Nemanja Posrbica Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 FSS bi mogao da investira pre u terene i mehanizaciju koja ga održava nego u reflektore, jer fudbal bez reflektora može, ali bez terena ne.
Milosh76 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Cek da Tole nadje nacin da se ugradi, ima Vembli da bude u NP, Subotici, Karaburmi, Kragukevcu, Nisu.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Кристофер Лумумбо Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Vlado Glodjovic, poznata neznalica Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Dobar je vlado
harper lee Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Slucajno sam kod keve (nemam Arenu kuci) vrteci kanale naleteo na utakmicu negde pred kraj i slogirao se kad sam video na cemu ste vi danas igrali. Ono je sramota za fudbal, da sam na mestu uprave Parttizana trazio bih da se ponovi utakmica.
James Marshall Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Juče su i u Kruševcu dva gola data tako što je lopta stala u blatu u centru peterca, pa napadač natrči i postigne gol.
kud u maglu Simoviću Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 najmanji razlog zbog kog treba da se ponovi utakmica je blato na terenu
Yoda Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Nema razloga da se ista ponavlja, sami smo krivi sto je trenutno tragikomicni komsiluk prisao na -4.
Muwan Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Sva sreća pa Partizan nije tragikomičan i po onome što je odigrao ove sezone zaslužio je mnogo veću prednost od tih +4.
Yoda Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 (edited) Oni su ipak poseban nivo tragikomike. Edited December 1, 2014 by Yoda
Ryan Franco Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 1 pitanje: jel petarda pogodila Nikolića i pogorela mu džemper i sako ili ja pala pored u neku baru pa detonirala blato na njega? Ako je ovo prvo, što nije povukao ekipu jbt? To je ozbiljna stvar.
kud u maglu Simoviću Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 1 pitanje: jel petarda pogodila Nikolića i pogorela mu džemper i sako ili ja pala pored u neku baru pa detonirala blato na njega? Ako je ovo prvo, što nije povukao ekipu jbt? To je ozbiljna stvar. biće da je prvo u nekoj pravno regulisanoj zemlji(ligi) ovo pitanje ne bitrebalo da se postavlja, ovako... mislim da je izabrao manje zlo, za klub
FPLS Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Posle završene utakmice kada smo ušli u sudijsku svlačionicu trener Nikolić je posle jednog minuta ušao i obratio mi se sledećim rečima: „Ti, pi... srpska, možeš da mi popu...“, pritom skinuvši sako sa sebe. Bacio ga je prema meni i rekao mi je: „Evo ti ga za uspomenu“, posle čega je izašao iz svlačionice“, opisao je sudija Glođović incident. Lalatovic je zestok degenerik, ali ovaj vas celavko je poseban nivo dna. Jezivo gadan lik.
Muwan Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 A po kom osnovu Nikolić vređa na nacionalnoj osnovi? Šta je on, neki Crnogorac?
Recommended Posts