Jump to content

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

Ne verujem da bi se Englezi usudili da upadaju jer je kod njih sudstvo rigorozno. Moglo bi i nase malo da se ugleda na njihovo

Edited by katamaran

• Replies 6.7k
  • Views 445.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadam se da će ih zadržati tamo, a ne samo proterati i zabraniti novi ulazak.

Ne znam. Videcemo ko su. Grobari su u onom boksu kod Lukacevog levog kornera. A ovi su upadali sa drugijeh strana. 

Naravno, ne znaci da to nisu neki nasi slobodni strelci™. Svejedno, nadam se armagedonskoj kazni krivcu. Za primer.

nadam se da će ih zadržati tamo, a ne samo proterati i zabraniti novi ulazak.

ako su naši, verujem da im je to taktika za ostanak :isuse:

...šeta i udara selfi... 

Ne znam. Videcemo ko su. Grobari su u onom boksu kod Lukacevog levog kornera. A ovi su upadali sa drugijeh strana. 

Naravno, ne znaci da to nisu neki nasi slobodni strelci™. Svejedno, nadam se armagedonskoj kazni krivcu. Za primer.

onaj drugi se valjda prišunjao sa te strane

0:3

:fantom:

Potpuno mi je nejasna motivacija za uletanje. Blizu terena pa malo da se dokazu pred ekipom a klub ko jebe.

edit: Straja cita sa usana  :ziga:

Edited by katamaran

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G9zOiCe185Q

Protiv QPR smo igrali na Hajberiju. Oni su tad imali teren sa vestackom travom na kojem UEFA nije dozvolila da se igra.

Edit: oni mozda jesu imali (gol) sansu, ali mi imamo Grobare :misko:  Ko kuci da igramo :s_c:

Nisam to znao. Onda nista od Loftus Rouda. 

Grbić buši ovo govedo Dejvisa kao u Beogradu, Škuletić dva puta izradio Kirikeša...

:fantom:

zastava "to die by your side is such a heavenly way to die"

:Hail:

evo vraćaju se igrači :)

Ja se sprdao danas kako bi bilo vrh da mi pobedimo veceras a navijaci Totenhema naprave zesci belaj pa da im Uefa oduzme bodove pa u bg da mi i Asteras igramo za prolaz dalje. Evo jos jedno uletanje i to je to.

Pa čiji su ovi na kraju?

george jel ima još slika, pa da uradimo forenziku™

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout