Goranz Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Ako ima pravde, Gibraltar, da Djuric moze da se posteno preznoji na konferenciji. "Kao sto znate, nas protivnik je iz Gir... Grib... ne vidim sta pise, jebiga... Girbir.... zar nismo Lolu i Necu uvalili u Tursku? A to je Glencerbrili... aha"
ficfiric Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Ako prodju Gibraltarci, nadam se da ce Partizan bojkotovati tu utakmicu posto protivnik stize iz medjunarodno nepriznate drzave - takoreci iz lazne drzave
Delija67 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Ko god da prodje stize iz lazne drzave. Sto je 1 Gibraltar gori od Ovnujskih Otoka?
ficfiric Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 E jbg, kao da ne znas kad pocinje istorija. Sve sto se pojavilo nakon sankcija smislili su Ameikanci da bi unistili svet... Simpaticni Farani su igrali i pre sankcija.
theanswer Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 mene interesuje sledece, koliko nosilaca mora da ispadne u ovoj fazi da bi mi bili povlasteni u 3. kolu? Nema to veze,žreb za treće kolo je pre revanša drugog što znači da nije bitno ko će da ispadne,jedino da nam dođe povlašćeni tim koji ima šanse da ispadne. Kako nas sere mogao bi Dinamo da ispadne od Žalgirisa ili Šerif od Sutjeske :D
crtamOrasi Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 pjer ga meće u romi™ za prvu pobedu u cl Amoze, oba mi smo u cetvrtom sesiru.
Ted Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 razbicemo ih! tamo 1-0 ovde 0-0, ali uz terensku incijativu, brdo sansi ali teske noge, vrucinu i slicno....negde u sred kvalifikacija Djura ce da ukapira da nam trebaju pojacanja....i ista ce stici kad ispadnemo, ili dva dana pred odlucujucu utakmicu....a mozda Marko sve skocka tip-top pa Djura zakljuci da nam Zivkovic i Drincic ne trebaju kad vec imamo Brasanca i Smarkovica.
Filipenko Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Ne bih ja tek tako unapred otpisivao protivnike. Gibraltar je vrlo nezgodan, španska lepota, podneblje i fudbalska umetnost u smesi sa engleskim požrtvovanjem, stavom i žustrinom. Biće dobro ako prođemo bilo kako, makar i na gol razliku.
Ted Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 ma opusteno, nista ne ocekujemo....iznenadjenje moze da bude samo pozitivno
Goranz Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Brašanac je navodno na izlaznim vratima, i sada ga (foto)šopujemo.
Kreator Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Eno ga Lazovic ponovo prica da postoje sanse da ode iz partizana ali nece za sada o tome da prica "da se ne bi nesto iskomplikovalo". Opet se ponavlja ista prica, igrac ide/ne ide a mi nista ne preduzimamo, i kada treba igrati odlucujucu utakmicu da ne ispadnes u sezoni kupanja igrac ode, a mi samo slegnemo ramenima "pa eto, desilo se..".
Kreator Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Brašanac je navodno na izlaznim vratima, i sada ga (foto)šopujemo. Gde je krenuo? U kafanu? Ne brini, nece taj nigde. Niko ga nece, kao ni ostoju, ni smarkovica, ni vranjanca...
Goranz Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Navodno imaju dva interesenta kojima smo vec poslali DVD. Linkoln i Torshavn.
Filipenko Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Eno ga Lazovic ponovo prica da postoje sanse da ode iz partizana ali nece za sada o tome da prica "da se ne bi nesto iskomplikovalo". Opet se ponavlja ista prica, igrac ide/ne ide a mi nista ne preduzimamo, i kada treba igrati odlucujucu utakmicu da ne ispadnes u sezoni kupanja igrac ode, a mi samo slegnemo ramenima "pa eto, desilo se..". Neka ide, on je ionako spor, neupotrebljiv u iole ozbiljnijim mečevima.
Recommended Posts