Filipenko Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Apelovao bih na sve koji se raduju da se prisete kako su se radovali zimus kada su dolazili ovi likovi iz Vojvodine, kao i da se prisete igara Vojvodine i rezultata, naročito u smislu konstantnosti istih.
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 alivodić je mator, kako li ćemo ga utopiti posle 1/16 finala lige evrope
Kreator Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 A luka je mladji pa ne moze ni u malu moshtanicu jer ga niko nece. Meni je bitno da li je bolji od nekoga koga vec imamo na toj poziciji a ne koristi nam nicemu. Dosta mi je gomilanja raznih luka,smarkovica,ostojica,stankovica...daj nesto sto daje kakve takve rezultate.
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 verovatno je bolji od luke, ali i dalje nije neki kvalitet koji pravi razliku sem eventualno u jsl-u. u voši je vredan pažnje onaj sa dva prezimena njega da apimo i na konju smo
Kreator Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Eno ga ode u genk za nesto manje od milion evra, svadjaju se stara i nova uprava ko ce da pokrade novac za njegov transfer.budite realni,nemamo mi te pare, mozda i imamo ali prevejani lopov djura ne da..
theanswer Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Apelovao bih na sve koji se raduju da se prisete kako su se radovali zimus kada su dolazili ovi likovi iz Vojvodine, kao i da se prisete igara Vojvodine i rezultata, naročito u smislu konstantnosti istih. Pa dobro,meni je Vulićević dobro pojačanje.
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Pa dobro,meni je Vulićević dobro pojačanje. +1
nerevar Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Pod uslovom da se poredi sa cuvenim prethodnikom na toj poziciji, svaka bukva je solidan apgrejd. +1 za Vulicevaru. Drugo, ode nam Lomara za saku dolara u cuvenu Mordoviju. :(
Kreator Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 (edited) Drugo, ode nam Lomara za saku dolara u cuvenu Mordoviju. :( ajde sledeci put kada pricas o transferima obraduj nas da smo prodali smarkovica, ostojica, stankovica ili luku. vazi? em drzis onog gagica na avataru (boli me uvo sto je imao dobar ucinak u cetiri poslednje utakmice) em javljas lose vesti. iskupi se sledeci put Edited June 26, 2014 by BlackGeorge
Ted Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 ajde sledeci put kada pricas o transferima obraduj nas da smo prodali smarkovica, ostojica, stankovica ili luku. vazi? mislim da bi ovako transfer išao lakše. ako lišimo suprotnu stranu bilo kakve keš obaveze, možda uspemo. realno, teško mi je da zamislim da bi bilo ko platio bilo šta za smarkovića i luku. za preostali dvojac može da se uzme neki kusur. u svakom slučaju benefit odlaska daleko premašuje maksimalan iznos koji bi se mogao iskamčiti.
Recommended Posts