Jump to content

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

a mučenog smarkovića niko da prokomentariše?!

ted počeo da piše u stealth modu

:fantom:

• Replies 6.7k
  • Views 445.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

a mučenog smarkovića niko da prokomentariše... ja na osnovu odgledanog juče moram da se zapitam, šta on radi na mestu zadnjeg veznog?!

pa nadamo se da će, posle ova dva postignuta gola u dve utakmice, uspeti negde da se proda u januaru...bilo gde.

Navodno neki od ovih radnika FK koji štrajkuju je došao na stadion da se objesi u čemu ga je spriječio kolega. Gospode Bože.

Markovicu su opasno promasili poziciju u timu.

On i jeste došao iz Ofke kao ofanzivni vezni,onda je jednu utakmicu odigrao na dmc i tu ostao zauvek

Шта је то са тим покушајем да се човек замакне?

Navodno neki od ovih radnika FK koji štrajkuju je došao na stadion da se objesi u čemu ga je spriječio kolega. Gospode Bože.

Radnik JSD Partizan Goran Z. :o  (40) pokušao je da se obesi na stadionu u Humskoj, potvrdio je Fudbalski klub Partizan.

То код вас вода баш дошла до грла?

Radnik JSD Partizan Goran Z. :o  (40) pokušao je da se obesi na stadionu u Humskoj, potvrdio je Fudbalski klub Partizan.

Sta coveku ucine Partizan i ovaj forum...

Bez zajebavanja, jako tuzna vest...bitno je da se ima para za ashoka murtija i ginekologe..ili su oni volonteri?

Ma daj,ko zna zbog čega je čovek to uradio. Nećemo valjda da verujemo blicu.kuriru itd

Ma daj,ko zna zbog čega je čovek to uradio. Nećemo valjda da verujemo blicu.kuriru itd

Ово је озбиљан разлог да се одмириш од форума дуже време. Вероватно изгубио на кладиници па решио да се убије на радном месту. :isuse:

Ово је озбиљан разлог да се одмириш од форума дуже време. Вероватно изгубио на кладиници па решио да се убије на радном месту. :isuse:

Koji je tebi kurac? Ako imaš neku informaciju iznesi,ako ne,odjebi od mene,šta me stalkuješ.

Момак, ја и ти смо се нашли на две теме. Значи, мало контролиши речник. 

Nismo se mi nigde našli nego si na obe ti našao mene ničim izazvan. Kad obratiš pažnju na svoj,obratiću i ja pažnju na moj.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout