Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

srećom smarković nije krenuo na put! :cry:

U avionu se našlo mesta za 19 igrača.

Golmani – Lukač i Kljajić

Odbrana – Stevanović, Volkov, Petrović Nemanja, Stanković, Ćirković

Vezni red – Ilić Saša, Grbić, Živković Andrija, Pantić, Ninković, Marković, Luka, Marinković

Napad – Lazović, Fofana, Škuletić.

Sa ekipom je krenuo i Ostojić, ali samo da bi obavio kontrolne preglede u Acibademu.

Kako nije? Ili si bio ironičan? :D

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Pobedicemo sutra 1-0 i pravimo dar mar u grupi.

Posted

svaki poraz do 3 - 0 je podnošljiv...ne mogu da verujem šta sam upravo napisao :(

Posted

Pobedicemo sutra 1-0 i pravimo dar mar u grupi.

Brazilci imaju banane, a mi imamo takav sut... X najmanje, ali  sto da ne i pobeda. Koga smo zadnjeg tukli u gostima ? Zilinu? Brana Ilic?

Posted

Tukli smo uvek neugodni Nefci tamo u avgustu 1-2

sutra se uzdam u nekakav avtogol i da ce se besiktas poput vecine turskih klubova raspasti sam od sebe i pokloniti nam bod ili tri.

Posted

Te careve nisam ni racunao. Kako god, idemo po tri boda, valjda ne mozemo gore da prodjemo nego na jna.

Posted

ovo me užasno plaši i distancira od želje da popijem koje pivo uz utakmicu

Prema njegovim rečima, šansu protiv Bešiktaša dobiće igači sa nešto manjom minutažom.

"U Partizanu ne postoji prvi i drugi tim, imamo dosta igrača u rotaciji i neki fudbaleri su zaslužili da dobiju šansu. Verujem da će je iskoristiti", zaključio je Nikolić.

Posted

lol

pa naravno, jsl je prioritet a tu smo videli da glavni igrači nemaju snage za ritam četvrtak - nedelja, razlika u klasi je vidna pa trener želi da izgubi a i da odmori neke igrače, važno je biti prvi u selu kad već za grad nismo

- jbg još jedan aambiciozan trener, ko zna koji po redu u zadnjih 7 godina

Posted

Nema frke, neće se ni ovima previše igrati i Bilić možda odmori par igrača koji će mu trebati narednog vikenda, tako da se uz malo sreće može do pristojnih 0-2.

Posted

Hej, Rodžersu je tako uspelo da se Liverpul ne obruka u Madridu, zašto ne bi i Nikoliću?  :Jova:

Posted

znači fofi od 1 minuta ^_^  da se još jednom uverimo koliko azna

- nego šta je bilo sa šaponjićem, dobijao je šansu prošle sezone ove godine propada u 3 ligi, da li pfc može sebi da dozvoli da protraći talentovanog napadača <_<

Posted

Nema frke, neće se ni ovima previše igrati i Bilić možda odmori par igrača koji će mu trebati narednog vikenda, tako da se uz malo sreće može do pristojnih 0-2.

A Besiktas je kao dovoljno dobar da bilo koga dobije sa pola gasa.

Posted

Imam neki osecaj da necemo izgubit, da cemo smuljati neki gol nekako makar najglibavije. Mislim da je fora u derbiju, mi smo dobili komsinicu pre utakmice sa Besiktasem a protiv njih smo odigrali jako lose (mada su nas nadigrali opasno). Sad su oni igrali derbi protiv Fenera i izgubili su, tesko da ce ponoviti igru iz Beograda, vidim po rezultatima da su i oni u padu forme.

Posted

Zatečen sam vešću koja se pojavila, ali ujedno i počastvovan jer znam da dolazi od iskrenih i pravih partizanovaca koji su je pustili u javnost. Predložen sam za predsednika FK Partizan, a s obzirom na to od koga predlog stiže, primam ga s punim uvažavanjem - rekao je Milorad Vučelić 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...