Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

3 - 1, strelac ndiaj

...a sad na cibonu.. :)

Edited by BlackGeorge
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Skulentaru, picko nijedna, sto ne dodade Luki... :cry:

Da ga lakse prodaju ? Ima rezona ...

Posted

Jel ovaj Frimpong onaj sto je kod nas bio?

Posted

Super tekma. FK Zveyda, PJ Krusevac, je pokazala mnogo veca mooda i znanje nego njhova centrala iz Mateje Kezmana. 4 gola, sudija odlican, (jesenja) titula se slavi, sta's vise...

Posted

Јесења титула!

[emoji4]

Tapatalk

Posted

Pozdravio te Škuntelaar :Hail:

Nemam nista protiv da vam on bude najbolji igrac u istoriji, samo...

Ali dobro, to je ipak vasa, grobarska stvar.

Cestitke na jesenjoj tituli!

Posted

da nismo ladili stanojka protiv Jagodine i Ofk, to bi bilo to sto se tice ove sezone.

no dobro, dobar fudbal, dobar teren, puno golova....sve u svemu ok....cak je i muceni smarkovic uspeo da pruzi nesto sto lici na fudbal.

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Posted

da nismo ladili stanojka protiv Jagodine i Ofk, to bi bilo to sto se tice ove sezone.

no dobro, dobar fudbal, dobar teren, puno golova....sve u svemu ok....cak je i muceni smarkovic uspeo da pruzi nesto sto lici na fudbal.

U suštini ofka je bila kiks. Ovo u Jagodini jbg,moglo se očekivati,ipak nemamo mi tim za igranje na 2 fronta.. Ne bi trebalo ovo da pokvarimo do kraja sezone nekom katastrofom u Londonu ili gubitkom bodova u zadnja 2 kola. Ko zna šta će biti sa utakmicom u NP.

Posted

u NP je tradicionalno nezgodno, iako su kurton od tima...ne znam u kakvom je stanju teren, i to moze da bude problem....nadam se da nece biti nikakvih odlaganja, dosta bilo i ovo mlacenje sa Ofkom

Posted

cak je i muceni smarkovic uspeo da pruzi nesto sto lici na fudbal.

smarkoviću je izgleda pao kamen sa srca, a poraslo samopouzdanje posle onog gola u istambulu i onog petrovcu n/m

danas je koliko sam primetio igrao prilično rasterećeno sa mnogo manje alibi igrom

motm u londonu

:)

Posted (edited)

Parni valjak melje, nema stajanja. Bice tesko u Londonu, ali ako odigramo najbolje sto umemo, kapiram da cemo ih drknuti, gledo sam ih malo protiv Hala, usralo ih, nemaju pojma. Imamo jos pet utakmica, treba nam pet pobeda da privedemo kraju uspesnu polusezonu. 

edit : zaboravio kup Marsala

Edited by ZokiAsov
Posted

Najcrnje je sto sad moramo do kraja jesenjeg dela sve da dobije i da se nadamo jos nekom kiksu Zvezde. Ocigledno je da bez zalihe od jedno deset bodova nema nista od titule posto znamo sta se prosle godine desilo. A i pretprosle. Tada smo imali 11 bodova prednosti pa smo opet u derbiju resavali.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...