Њујоркер Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Steta. Sigurno najbolja igra u Jevropi ove sezone. Celavom da se zahvalimo sto se ko slepci vracamo kuci. Pravoremenim izmenama sa Marinkovicem i Kojicem, koji lopte pipnuli nisu, ostavio nas je sa 9 igraca, iako nikad blizi bodu igrom na terenu nismo bili. Celavi je picka 1 ziheraska, i sa njim ni ne zasluzujemo nista bolje. Dabogda trenirao Zlezdu od sledeceg kola.
Ted Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 odigrali smo na maksimumu mogucnosti....u Evropi to je castan poraz od solidne ekipe....pet tekmi jedan gol, neka dalja analiza nije potrebna Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Yoda Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Ćelavi je izvukao igrače koji su mu preko potrebni za Pazar. Odličan je večeras bio Ćelavi.
kud u maglu Simoviću Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 (edited) Ok je ovo bilo. +1 još sam onomad tvrdio da će nam to biti najbolja partija u evropskoj kampanji™. ostaje žal što smo mogli do boda. ostaje da deljemo grke kući Edited November 27, 2014 by kud u maglu Simoviću
gone fishing Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 ostaje aesteras u frižiderskim uslovima i nada da će grci biti amotivisani 12. 12. značio bi nam dosta taj 1 dodatni bod za koeficijent u slučaju pobede
Yoda Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Bićemo ok sa Grcima, tanki su čim izvire iz bunkera Arkadije
MiddleClass Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 (edited) Potpisujem odmah da oderete Grke ako pustite bod simpaticnim Pazarcima... ;) Edited November 27, 2014 by MiddleClass
ZokiAsov Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Ja sam zadovoljan, koliko covek moze biti zadovoljan nakon poraze njegove ekipe. Prvo poluvreme i drugu poluoinu drugog smo odigrali na gornjoj granici mogucnosti. Konacno se neko setio da na gostovanju u evropi nije smrtni greh da pokusa da se nadigrava sa renomiranim protivnikom bez straha od katastrofe. Osim jedne crne rupe u drugom delu igre, igrali smo muski, borbeno, stvarali neke sanse, igrali presing, sve sto nije skoro vidjeno od Partizana kada gostuje. Treba imati na umu da su nasi ljubimci uglavnom vrlo ogranicenih sposobnosti pa i sam pokusaj da igraju otvoren fudbal treba nagraditi aplauzom. Mogli smo i do gola, Skuntelar, Lazovic i na kraju Volkov. Ova utakmica i poslednjih 20 minuta u Konstantinopolju su recept kako treba igrati u Evropi. Nevezano za to koliko ti je ekipa limitirana, moras pokusati da pobedis... jednom ces i uspeti.
Yoda Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Potpisujem odmah da oderete Grke ako pustite bod simpaticnim Pazarcima... ;)Ocemo malo morgen. Dobijamo dva razlike.
Dr Arslanagić Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Bravo momci, svaki put ovako i jednom će proći. Lukač :Hail:
ZokiAsov Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Jedino sto ostaje kao potpuna misterija je uvodjenje Nenad Marinkovica, cale i ja smo se pogledali u fazonu, daj nije ovo realno, mora da je neka greska...
kud u maglu Simoviću Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Jedino sto ostaje kao potpuna misterija je uvodjenje Nenad Marinkovica, cale i ja smo se pogledali u fazonu, daj nije ovo realno, mora da je neka greska... uopšte, izlazak ninkare koji je bio sasvim dobar uglavnom kada menja igrača iz veze ulazi pantić, ali izgleda nije bio u mogućnosti
theanswer Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Ovo mora da je neki novi nivo debilnosti u modernom fudbalu da ulaze navijači da promovišu neku firmu i da slikaje selfije po terenu. Odavno ništa gluplje nisam čuo. Da im je zakon kakav se priča sigurno ne bi uletali. Džaba nam što smo odigrali dobro kad gol ne možemo da damo metkom. Lazović nije da igra više od jednog poluvremena,ne vidim fascinaciju njim koju treneri imaju. Uradi jednu dobru stvar pa 5 loših i ne može da da gol kad treba. Jebeš takvog špica. I meni krivo što Fofana nije dobio priliku,kontam da bi mu značilo i 15min da odigra tamo,da mu da neku satisfakciju. Kad bi drmnuli Asterasa to bi bilo očekivano od ovog učešća,samo da nije bilo one katastrofe u Bg od Bešiktaša. Najbitniji meč sezone u nedelju.
gone fishing Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 uopšte, izlazak ninkare koji je bio sasvim dobar uglavnom kada menja igrača iz veze ulazi pantić, ali izgleda nije bio u mogućnosti umesto ninkare je ušao živkara, marinković je ušao umesti kapitena ali je igrao desnog beka, zato se nije video, ilič je prešao na poziciju zadnjeg bezveznog
Recommended Posts