Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Najjače kad je za Ivanova izašlo da je gej pa ga poslali da se slika za SandromPartizan koliko uveče

Posted

Niko ne prati kup? 1-0 za nas,igra se drugo poluvreme trenutno. Protivnik sloga.

Posted

pu, promače mi. jebenti posao

Posted

škuntelaar :Hail: i ovima morao, ali morao, da utera tri komada. sada nije problem pošto ga meće redovno, ali se plašim da uz ovakav procenat neiskorišćenih šansi može lako da upadne u bedak akokad krene post

Posted

Zaboravio sam da pored prezimena skuletic :Hail: stavim odgovarajuci smajli. Prastajte braco grobari...

Posted

Ajde, ajde, samo je dozvolio drugovima u problemu da se vrate na kolosek umesto da sam zabije tri komada :Hail:

Posted

Rutinski. 1 Sasa Markovic se ozbiljno namece, poceo je da reseta protivnicke mreze .

Posted

stradaće petlovi

P3210087.jpg

Posted

a mučenog smarkovića niko da prokomentariše... ja na osnovu odgledanog juče moram da se zapitam, šta on radi na mestu zadnjeg veznog?!

Posted

Rutinski. 1 Sasa Markovic se ozbiljno namece, poceo je da reseta protivnicke mreze .

a mučenog smarkovića niko da prokomentariše... ja na osnovu odgledanog juče moram da se zapitam, šta on radi na mestu zadnjeg veznog?!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...