Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Šta radi ova budala Snežana Filipović?

10584563_932176033465462_1904076708_n.jp

Posted

Jadni mi na šta smo spali.. :(

Umesto fk partizan možemo da se zovemo fk sponzoruša, ali ona koja ne ume da pronađe sponzora. :(

Nadam se da će da leti iz partizana polovinom decembra u paketu sa đurićem, a može i bilju da povede kao i onog šoka murtija i ostale kurte..

Posted

Ne raz'mem se u modu, jel' ono spavacica il' aljina? Ili olinuan?

Posted

Sneža nema veze sa Đurićem.

Posted

Šta radi ova budala Snežana Filipović? Da li je ona normalna? :isuse: Njen posao između ostalog je da nađe klubu sponzora, a ni to ne zna da uradi.

Marš iz kluba! 

http://www.mozzartsport.com/vesti/sta-partizanovi-fudbaleri-uce-u-skoli-psihoterapeut-dize-motivaciju-asok-murti-savetuje-kako-da-se-oblace-a-ginekolog-im-prica-o/89651

ona samo radi svoj posao. promovisala je (što je njen posao) nove aktivnosti vezane za prvi tim i to je strava. zaista bih voleo da naši prvotimci ne budu džiberi van terena. klub ih je angažovao (stručnjake za razne oblasti) i sneža je izašla pred medije to da saopšti.

a što se tiče sponzora, već sam napisao negde pred tekmu sa totenhemom da je čoveku koji je zakupio celu ložu poslala uredno sve opcije za oglašavanje  pored terena. znači radi ona svoj posao u domenu svojih mogućnosti. to što su joj strane burazerske veze tipa "ti meni ovde reklamu na dresu - a ja tebi nešto učinim", to je druga priča.

i nemoj da se brukaš, imaš solidan renome na topicu :)

Posted

ok, sneža je super, neka nasavi dalje. no comment od mene što se tiče nje.

Posted

lično nemam posebno mišljenje za snežu, ali na osnovu nekoliko stvari koje vidim od nje, ne mogu da se saglasim sa tvojom ocenom: mrš iz kluba.

Posted

Cistacice, majstori, radnici koji odrzavaju teren...danas su stupili u strajk. Traze svoje plate, normalno..

Posted

Vrhunski potez, nemate pojma.

Sneža je uvidela odakle igračima preti najveca opasnost i reaguje...

"Kad je reč o temama iz oblasti medicine, istaknuti strucnjak iz oblasti ginekologije profesor doktor Radomir Aničić, iz bolnice Narodni front, će ih tokom jednog predavanja upoznati sa merama opreza koje nosi današnji svet. Govoriće na temu seksualnih odnosa, polno prenosivih bolesti i slično. "

Posted

Podrzavam. A ne ko pre, cim zaduzi dres odmah kod Sandre partizan, pa posle, zasto svrbi i pece...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...