Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Ovo mora da je neki novi nivo debilnosti u modernom fudbalu da ulaze navijači da promovišu neku firmu i da slikaje selfije po terenu. Odavno ništa gluplje nisam čuo. Da im je zakon kakav se priča sigurno ne bi uletali. 

Jako retardirano, video sam to i na Ludogorec - Liverpul ali su makli baner posle 10 sekundi

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Ma ovi sto su uletali njima se zivo jebe sto ce da popiju zabranu ulaska na stadion. Ali bice zanimljivo videti kazne za ovo. Tu jedino totenhem moze da najebe jer nemam predstavu kako UEFA/FIFA mogu da kazne bilo koju drugu kompaniju.

Steta za prvo poluvreme, mogli smo ga dati iako je bila nebitna tekma. Nastavila se tradicija da protiv najzvucnijih imena igramo najbolje, a ostalo katastrofa, sad nazad u mulj JSLa do sledece sezone, ali kao sto rece Arslanagic lepo bi bilo kada bi cesce ovako ofanzivno igrali.

Posted

a jos lepse bi bilo kad bi malo ojacali ekipu pa mogli da skinemo i neki skalp

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Posted

Steta za prvo poluvreme, mogli smo ga dati iako je bila nebitna tekma. Nastavila se tradicija da protiv najzvucnijih imena igramo najbolje, a ostalo katastrofa, sad nazad u mulj JSLa do sledece sezone, ali kao sto rece Arslanagic lepo bi bilo kada bi cesce ovako ofanzivno igrali.

valjda će i ćelavi izvući neke pouke iz cele ove zajebancije

greota živa što nije bilo vulićevića, uz njega bi ovakav grbić bio još ubojitiji

Posted (edited)

Edited by Skyhighatrist
Posted

Meni je najjači strijelac gola koji je gol posvetio vojnicima koji se bore za mir u svijetu. :lol:

Koja krečana u glavi. Ko misica...

Posted

Meni jedino nije jasno kako može zastava priznate države da se shvata kao provokacija. Vidi se taj vučićevski momenat gdje se sve shvata kao način da se Srbija ponizi i provocira. Kakve smo paljevine, kako nas je lako istrolovati pa to je strašno.

Posted

Trebalo ih je iskulirati, ali je svakako zanimljiv mentalni sklop careva koji dodju sa 3-4 zastave albanije na utakmicu engleskog i srpskog kluba, u kojima ne igra nijedan albanski igrac. 

Posted

Tačno, ali mene čudi da su ih Englezi uklonili. Ne bi to uradili da je bilo protiv pravila.

Posted

Trebalo ih je iskulirati, ali je svakako zanimljiv mentalni sklop careva koji dodju sa 3-4 zastave albanije na utakmicu engleskog i srpskog kluba, u kojima ne igra nijedan albanski igrac.

Ma da su ih iskulirali oni bi se osjećali glupo, ovako su vjerovatno ispali carevi a la Bogdanov u očima nekih svojih isto tako pametnih drugara.

Posted

Meni jedino nije jasno kako može zastava priznate države da se shvata kao provokacija. Vidi se taj vučićevski momenat gdje se sve shvata kao način da se Srbija ponizi i provocira. Kakve smo paljevine, kako nas je lako istrolovati pa to je strašno.

Uopste se nismo izlozili vec su iz kluba lepo rekli ljudima iz Totenhema da bi te zastave mogle isprovocirati nase navijace koji su poznati po divljanju. Uklonili su ih sa stadiona i svaka im cast na tome sto je i normalno jer Albanci od onog duela na JNA akcijaju po Evropi kao sumanuti. I to nije bila jedna zastava vec vise albanskih zastava sa desetak organizovanih albanskih navijaca na utakmici Lige evrope. Takvi sigurno nisu dosli da gledaju fudbal vec iskljucivo da provociraju, a mi smo samo domacinu skrenuli paznju na to.

Posted

Naravno a naše je valjda kao iole pametnijih i civilizovanijih da ne odreagujemo na to (i klubova i navijača). Kao što niko od naših (valjda) ne ide na utakmice u kojim učestvuju albanski klubovi da maše srpskom zastavom, jer je to jednostavno jadno.

Posted

Ma da su ih iskulirali oni bi se osjećali glupo, ovako su vjerovatno ispali carevi a la Bogdanov u očima nekih svojih isto tako pametnih drugara.

Da da, sigurno bi se osećali glupo. Bilo bi "eto, ništa nam nisu mogli, idemoooo, ludnicaaa, najjači smo"

Posted

Klub mora da reaguje bas zbog navijaca. Navijaci su nam lako zapaljivi. Klub da nije reagovao Albanci bi verovatno ostali na stadionu ---> u jednom trenutku nasi bi mozda naseli na provokaciju -----> mi krivi. Ovako je klub skrenuo paznju domacinu na moguce posledice i unapred se ogradio. Prosto mora tako. Da smo odbijali da izadjemo na teren dok njih ne oteraju ili nesto slicno tome onda bismo ispali preglupe paljevine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...