Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

smorio sam se kao da je bilo za pobedu...

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

jedva prezivljavam Mijatovu precku i onaj komentar na tjubu "jos se trese" a sad je i Dankara zakucao.

Posted

Steta jebena. Uvek ispizdim kad pocnemo da igramo tek nakon sto primimo gol ili dva. Besika je delovala anemicno i ne preterano zainteresovano moglo se ovde do boda. Voja Kapiten napravio dva penala za 5 minuta i Lazovic nas zakla na kraju, kad je zapeo ko govedo... plus mucko djubre od rumunskog sudije nije sviralo penal nad rumenim ninkarom. Kad se pogledaju sastavi timova, jbga, ovo je sasvim korektno, idemo, radimo, uzecemo jos neki bod do kraja, protiv grka bi mozda mogla i ta dugo cekana pobeda, po snegu...

Posted

Au koja šteta,iznervirao sam se ko da nam nešto znači

Posted

jbt. ali ninković

:isuse:

čak je i mučeni smarković nešto pokušavao(ako zanemarimo pogodak), uklizavao, muljao... ova štetočina ni to, najveći doprinos je bio lagani kas u markiranju igrača koji je 10m od njega

Posted

najveći doprinos ninkovića je bio da još jednom vidimo kakva je ljudska nula kad je isfolirao onaj udarac u lice na početku

Posted

najtragičnije je što njega, verujem, doživljavaju kao prospekt na kome mogu navući nekakve novce

nagledaćemo se mi njega

:(

Posted

Идеш?

80 evra za pristojna mesta tipa centar istoka. Opušteno sam otišao na vops sa drugarima i proverio rezultat posle par sati.

Posted

Nisam znao da FK Partizan u svojim redovima ima čoveka koji zna svoj posao. 

Svaka čast.

(no6. novembar 2014 18:06)

:lol:

Posted

toliko sam se iznervirao, bem ti prečku, tako lako je moglo da se desi. taj remi bi značio ovoj ekipi psihološki a verujem i navijačima

Posted

80 evra za pristojna mesta tipa centar istoka. Opušteno sam otišao na vops sa drugarima i proverio rezultat posle par sati.

Мислим јесте Константинопољ велики град, Бешикташ популаран али ово разби. Колико су им улазнице у првенству?

Posted

to je suludo zaista, kontam da su takve cene samo u PL i u Španiji za fazon Superklasiko.

moroni.

Posted

Мислим јесте Константинопољ велики град, Бешикташ популаран али ово разби. Колико су им улазнице у првенству?

Jeftinije su od evropskih i kod ovih najvećih klubova su podeljene u jedno 7-8 kategorija, ali su opet skupe u majčinu. Još je sada savez sve zakomplikovao sa odlukom da nema više papirnih ulaznica nego ulazak na stadion u Super i Prvoj ligi možeš da kupiš jedino posebnom karticom koju vadiš u banci uz ostavljanje svih mogućih podataka, pa onda tu karticu puniš kreditom i od tog kredita kupuješ ulaznice, one ti se "učitavaju" na karticu i onda ideš da se očitaš na stadionu. Ovde ljudi mnogo vole fudbal i ja sam bio uveren da su liste čekanja za najobičniju ligašku tekmu natrpane za pet sezona unapred ali je ispalo da su karte generalno toliko skupe da uvek može da se pazari bilo koja tekma ako ti nije žao para (gledao sam ponudu za Fener-Bešiktaš prošlog vikenda, najbolja mesta na zapadu su bila 250 evra a VIP lože 600).

Posted

Jeftinije su od evropskih i kod ovih najvećih klubova su podeljene u jedno 7-8 kategorija, ali su opet skupe u majčinu. Još je sada savez sve zakomplikovao sa odlukom da nema više papirnih ulaznica nego ulazak na stadion u Super i Prvoj ligi možeš da kupiš jedino posebnom karticom koju vadiš u banci uz ostavljanje svih mogućih podataka, pa onda tu karticu puniš kreditom i od tog kredita kupuješ ulaznice, one ti se "učitavaju" na karticu i onda ideš da se očitaš na stadionu. Ovde ljudi mnogo vole fudbal i ja sam bio uveren da su liste čekanja za najobičniju ligašku tekmu natrpane za pet sezona unapred ali je ispalo da su karte generalno toliko skupe da uvek može da se pazari bilo koja tekma ako ti nije žao para (gledao sam ponudu za Fener-Bešiktaš prošlog vikenda, najbolja mesta na zapadu su bila 250 evra a VIP lože 600).

Не знам шта да кажем то јесте нека цена у земљи Краљице бабе, али ја сам Бајерн гледао за упола пара и била одлична места. У немачкој је фудбал још забава обичних гледалаца.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...