Jump to content

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

:D

• Replies 6.7k
  • Views 445.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

:D

Najjače kad je za Ivanova izašlo da je gej pa ga poslali da se slika za SandromPartizan koliko uveče

Niko ne prati kup? 1-0 za nas,igra se drugo poluvreme trenutno. Protivnik sloga.

3-0 smarkovic,skuletic i ninkovic

pokidali

:)

pu, promače mi. jebenti posao

škuntelaar :Hail: i ovima morao, ali morao, da utera tri komada. sada nije problem pošto ga meće redovno, ali se plašim da uz ovakav procenat neiskorišćenih šansi može lako da upadne u bedak akokad krene post

Zaboravio sam da pored prezimena skuletic :Hail: stavim odgovarajuci smajli. Prastajte braco grobari...

Ajde, ajde, samo je dozvolio drugovima u problemu da se vrate na kolosek umesto da sam zabije tri komada :Hail:

Rutinski. 1 Sasa Markovic se ozbiljno namece, poceo je da reseta protivnicke mreze .

stradaće petlovi

P3210087.jpg

a mučenog smarkovića niko da prokomentariše... ja na osnovu odgledanog juče moram da se zapitam, šta on radi na mestu zadnjeg veznog?!

Rutinski. 1 Sasa Markovic se ozbiljno namece, poceo je da reseta protivnicke mreze .

a mučenog smarkovića niko da prokomentariše... ja na osnovu odgledanog juče moram da se zapitam, šta on radi na mestu zadnjeg veznog?!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout