Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

a mučenog smarkovića niko da prokomentariše?!

ted počeo da piše u stealth modu

:fantom:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

a mučenog smarkovića niko da prokomentariše... ja na osnovu odgledanog juče moram da se zapitam, šta on radi na mestu zadnjeg veznog?!

pa nadamo se da će, posle ova dva postignuta gola u dve utakmice, uspeti negde da se proda u januaru...bilo gde.

Posted

Navodno neki od ovih radnika FK koji štrajkuju je došao na stadion da se objesi u čemu ga je spriječio kolega. Gospode Bože.

Posted

Markovicu su opasno promasili poziciju u timu.

Posted

On i jeste došao iz Ofke kao ofanzivni vezni,onda je jednu utakmicu odigrao na dmc i tu ostao zauvek

Posted

Шта је то са тим покушајем да се човек замакне?

Posted

Navodno neki od ovih radnika FK koji štrajkuju je došao na stadion da se objesi u čemu ga je spriječio kolega. Gospode Bože.

Radnik JSD Partizan Goran Z. :o  (40) pokušao je da se obesi na stadionu u Humskoj, potvrdio je Fudbalski klub Partizan.

Posted

То код вас вода баш дошла до грла?

Posted

Radnik JSD Partizan Goran Z. :o  (40) pokušao je da se obesi na stadionu u Humskoj, potvrdio je Fudbalski klub Partizan.

Sta coveku ucine Partizan i ovaj forum...

Posted

Bez zajebavanja, jako tuzna vest...bitno je da se ima para za ashoka murtija i ginekologe..ili su oni volonteri?

Posted

Ma daj,ko zna zbog čega je čovek to uradio. Nećemo valjda da verujemo blicu.kuriru itd

Posted

Ma daj,ko zna zbog čega je čovek to uradio. Nećemo valjda da verujemo blicu.kuriru itd

Ово је озбиљан разлог да се одмириш од форума дуже време. Вероватно изгубио на кладиници па решио да се убије на радном месту. :isuse:

Posted

Ово је озбиљан разлог да се одмириш од форума дуже време. Вероватно изгубио на кладиници па решио да се убије на радном месту. :isuse:

Koji je tebi kurac? Ako imaš neku informaciju iznesi,ako ne,odjebi od mene,šta me stalkuješ.

Posted

Момак, ја и ти смо се нашли на две теме. Значи, мало контролиши речник. 

Posted

Nismo se mi nigde našli nego si na obe ti našao mene ničim izazvan. Kad obratiš pažnju na svoj,obratiću i ja pažnju na moj.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...