Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Udavićemo Farane na 40c, ima da  bude 3-0.

Koliko je dobar ovaj period igranja u Evropi, šanse nemaš..osećam se kao navijač Noriča u Premier ligi.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Nego ljudi, vidite li vi kako se po komšiluku slavi što su se igrači samoorganizovali, ljutnuli, u inat svima zaređali najveću seriju pobeda u Evropi...što su naši igrači sise, pa neće i oni da se samoorganizuju i u inat svima osvoje ligu, uđu u ligu uefa gde prezime i tako naprave dobru priču™?

Posted

Pa da nas bace u jos veci trosak, I da nam na kraju iskljuce I struju ? Ipak su ovi nasi malo pametniji :lala:

Posted

Dovodimo Andriju Vukcevica, crnogorskog Gereta Bejla.

Posted

u pitanju je verovatno mlad igrač. najbolji u Crnoj Gori. a zna se da tamo cvatu samo najbolji cvetovi.

posle 6 meseci sedenja na klupi/tribinama odlazi u na pozajmicu u Borču, pa zatim u Smederevo i Indjiju. odatle ga put vodi do druge lige Azerbejdžana, preko nekog mađarskog fenjeraša i austrijskog niželigaša. nakon bljeska međ Azerima i proglašenja za  najboljeg stranca koji je ikada igrao u nižoj ligi, stiže poziv sa Filipina koji se ne odbija. na koncu uspešne karijere, stečena sredstva omogućavaju da otvori kafić u Budvu i rentira sobe preko leta do kraja života.

Posted

Kad već spominjemo Luku, da pitam, da li dolaskom ovih igrača iz vojvodine u zadnjih pola godine pravimo makar mali otklon od ranka stojića i ramadanija? Koliko sam informisan tu nema njihovih igrača, i to je pohvalno. Ne znam za Vas ostale partizanovce, ali za mene je ovo vidan napredak pošto je sve manje njihovih mački u džaku od dolaska ćelavog za trenera. :)

Posted

Ako dođe Alivodić to će biti prilično prijatno iznenađenje. Za špica se ne bojim pošto kontam da će teško doći i Oumaru ali treba nam taj štoper.

Posted

Kad već spominjemo Luku, da pitam, da li dolaskom ovih igrača iz vojvodine u zadnjih pola godine pravimo makar mali otklon od ranka stojića i ramadanija? Koliko sam informisan tu nema njihovih igrača, i to je pohvalno. Ne znam za Vas ostale partizanovce, ali za mene je ovo vidan napredak pošto je sve manje njihovih mački u džaku od dolaska ćelavog za trenera. :)

Kakav crni otklon? Od Stojića možda, ali u Partizanu se apsolutno sve odvija preko Ramadanija i Damjanca. Nema to nikakve veze sa trenerom, prosto je tako unutar kluba.

Vojvodina je lepo poslovala sa nama do sada, zavalila nam gomilu teških teretnjaka i trutova, mrcina koje maltene nisu za fudbal. Ne znam otkud Alivodić kod nas, ali nije loše.

Posted

A Sašu Ilića si brzo zaboravio?  :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...