntelara ali....mogao ih je dati skoro još toliko da ima bolji procenat realizacije....oću reći kvalitet mu je i to što često ulazi u šanse, to znači da se dobro kreće i prati igru, ima osećaj, ali mu je procent iskorišćenih prilika relativno nizak...npr. protiv Zvezde je mogao da se proslavi a upisao je nulu, na mnogo utakmica kad je bio strelac mogao je da da bar još jedan ili dva, protiv Totenhema i Pazara npr. je imao vrlo izgledne prilike i nije ih iskoristio....dobar je, a može da bude i još bolji.
Muwan Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Pa sad, da ima značajno bolji procenat realizacije dao bi 35 golova u polusezoni a to je već ozbiljan SF. Velika većina tololigaških napadača niti ulazi u šanse niti ih realizuje, tako da je ovaj učinak dar sa neba. Ne bi me čudilo da i on ode u januaru.
Kreator Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) izgleda da su novinari pumpali pantićev odlazak. dečko hoće da se dogovori i ostane, nije rekao da sigurno ide. naravno pita se najviše onaj robovlasnik, ramadani: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:523080-Pantic-za-Sport-Nisam-odbio-Partizan-hocu-da-ostanem nerviram se što se uvek upecam na taj novinarski hejt koji naprave. umesto da napadnu ramadanija oni napadaju igrača koji po mom mišljenju se tu najmanje pita. ali ko sme da napada gospodina tutankamona, ramzesa III i goniča robova - ramadanija? Edited December 7, 2014 by BlackGeorge
Recommended Posts