Jump to content

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

grbić igra za transfer

edit

mora sa je naš

:isuse:

Edited by kud u maglu Simoviću

• Replies 6.7k
  • Views 445.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

:isuse:

ovo je neko takmičenje na tribinama ko će više da pretrči na terenu ?

ovo kao na korzou da igraju

auuuu bre škuletiću ... mogao je sad da se proslavi.. mi za pola sata već tri šanse. nije loše, još kada bi smo gol dali.

Edited by BlackGeorge

Aaaaaa, kolk'o sansi :frust:  Ne valja na pos'o, vopste.

A ovi s korzoa, prema ovim s FS1, dobijaju po 10 godina. Ne znam jel lupaju, il' znaju zakon Kraljice Babe.

vise sansi smo stvorili protiv totenhema u gostima za pola sata nego protiv ofk-e kuci za 90

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Aaaaaa, kolk'o sansi :frust:  Ne valja na pos'o, vopste.

A ovi s korzoa, prema ovim s FS1, dobijaju po 10 godina. Ne znam jel lupaju, il' znaju zakon Kraljice Babe.

rešili da ostanu

:fantom:

vise sansi smo stvorili protiv totenhema u gostima za pola sata nego protiv ofk-e kuci za 90

:thumbup:

šta ti je motivacija :D , više šansi u ovih pola sata nego na 4 prethodne tekme u le

- grbić i dankara zapeli da se bolje prodaju :happy:

evo ga i ninković, 4. šansa

Jel ovo vaši uleću ili englezi?

medrano™

ne zna se, po skandiranju rekao bi da su naši™

pa šta je sad ovo? sudija prekinuo meč posle trećeg ulazka navijača..pa kakvi su to propusti organizatora?

nadam se da nisu nasi, ako jesu ovo je verovatno poslednja evropska tekma koju cemo gledati u duzem periodu....mada modus operandi ne lici na domicilna goveda

Edited by Ted

Koji god da su, nadam se da ce UEFA da zestoko se najebe materi, bilo jednom, bilo drugom klubu.

Ovo je cirkus.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout