Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

glodja slavio u svlacionici?!

Vredjali su se Srbi dosta. Lazovic je na mikrofon vikao Mi Hrvati, a ostatak ekipe je pevao Miroslava Skoru i Tompsona. Nikolic psovao majke srpske.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

nije bilo pola djarma pola ustaša

:(

Posted

nije bilo pola djarma pola ustaša

:(

biće

Posted

Jel prava prvenstvena za sad? Samo što je kup...

Posted

Vala, bas prava, udario slab na nejakoga, sreca sto je onaj njihov drvoseca resio da izigrava Rnica inace gola ne bi videli do ujutru.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

rutinski odradjujemo.....posle one kasabe od pre par dana ovo izgleda kao da igramo na Alijanc areni.

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Posted

AHhahahahahaa opet neko vice Vucicu pederu.

Posted

Omladina vise nista ne postuje...

Posted

lol, kako da ga nateraju da potpiše? da ga biju?

Posted

jesam ja jedini koji ne vidi u njemu nekog vunderkinda? moguće sasvim da grešim ali moj utisak je da može biti dobar igračić ali ništa specijalno

Posted

jesam ja jedini koji ne vidi u njemu nekog vunderkinda? moguće sasvim da grešim ali moj utisak je da može biti dobar igračić ali ništa specijalno

+1

par utakmica gde je odigrao solidno (ludogorec i još par) i to je to. za takav talenat o kome se vrištilo po medijima mislim da je nedovoljno.

Posted

niji nedini, cak ne verujem ni da si u manjini :)

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Posted

obzirom da sam sam hajlovao pantaru red je da se prijavim. prvi put sam ga gledao protiv spartaka na poslednjoj utakmici kad smo bili šampioni. videlo se tada po kojem potezu da momak zna fudbal(a). od tada je prošlo skoro godinu i po, a on je dobijao šansu jako retko i tada nije uspevao da pokaže mnogo više nego što je pokazao na tom debiju, dugi pasovi i odličan pregled igre.

sad stvarno ne znam kakav sud bi mogao da dam o njemu. dobar je bio i na derbiju, i protiv totenhema ovde.

možda je to sasvim dovoljno za neki ino angažman.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...